Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Last Of Us Remastered Edition

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 373,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat TLoU najslabszym elementmem jest gamplay wiec jak ktos oglada przejscie na YT to duzo nie traci. 

• LoU jest grą która nie musi się bronić przed żadną krytyką. Skoro wychodzi w wersji Remastered to znaczy że wybija się ponad obowiązujący nurt którym płyną sobie takie growe ekskrementy jak GTA5, Bios

• Chryste Panie...

Opublikowano

Właśnie to, o czym pisał Dr1zzt, do tego jeszcze chamski pop-up tekstur (okrągła rura zbyt długo jest sześciokątna np), problemy z detekcją kolizji i przenikaniem się obiektów i dropy framerate'u. Zaznaczam, że ja grałem tylko w multi jak na razie i sam tego nie doświadczyłem, a sytuacja z kumplem miała miejsce dość dawno, więc pewnie już połatane. Tak mi się po prostu przypomniało, jak Dr1zzt napisał.

Opublikowano

Patche pobrane automatycznie i jeszcze się upewniłem czy to aktualna wersja. Dzisiaj spróbuję odpalić bez aktualizacji, bo może któraś jest po prostu wadliwa.

Dawno nie widziałem tak niegrywalnego tytułu i to jeszcze z fabryki ND.

Opublikowano

niezły lol. nie pamiętam czegoś takiego jak grałem pierwszy raz (zazwyczaj odpalam i kończę tytuł bez paczy). aż sam odinstaluje i sprawdzę bez aktualizacji.

Edytowane przez nobody

Opublikowano

No zatkało mnie, nie powiem.

Problem na pewno nie jest globalny, bo inaczej już dawno byłby naprawiony, a ja po prostu mam to szczęście. Nie mam pojęcia czy jest w ogóle możliwość, by to płyta w tłoczni została lipnie nagrana, czy to problem od strony konsoli, ale z drugiej strony jak pisałem, że koleżce dwa razy się scrashowała to może faktycznie wina płyty.

Opublikowano

Gra ma glitche, potwierdzone info. Blokowanie się postaci w multi na jezusa bardzo popularne, nie wspominając o typach, którzy wychodzą zza mapę i sciągają cie strzałami z dupy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak się zaczyna nowa grę + to znajdzki się restartuja czy zostają tylko te, które się ominęło?

Ponawiam pytanie. :)

Opublikowano

Jak się zaczyna nowa grę + to znajdzki się restartuja czy zostają tylko te, które się ominęło?

Ponawiam pytanie. :)

restartują

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zachcialo mi sie platyny w tlou. Po przejsciu gry na poziomie grounded, szybkim machnieciu dodatku, zostaly mi trofiki z multi. Naczytalem sie o multi, ze jest niesamowicie klimatyczny, nietypowy... ale tez bardzo trudny. Czy to prawda? Czy tyle lat po premierze, wchodzac w gre z randomami bede gral z absolutnymi wyjadaczami tego trybu? Czy jest w ogole sens podchodzenia do tego wywzwania bez zgranej ekipy?

Opublikowano

Zachcialo mi sie platyny w tlou. Po przejsciu gry na poziomie grounded, szybkim machnieciu dodatku, zostaly mi trofiki z multi. Naczytalem sie o multi, ze jest niesamowicie klimatyczny, nietypowy... ale tez bardzo trudny. Czy to prawda? Czy tyle lat po premierze, wchodzac w gre z randomami bede gral z absolutnymi wyjadaczami tego trybu? Czy jest w ogole sens podchodzenia do tego wywzwania bez zgranej ekipy?

Heh, mam dokładnie odwrotną sytuację :)

Zrobiłem kiedyś całe multi i czeka na mnie reszta do platyny.

W odpowiedzi na Twoje pytanie:

Multi na pewno zyskuje kiedy grasz ze znajomymi ale jesteś w stanie zrobić wszystko sam. Nie jest wykluczone, że po drodze staniesz się wyjadaczem bo musisz rozegrać chyba 168 meczów jako Hunter i Firefly (dwa złote pucharki, reszta wpadnie w trakcie).

Trafisz zapewne na pro jak i na lamusów :)

A czy jest trudne ? 

Jest inne niż jakiś Uncharted4 itd. Jak lecisz na pałę to giniesz. Liczy się dobry mix skradania, taktyki, doboru perków i broni. Mapy są łatwe do zapamiętania.

Edytowane przez giger_andrus

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nadal okay. Grałem jakis czas temu z Kazuo i chwilę trzeba czekać ale nic strasznego.

Opublikowano

jak grasz sam to idzie szybko, grasz z kimś w teamie to czasem jest masakra

Opublikowano

Platynowalem ostatnio i nie zgadzam sie z tymi opiniami. Pierwszy MM potrafil zajac wieki, potem jak juz sie wpadlo w jakies lobby i rotowaly tylko pojedyncze osoby to bylo okej, ale na pierwszy mecz potrafilem czekac 15 min (szybki prysznic + papieros)

Opublikowano

jak wyglada matchmaking w 2017?

wygląda b.dobrze , ludzie nadal w to grają , ja nadal w to gram ze znajomymi bo jest 1000 razy lepsze od multii w uncharted 4 dla dzieci które latają z wciśniętym R2 , w lascie trzeba   W Y C E L O W A Ć   żeby w ogóle oddać strzał.

Opublikowano

Ile ten remaster zajmuje miejsca na dysku ?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Kilka dni temu mnie naszło na multi TLoU więc:

styczeń 2018 - multi działa, znalezienie teamów trwało jakieś 30 sekund, za każdym razem.

Opublikowano

No jak grasz sam to tak, w drużynie już nie jest tak kolorowo

Opublikowano

ładnie ma gierkę na smyczy :notbad: