LiŚciu 1 352 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Tanio? To ile i gdzie? Edytowane 5 Października 2014 przez ListuniO Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Na ps3 chodzi po 150. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 To coś jest nie halo, czyżby nauczka po colonial marines? I cenę teraz dają adekwatną do jakości? Śledzę tytuł od początku i ciągnie mnie do kupna w przyszłym tyg. Na ps4 ale chyba się wstrzymam bo coś tu nie gra na razie driveclub i the evil within styknie Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 przeczytaj recki miastogier (9.5) oraz gry online (6.5). linki na poprzedniej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Przed chwilą przeczytałem jak dla fana obcego może być naprawdę solidnie, zwłaszcza grając nocami, oby tylko nie skopali zachowania obcego bo coś tam o tym piszą moze gra się obroni. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 na normal zbyt przewidywalny - minus od gry online na hard zbyt nieprzewidywalny - minus od ign przykro mi ta gra jest już stracona. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Analiza techniczna, PS4>Xbone Indeed, the situation is pretty interesting: Creative Assembly has targeted parity in terms of resolution and graphical fidelity across both consoles, but in doing so has incurred a performance hit on the Xbox One Cytat In essence, we have a locked parity between the two consoles in terms of image quality, but when it comes down to performance, it's clear that Sony console offers up a smoother and more consistent gameplay experience. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-alien-isolation-performance-analysis Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Gra zebrała dobre noty, teraz opinie na Steam i forach tylko potwiedzają, że to najlepszy Obcy od czasów AvP 2. Można śmiało brać. Narzekają głównie ne fani filmowej jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 przez pierwsze pół godziny zaje.biście budują klimat zaszczucia. cała ta stacja zapowiada się mega-klimatycznie. jak pierszy raz wyskoczy obcy to chyba się zes.ram ze strachu. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 W ogole sie ta gra nie interesowalem, bo nie spodziewalem sie niczego dobrego i po pierwszych 3h jestem mega pozytywnie zaskoczony. Klimat, scenariusz, swietna grafika i przede wszytskim wciagajacy gameplay, ktory zaczyna sie jak surrival horror, by szybko przejsc do najlepszych skradanek. Dodatkowo zabawa na dluzsza ilosc godzin - na hardzie po dluzszym pierwszym posiedzeniu koncze zaledwie 3 misje, a jest ich 18. Fani obcego powinnni sie ta gra jak najszybciej zainteresowac! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 A czym się różni normal od hard. Z tego co czytałem to w grze mało się walczy, więc w czym jest różnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Obcy częściej się pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 moze takze inteligencja przeciwnikow, latwiej Ciebie zauwazaja, szybciej slysza detektor ruchu - nie wiem, wybralem glownie przez fakt, ze sami tworcy ten poziom sugeruja przed startem Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Easye znów mnie kusi ale pieniędzy brak . Opinie czytam coraz lepsze wszędzie. Czyli mówicie że fabuła wciąga? A graficxnie stara czy nowa generacja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 ja na pewno kupuje jak stanieje, tudziez jak w listopadzie okaze sie, ze full pes'a jednak bedzie gorszy niz demko to wtedy odpuszcze gre konami i kupie to - jestem mega fanem uniwersum wiec jaram sie jak glupi, ze wreszcie znowu mamy fajna gre w tym uniwersum Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Panowie ta gra jest świetna! Warto było nie oglądać trailerów, gameplay i nie czytać recenzji. Świadomy zakup w ciemno bez ryzyka się opłacił. Jestem wniebowzięty. 10/10 a nie jestem nawet w połowie gry, zacząłem oczywiście na Hard Z obcym nie ma żartów. Cytuj Odnośnik do komentarza
rave 8 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nie znoszę tego forum....mój portfel przez Was aż piszczy z przerażenia...miałem poczekać aż stanieje a jak Was czytam to ciężko się oprzeć...a potem do końca miesiąca będzie chleb i woda do jedzenia...no ale za to z Obcym na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Miałem plan wbić ekspresowo platynę ale doczytuje że gra dostanie nowe wyzwania w trybie przetrwania wiec jednak nie odsprzedam. Sorry ale chleb i woda, plus ogrzewanie w mieszkaniu wyłącz + 1 do klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Graficznie tez jest bardzo dobrze! Realistyczna grafika, tekstury ostre jak zyleta, klimatyczna gra swiatel i cieni, jedynie mimika twarzy niektorych postaci pozostawia troche do zyczenia, ale calos prezentuje sie swietnie! Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Recenzenci też raczej piali bz zachwytu na początku gry. Ciekawy jestem, czy potwierdzicie to, że gra jest zbyt powtarzalna do tego, aby być tak długą. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 a to jeden z zarzutow? Dam znac, jak dluzej pogram... Cytuj Odnośnik do komentarza
rave 8 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Easye nie graj długo tylko szybko przejdź i mi opchnij Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 a to jeden z zarzutow? Dam znac, jak dluzej pogram...Tak, chociażby recenzent Polygon stwierdził, że miał odczucia, jakby 1/3 czasy gry przesiedział w szafkach i pod stołami chowając się przed Obcym. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 sledze info odnosnie gry uwielbiam uniwersum obcego ale mam jedno pytanie. taki outlast ktory mial mega klimat nie podszedl mi bo jednak moj styl gry byl jedynie ograniczoby do ucieczki a chcialbym miec wybor. rozumiem ze w AI mamy ten sam schemat i nasza mozliwosc jest ograniczona do ucieczki i skradania sie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi