Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomoc przy kupnie auta

Featured Replies

Opublikowano

No to oglądałem sobie taki temat:

image.png.c91b6fa109ccddc52941e1292086a03e.png

Auto  trochę zmodyfikowane wzgledem serii, -45 mm sprężyny, inne koła / hamulce, sprzęgło obite kevlarem, wydech, światła.

Powiem tak, jakbym szukał jako 3cie auto tylko dla mnie, do kompletnej samotnej jazdy to bardzo fajny egzemplarz ( oczywiście z wadami )

Jako auto drugie, z którego czasem trzeba skorzystać w celu przejechania się do sklepu / do przedszkola, no to nie.. Wsiadasz i od razu Cie prowokuje do ostrej jazdy, głośne, skrzypiało cos tam z tyłu, sprzęgło też na wykończeniu.

W środku no po prostu nieświeżo. 

Właściciel spoko ziom, pogadaliśmy etc, dobry chłopak.

Przymierzyłem fotelik, no wszedł, ale nie tędy droga.

Może kiedys g37 w serii, teraz sedan musi być jednk.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 686,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wziąłem to co wyżej, identyczny jak na fotach - M440i, kolor Tanzanite blue. Nie miałem dużego wyboru, bo odbiór 530i lub słabszej 430i to czekanie do października lub listopada i nie mam na to czasu.

• Czezare
    Czezare

Dobry wieczór!

• Samochód po testowany w środku i tylko rys dopatrzeć się nie mogłem bo oszroniony (8 rano w olsztynie 0 stopni).  Wszystko tak jak chciałem wersja L kamera, składane lusteka czy lepsza tapicerka Na s

Opublikowano

No nie rozumiem jednego-"Wsiadasz i od razu Cie prowokuje do ostrej jazdy"

No przecież jesteśmy dorosłymi ludżmi i chyba umiemy obsługiwać gaz inaczej niż zero-jedynkowo.

Opublikowano

Hah, okej, może to źle zabrzmiało. Najprościej piszac auto nie do wożenia dziecka do przedszkola w takim setupie.

Opublikowano
12 godzin temu, Banny napisał:

Hah, okej, może to źle zabrzmiało. Najprościej piszac auto nie do wożenia dziecka do przedszkola w takim setupie.

A Lexus GS nie myślałeś może?

Taki MK2 to kozak jeśli chodzi o wykonanie, komfort i pancerną v8.Myślę,że będzie mniej problemowym niż wiele młodszych aut.

No i jest sedanem ;)

I mieści się w budżecie na tyle,że można już szukać zadbanego i doinwestowanego.

Edytowane przez adi

Opublikowano

Tak, GS2 mk II fajny.

https://www.olx.pl/d/oferta/lexus-gs-300-98r-2jz-ge-CID5-IDQpEWQ.html?reason=observed_ad

Do roboty nadkola tył, coś tam (serwis olejowy + sworzeń wachacza + czujnik abs)  + brak lpg.

Więc cenowo podejdzie po 28 po tym co wypisałem.

Jest to opcja awaryjna póki co.

image.thumb.png.6823d89cb06567dabacf16fd84791e85.png

bardzo ładny, tylko ten spoiler out.

Opublikowano

Na grupie Lexusa na FC często są wystawiane auta, które nie figurują na OLX Otomoto.

W sumie Twój budżet zahacza już o MK3.

Edytowane przez adi

Opublikowano

Kupuj Banny w203. Zobacz jakim prezes wiktorgames sie wozi. Przepych, klasa, niesmiertelny dizajn. 

W twoim budzecie kupisz stan kolekcjonerski. Jednostka 1.8 kompressor pozwalajaca jezdzic ekonomicznie jak rowniez latac bokiem na łukach. 5 gwiazdek  w testach bezpieczenstwa czyli mozesz dziecko wozic bez fotelika a nawet zapietych pasow.

Byc moze najlepsze auto w historii matki ziemii

Screenshot_20221102-124321.jpg

Opublikowano

Tylko przedliftowe. Tych wystrzegaj sie jak ognia. 

Opublikowano

W sumie za 30 tys można kupić Alfę 159, która mimo przedniego napędu jeżdzi bardzo dobrze, jest seksowna i ma fajne wnętrze.

Opublikowano

za 30k mozna miec 30 sztuk e36 na kazdy dzien miesiaca

oh wait, to juz nie te czasy

Opublikowano

GS mk2 isofix ma od 2001 (poliftowe) a takie trudno ogarnąć póki co.

jutro sprawdzam infiniti M 

:gachigasm:

Opublikowano

o e60 nie myslales? w mpaku wyglada spoko, ale wnetrze pewnie gorsze niz w lexach

Opublikowano

jap only... No wiem, wiem. Ale jakoś nie mogę się przemóc, no i te legendy (bądź nie) o wydatkach na części i serwisy i będziesz miał wydatki (bmw) jakos odstraszaja.

Opublikowano

Nam sie trafił ostatnio gościu z VW Phateonem do roboty, okazało sie, że ma 4szt. tych wynalazków bo twierdzi, że niczym sie mu lepiej nie jezdzi. Ceny teraz to ma komiczne, fajne silniki V8 no i wyposażenie z nasa.

Opublikowano

Phaeton z zewnątrz klasyczny i ujdzie, ale wewnątrz paździerzowy i festyniarski. Bardzo mało ich u nas zawsze jeździło. Były ograniczone w produkcji, czy u nas po prostu drogie jak na VW?

Opublikowano

Ich w ogóle się mało sprzedało, bo ludzie płacący taką kasę, chcieli też w pakiecie znaczek premium.

Bardzo mi się ten model podobał. Dzisiaj zależnie od stanu można znaleźć różne egzemplarze w garażu willi majętnego niemieckiego emeryta, na polskim blokowisku przy trzepaku albo na złomie.

Opublikowano
8 godzin temu, krupek napisał:

Phaeton z zewnątrz klasyczny i ujdzie, ale wewnątrz paździerzowy i festyniarski. Bardzo mało ich u nas zawsze jeździło. Były ograniczone w produkcji, czy u nas po prostu drogie jak na VW?

No właśnie w środku nie ma nic festyniarskiego, dzisiaj można powiedzieć, że środek jest przestarzały ale jak ktoś lubi dużo guziczków to jest na prawde schludny i wykonany z dobrych materiałów. Do tego chowane nawiewy jak działają to robią robote.

DB2010AU00439_web_1600.thumb.jpg.a38aa6bae5ce9264d45c7af8b0167d2c.jpg

Opublikowano

Dokladnie na odwrot, srodek i wyposazenie phaeton mial prima sort. To z zewnatrz wygladal pazdzierzowo i jak passat na sterydach.

Opublikowano

Meh, dla mnie tak bez gustu, najebane wszystkiego, co przyszło do głowy, przerost formy nad treścią. Brzydki design kierownicy i lewarka zmiany biegów.  Te 15 lat temu mogło robić wrażenie, ale dziś paździerzowo jak na youngtimera. Chociaż mnie zawsze wnętrze VW odpychało, nawet w nowych modelach.

Opublikowano
W dniu 28.10.2022 o 20:14, Dud.ek napisał:

IMO nawet kolor nie ratuje tego samochodu bo ma po prostu brzydką bryłe. Lepszy lexus gs.

To GS II ma brzydką bryłę. Ten garbaty tył z profilu wygląda jakby ktoś do Corolli E10 hatchback dospawał sedana, plus lampy pokombinowane jak w jakimś ulepie. W GS III jest tylko trochę lepiej.

Opublikowano
3 godziny temu, Mustang napisał:

A GS to nie jest bardziej samochód amerykańskiego emeryta niż zabawka?

w japonii i usa sa calkiem popularna baza do driftu