Opublikowano 10 października 201410 l Przymierzam się do zakupu wersji na konsolę X360. Czy ta cała polska wersja językowa ma do wyboru j. angielski?
Opublikowano 10 października 201410 l W grze czasem nie ma tylko napisow pl? Jesli tak, to wylaczysz napisy i bedzie english 100%
Opublikowano 11 października 201410 l Dzisiaj ukonczylem i smialo moge napisac, ze ani razu przy tej grze sie nie nudzilem! Dawno tez przy singlowym tytule tak mi sie rece nie pocily - zwlaszcza koncowka na hardzie mocno intensywna... W mojej ocenie mocne 8 z plusem!
Opublikowano 11 października 201410 l Dzisiaj ukonczylem i smialo moge napisac, ze ani razu przy tej grze sie nie nudzilem! Dawno tez przy singlowym tytule tak mi sie rece nie pocily - zwlaszcza koncowka na hardzie mocno intensywna... W mojej ocenie mocne 8 z plusem! Jest co robić, po skończeniu gry? Ogólnie jakis tryb dodatkowy jest?
Opublikowano 11 października 201410 l Napaliłem się na nowego Aliena, ale jedno mnie martwi. Poziom frustracji przez liche rozmieszczenie savepointów i częste ginięcie to jest poziom Demon/Dark Souls? W DS pograłem parę godzin i musiałem sprzedać. Gra świetna, bardzo ciekawa, ale dla mnie niegrywalna, bo wku.rw górował nad przyjemnością z grania.
Opublikowano 11 października 201410 l Jest pare trudniejszych momentow, ale raczej nie porownywalbym tego do DS. Wystarczy uzywac mapy i glowy, jak masz dluzszy fragment, to czasami warto sie do save pointu wrocic. Adi, jest jeszcze tryb przetrwania, gdzie chyba wcielasz sie w roznych bohaterow i masz misje do wykonania na czas do rankingu-np. znalezc karty zalogi i wydostac sie z lokacji. Edytowane 11 października 201410 l przez easye
Opublikowano 11 października 201410 l niestety nie, ale slyszalem, ze z tymi kodami w ogole poki co jest problem. Edytowane 11 października 201410 l przez easye
Opublikowano 11 października 201410 l Jestem jeszcze ciekaw opinii na jego temat. To podobno 1-2 h grania ale dla fanow filmu to obowiazek w to zagrac.
Opublikowano 11 października 201410 l easy a ten glowny zarzut jakoby czuc momentami ze rozgrywke wydluzono na sile? kurcze chce kupic ale caly czas sie zastanawiam nad mordorem plus evil wychodzi a nie chce spedzac kolejnych 70e na gre:)
Opublikowano 11 października 201410 l Ja dziś kupiłem a jestem świeżo po mordorze to dam opinie jutroco lepsze. Na razie mogę tylko mordor polecić
Opublikowano 11 października 201410 l Dzisiaj ukonczylem i smialo moge napisac, ze ani razu przy tej grze sie nie nudzilem! Dawno tez przy singlowym tytule tak mi sie rece nie pocily - zwlaszcza koncowka na hardzie mocno intensywna... W mojej ocenie mocne 8 z plusem! Jest co robić, po skończeniu gry? Ogólnie jakis tryb dodatkowy jest? Jest. Dodatkowy tryb to puszczenie do żyda z wyprawą na pocztę. Edytowane 11 października 201410 l przez _Be_
Opublikowano 11 października 201410 l Hah, dobrze, że moja narzeczona chce wykorzystać Isolation do swojej magisterki, więc zakup nie ode mnie zależy.Trzeba poczekać jednak, Mordor i rozgrzebane FF X mają pierwszeństwo w singlowych grach.No i kolejny powód, żeby powtórzyć sobie w najbliższym czasie Alieny, z 2 lata nie oglądałem już.
Opublikowano 11 października 201410 l easy a ten glowny zarzut jakoby czuc momentami ze rozgrywke wydluzono na sile? kurcze chce kupic ale caly czas sie zastanawiam nad mordorem plus evil wychodzi a nie chce spedzac kolejnych 70e na gre:) Nawet przez chwile nie mialem takiego wrazenia, a gralem w ta gre non stop na L4. Jasne, wciaz musisz uwazac i sie skradac, co wiaze sie nieco z powtarzalnoscia tych samych czynnosci, ale scenariusz jest tak napisany, ze nie mozna sie przy nim nudzic.
Opublikowano 11 października 201410 l Lepsze oświetlenie, tekstury, anitialiasing, ale tylko trochę. Dramatycznie to jest rok po premierze otrzymywać gry delikatnie lepsze od 8 letnich dinozaurów technologii konsolowej. Dla mnie to dramat. Same kotlety odgrzewane. Kiedy mi szczęka opadnie? Na PS6?
Opublikowano 11 października 201410 l heh po 3 h grania 1 h w dlc i 2 h w kampanii DLC do dupy. Tak nostaligczne ale na razie z dwóch dlc przeszedłem ten z prawie całą załogą nostromo i po prostu mocno takie se. Drugiego mi się nie chciało ruszać (ten z samą Ripley już po śmierci załogi nostromo) i przeszedłem do kampanii. Po 2 h jest fajnie. Klimat jest choć doszedłem do wkurzającego momentu z 3 kolesiami w wielkie sali. Noż ku.... nie wiem jak ich obejść bez zabijania . Gra mnie przez kilka śmierci z rzędu troszkę zmęczyła i wyłączyłem. Potem był mecz u znajomego i już dziś nie mam ochoty w to grać. Mordor na razie o niebo lepszy . GRa ma klimat i dosyć ciekawą fabułę. Za to DLC to przereklamowane gnioty. Gdybym nie wykorzystał to na allegro więcej za całość mógłbym dać no ale mądry polak po szkodzie
Opublikowano 12 października 201410 l easy Zanim mi tu z hardem wyjdziesz to ten dodatek dlc na hardzie próbowałem i alien po prostu zawsze wiedział gdzie jestem. Noż ... nie mam cierpliwości do tego gram dla fabuły i klimatu a nie po to aby 15 minutowy fragment z cutscenką powtarzać 20 razy
Opublikowano 12 października 201410 l Pozniej bedzie latwiej, bo czujnik ruchu bedzie Ci wskazywal kierunek. Co do tego pomieszczenia: Od razu jak wybiegna idziesz na prawo po schodach i do konca korytarza. Musisz udac sie na lewo do drzwi, z ktorych wszyscy wyszli. Na Hard byl tam jeszcze jeden koles na ktorgo trzeba uwazac. Mozna tez posluzyc sie komputerami serwisowymi, zeby przywolac ich drzwiekiem np w inna czesc korytarza/
Opublikowano 12 października 201410 l Blantman ale nic nie chciałem pisać o hard, bo sam praktycznie nigdy tak nie gram.
Opublikowano 12 października 201410 l Pozniej bedzie latwiej, bo czujnik ruchu bedzie Ci wskazywal kierunek. Co do tego pomieszczenia: Od razu jak wybiegna idziesz na prawo po schodach i do konca korytarza. Musisz udac sie na lewo do drzwi, z ktorych wszyscy wyszli. Na Hard byl tam jeszcze jeden koles na ktorgo trzeba uwazac. Mozna tez posluzyc sie komputerami serwisowymi, zeby przywolac ich drzwiekiem np w inna czesc korytarza/ Można jeszcze prościej. Lecieć od razu w lewo po schodach i się ukryć we wnęce na przeciw. Jak ekipa przejdzie to już tylko zostaje szybko dość do tych drzwi z których wyszli.
Opublikowano 12 października 201410 l hehe dałem radę a potem była misja w szpitalu i po prostu miałem rage quita rano ale wróciłem po południu do misji i za 15 razem na poziomie easy! udało się. Teraz jestem w misji w której napuszczam na ludzi i androidy aliena Jest fajnie Gra daje ogromną satysfakcje ale na pewno nie jest to rozrywka dla każdego. Ja pograłem dziś 3 h pod rząd a to dużo jak na mnie. Bardzo fajna gra i polecam ludziom z samozaparciem.