Opublikowano 22 grudnia 20168 l To jak, uzbiera się jakaś ekipa ? Gram 8 tydzień i jest zacnie ale z kimś multi zyska kilkaset procent zadowolenia A w jakich porach grywasz (tylko nie pisz, że w jeansach ), bo ja czas mam tylko wieczorami, tak między 22:00 a północą, no i ostatnio siedzę tylko na PS3, ale jak będą jakieś konkrety to chętnie dołączę, zwłaszcza że powbijałbym tam pucharki Średnio co drugi dzień 21 - 24. Tylko wieczorami mogę. Czasem się zdarzy codziennie. Dziś będę.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Mi tez h akurat takie pasuje..gierke juz dostalem także jak cos to jestem chetny chociaz nie wiem jak będzie przez swieta Powiedzcie mi...gra na przetrwaniu daje mocno w kość?? Trudne to czy grajac z glowa poradzimy sobie a poziom tylko poteguje zaszczucie i poziom survivalu??
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Przetrwanie jeszcze do przejścia bez większych emocji. Na Brutalnym są 2-3 miejsca, w których można oszaleć.... W zimie konkretnie.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Przetrwanie jeszcze do przejścia bez większych emocji. Na Brutalnym są 2-3 miejsca, w których można oszaleć.... W zimie konkretnie. No ja tam emocje miałem na Survivalu, właśnie zimą, więc pewnie te miejsca, o których piszesz... Właśnie dlatego odwlekam Grounded, bo się tych miejsc zwyczajnie boję
Opublikowano 23 grudnia 20168 l zima była dużo prostsza, jeśli czekaliśmy aż zarażony złapie i szamota się z npc. wystarczył wtedy zwykły nóż
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Smaczek to dopiero będziesz miał na dobrą setkę, jak na Grounded po 100 niepowodzeniu rzucisz padem w ścianę ))) zima była dużo prostsza, jeśli czekaliśmy aż zarażony złapie i szamota się z npc. wystarczył wtedy zwykły nóżTo prawda. Dobra taktyka. Tylko te akcje nie zawsze wychodzą Przetrwanie jeszcze do przejścia bez większych emocji. Na Brutalnym są 2-3 miejsca, w których można oszaleć.... W zimie konkretnie. No ja tam emocje miałem na Survivalu, właśnie zimą, więc pewnie te miejsca, o których piszesz... Właśnie dlatego odwlekam Grounded, bo się tych miejsc zwyczajnie boję Zima na Grounded mnie akurat dała najbardziej po dupsku Także czuje o czym mówisz
Opublikowano 23 grudnia 20168 l mi zawsze. nie wiem jak to nawet skopać. można zaoszczędzić sporo strzał i pocisków przed purchlakiem
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Ta gra jest przezabawna : Panie, wypad pan z lokalu Skacze tak wysoko jak Pan Jezus powiedział
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Gra skończona na hard i chcę zacząć na poziomie Grounded w new game + Wiem, że zacząć na hard ng + i przejść tak prolog, ale jak to jest z saveami, muszę coś nadpisać? Nie chcę tego zepsuć. Chodzi o wersję Remastered.
Opublikowano 3 stycznia 20178 l Po ukończeniu 12 tygodni jako Firefly gra mi się już w multi swobodnie Kiedy trzeba jest rush, innym razem wyczekam, używam różnych kombinacji broni i umiejętności.Ale muszę przyznać, że długo mi zajęła przesiadka z rozgrywki U4 na TLoU...Teraz lecę 2 tydzień jako Łowca !PS. są jakieś różnice w ogrywaniu survivor a survivor + ? Albo analogicznie grounded i grounded + ?
Opublikowano 3 stycznia 20178 l wszystkie bronie i umiejetnosci Joela będą na tym samym poziomie co przy ukończeniu normalnej ng. nie ma niestety możliwości zacząć gry ze zdobytą snajperką, czy rewolwerem magnum
Opublikowano 7 stycznia 20178 l Macie też tak, że jak włączycie limit 30 FPS to gra jakoś tak nie za płynnie chodzi? Nie jest to płynność jak chociażby w U4. Edytowane 7 stycznia 20178 l przez MajorZero64
Opublikowano 7 stycznia 20178 l wszyscy to mieli. rozegraj kilka meczy w U4 w 60 fps i wróć do singla. też coś z tymi 30 fps zrobi się nie tak xd
Opublikowano 7 stycznia 20178 l to jest rock solid. 30 spr. na DF. wiele osób pisało to samo przed tobą. dostajesz po prostu najlepiej widoczną różnicę między oba trybami. dokładnie tak samo czułem się po powrocie z multi do singla U4 Edytowane 7 stycznia 20178 l przez nobody
Opublikowano 7 stycznia 20178 l Pewnie masz rację. Tutaj mogę dowolnie przełączać między 30 i 60 FPS w każdym momencie i pewnie dlatego tak to się rzuca w oczy.
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Zostawie to tutaj, ktoś polecił ten film dla wszystkich fanów gry, można przeczytać temat na dole o nawiązaniu do TLOU http://www.filmweb.pl/film/The+Girl+with+All+the+Gifts-2016-741913 Niektórzy mogą uznać opis filmu jako spoiler Ktoś zamawiał ekranizację „The Last of Us”? Proszę bardzo. Epidemia zombie? Jest. Przyczyna zarazy związana z grzybami? Jest. Przenoszenie choroby przez ugryzienie, ale i również zarodniki unoszące się w powietrzu? Jest. Zarażona dziewczynka, która może ocalić ludzkość, ale oznaczałoby to zabicie jej? Jest. Wędrówki przez opustoszałe miasta, które zaczyna już porastać roślinność? Jest. Ludzie walczący między sobą o surowce? Je… a nie, przepraszam, tego nie ma. A więc zupełnie nie jak w „The Last of Us”! Edytowane 16 stycznia 20178 l przez Fanek
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Pewnie masz rację. Tutaj mogę dowolnie przełączać między 30 i 60 FPS w każdym momencie i pewnie dlatego tak to się rzuca w oczy. Płynność w TLOUR w 30 fpsach jest skopana ponieważ są znaczne różnice w czasie pomiędzy pojedynczymi klatkami coś jak w DS3. Mimo, że stałe 30 to jednak znacznie gorsze niż spadające 30 fps w wersji PS3. Edytowane 16 stycznia 20178 l przez Kyokushinman
Opublikowano 16 stycznia 20178 l w TLOUR w 30 fpsach jest skopana ponieważ są znaczne różnice w czasie pomiędzy pojedynczymi klatkami coś jak w DS3. Mimo, że stałe 30 to jednak znacznie gorsze niż spadające 30 fps w wersji PS3. Chodzi o framepacing. Bloodborne ma to samo. oezu xD po powrocie z pvp do singla U4 też wam się robiły problemy z frame pacingiem? macie tu całą analizę i nie siejcie fermentu http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-the-last-of-us-face-off Despite adding higher-grade shadows, the 30fps cap runs at a consistent rate during the Bloater battle. Not a single frame is dropped here, and in this state it's still a far smoother experience than the PS3. Edytowane 16 stycznia 20178 l przez nobody