Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:

Ori to gra first party Microsoftu, a te nie wypadają z gamepassa

Niby tak, ale to w dalszym ciągu tylko cyfra, a tak dobrej Metroidvanii nie widziałem od lat i chciałem ją mieć na półce, a nie tylko na dysku.

Edytowane przez squaresofter

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

no oki, ja też podobnie jak ty pomimo posiadania wersji z gamepassa pokusiłem się o ściągnięcie wersji pudełkowej zza oceanu. Takie gierki lubie mieć na półce ;)

Opublikowano

A czy przypadkiem ta edycja limitowana którą można było wyrwać za grosze w sieciówkach nie miała fizycznego egzemplarza? Bodajże za 130zł widziałem i aż mnie kusiło czy by nie kupić dla dodatków. 

Opublikowano

A faktycznie, lol. xD

Opublikowano
17 minut temu, suteq napisał:

A czy przypadkiem ta edycja limitowana którą można było wyrwać za grosze w sieciówkach nie miała fizycznego egzemplarza? Bodajże za 130zł widziałem i aż mnie kusiło czy by nie kupić dla dodatków. 

Dwójka miała normalnie też płyte. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

SomB7fL.jpg

Dzień bombelka i Days of Play w jednym. Taki prezencik sobie sprawiłem, zobaczymy czy zaskoczy.

(109zł + allegro smart=wysyłka za frajer + 8 monetek. :usmiech:)

Opublikowano

Wreszcie dotarł długo wyczekiwany Maneater (sprzedawcy na allegro mają urwanie głowy i najpierw dostałem wersję PC:reggie:).
Reszta gierek niejako przy okazji - znajoma na facebookowej grupie przypomniała mi o Genesis Alpha One i Journey to the Savage Planet, co z kolei sprawiło, że przypomniałem sobie o Astroneer, a Yonder jakoś tak niechcący - za 40zł...
Z kolei znajomek z tej samej grupy sprzedawał swoje Assassin's Creed Odyssey i Concrete Genie, a że już raz coś od niego brałem i wiedziałem, że będzie "igła" to skusiłem się na te 55zł od sztuki :)

e224131b3f42ef3d.jpg

Opublikowano

Ten maneater podobno niezły daj znać jak pograsz. Ja na bank wezmę go na przecenie.

Opublikowano

Bardzo dobry IMO, oczywiście w swojej kategorii i o ile nie rażą nas podstawowe założenia gry (to nie symulacja, raczej tytuł przy którym można miło spędzić czas, wyluzować się i przekąsić kilku turystów). Sam gram na PC i wsiąkłem ostro. Choć po zwiastunach spodziewałem się raczej krapiszcza typu dowolna gra "z gazetki". Oprawa jest solidna, świat spory (choć nie przesadnie), a sama możliwość wcielenia się w ludojada jest... świeża po prostu (przez co mi podeszła bardzo). Upchnięto tu sporo zabawnych nawiązań i smaczków, fajną muzyczkę i elementy typowe dla gatunku RPG (mało co trzyma mnie przy grach tak mocno jak właśnie możliwość rozwoju bohatera). To żadne arcydzieło, ale naprawdę da się przy tej grze fajnie odpocząć i dobrze bawić. Tematu na forumku nie ma (chyba), więc wrzucam te kilka słów tutaj. 

I serio, w kilku recenzjach już o tym wspominano - gdyby dać tu full dubbing PL, a w roli narratora obsadzić panią Krystynę (wiadomo)... Oj, oj, klimacik. Obecnie źle nie jest, ale ta gra aż prosi się o taki zabieg.

Wredny, mega plus za rekina i Concrete Genie - świetne gierki.

Opublikowano

Kilka itemków bardziej okołogrowych. Etui spigena na switchunia, podstawka pod niego aby ładnie się prezentował na komodzie. Książka w tematyce growej, która będzie czytana na tarasie, nad jeziorkiem, w długi weekend z dala od cywilizacji. a2fbd52487bfa9127b2ff787cd3b00d5.jpg

c1490ab4cec7c7e586f20b223d60ba48.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, creatinfreak napisał:

czytana na tarasie, nad jeziorkiem, w długi weekend z dala od cywilizacji.

Moja najlepsza metoda na odstresowanie stosowana od lat :lapka:

Opublikowano

VTEFMaC.jpg

Opublikowano

W sumie już jakiś czas temu, no ale się pochwalę 

EZgQaCHXYAA4xDp?format=jpg&name=large

A to z wczoraj :)

EZ0o06lXgAEvxed?format=jpg&name=medium

Edytowane przez AK-47

Opublikowano

Mało zostało gier, które chcę ograć na PS4 (może z 10), a ta poniżej zalicza się do tego grona. Oby było fajnie. Właśnie szykuję sobie kawkę i odpalam... odpalam ściąganie 14 giga.

Dla zwrócenia uwagi obok kiełki lucerny. Pomagają zwalczać symptomy menopauzy, a szczególnie są polecane kobietom w ciąży.

ZcB7cHg.jpg

Opublikowano

Opublikowano

Przekaż gratulacje przyszłemu tacie figaro 

Opublikowano

Niestety nie zostałem ojcem. To była tylko taka ciekawostka do wszystkich przeglądających temat ciężarnych kobiet.

Opublikowano
Godzinę temu, Figaro napisał:

Niestety nie zostałem ojcem. To była tylko taka ciekawostka do wszystkich przeglądających temat ciężarnych kobiet.

No właśnie w tym rzecz.

Opublikowano

My body is ready for next gen :fsg:

f6ce731f2779323f.jpg

K#rwa, jak dobrze, że nie stać mnie było na większy, bo ten ledwo się mieści na komodzie, a konsolę musiałem pionowo postawić :obama: