Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ktos wie, albo dokopal sie do informacji, co znacza slowa wypowiadane w epilogu zanim widzimy ujecie z ulicy miasta?

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 563
  • Wyświetleń 119,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• współczesne gry przyzwyczaiły nas do prowadzenia za rączke i jak sie trafiła gra w której sie można przyblokować na kilkanaście minut to odrazu oburzenie i irytacja, a kiedyś do bylo calkowicie normal

• Taka tam kompilacja  

• Świeżutki wywiad z Kojimą. Tłumaczenie mojej roboty.       Na temat P.T i Silent Hills     Mówi również, że anulowanie Silent Hills doprowadziło go do małej depresji, szczególnie widząc pozyty

Opublikowano

Wczoraj udało mi sie pograć, przeszedłem całość, imo jesli gra bedzie w podobnej konwencji utrzymana, to bedzie goty. bardzo mi sie podobało, grałem co prawda na %%%  i w towarzystwie i gra nie straszyła jak miała straszyć, ale kilka razy uderzyło mnie ciepło. świetne patenty z słuchawką, genialna oprawa audio wizualna, niby kolejny slendero-outlastowy horrorek, ale widze trochę świerzosci, oby mniej było "taniego straszenia" a więcej dygania się czy otworzyć dane dzwi czy przejśc obok.

Jak to będzie ex, bede musiał kupic ps4.

Opublikowano

Jestem w jakimś czerwonym labiryncie co tam trzeba zrobić?

Opublikowano

w kiblu jest dziura w ścianie, musisz pójść korytarzem tak by samemu zobaczyc przez tą dziurę co sie dzieje w łazience

to juz koncówka, graj z headset mikrofon bedzie potrzebny

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Po co ten headset???? Używałem i nic się nie działo. ???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ta goniąca łapka przypomina mi piękne czasy z Silent Hill 3. Lezka sie kreci w oku. Liczę  na ten tytuł, jak zawsze z reszta.
Edit.
Piękny jest ten motyw z drzwiami na koniec. Taki Silentowy. Yummy.. 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Mogli by Kojime zapytać wprost czy to wkońcu fpp czy tpp. Ja sobie niestety nie wyobrażam Silenta w fpp.

Opublikowano

no Kojima mowil ze eksperymentuja i ze bedzie tak i tak, ale to sie moze zmienic.

Opublikowano

jak dla mnie to może zostać, jak jest.  gameplay z P.T daje większe wrażenia, niż sie spodziewałem.

wystarczy, ze giera utrzyma ten poziom, co juz ma i mam pełne gacie. dodajmy to tego jeszcze , jakieś chore akcje z trailera i ja dziękuje.

dla mnie wygląda to na najstraszniejsza grę wszech czasów.. poważnie - nigdy wcześniej sie tak nie balem.

myślę, ze to wiele wyjaśnia.

Opublikowano

skonczylem demko - grafika, udzwiekowienie, klimat - GENIALNE ale juz same zagadki z demka bardzo nieintuicyjne i strasznie bladzilem by posunac akcje do przodu pomimo tego ze demko to tak naprawde jeden korytarz z pokojem

Opublikowano

skonczylem demko - grafika, udzwiekowienie, klimat - GENIALNE ale juz same zagadki z demka bardzo nieintuicyjne i strasznie bladzilem by posunac akcje do przodu pomimo tego ze demko to tak naprawde jeden korytarz z pokojem

wydaje mi się, że taka była intencja twórców. Sam Hideo wspominał chyba coś o tym, że rozkmina zajmie graczom pewnie z tydzień. W pełnej wersji wątpię aby trzeba było się aż tak gimnastykować i posiłkować poradnikami. 

Opublikowano

Właśnie zagralem xD

Taki skupiony wczujka z nastawianiem "hehe smieszki pewnie specjalnie tak gadaja zeby nastraszyć znowu nic nie bedzie" a tu 2 momentach obsralem bawelnogacie

Kiedy premiera?

Opublikowano

Ok, nieważne.

Edytowane przez XM.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie doszukałem się takiego tematu nigdzie więc zakładam nowy, ale aż nie chce mi się wierzyć że nikt tego wcześniej nie przechodził. Chodzi o  P.T. Demo. Ta gra/trailer to w moim odczuciu coś genialnego, i adnotacja na pss o tym aby nie grać jak ma się słabe serce nie jest przesadzona ;) Dla ścisłości : https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/pt-demo/cid=EP4511-CUSA01114_00-PPPPPPPPTTTTTTTT

Wczoraj usiedliśmy do tego z dwoma kumplami, wieczór ciemno, ważną rolę gra dźwięk więc ustawiamy tv czy też głośniki zdecydowanie głośniej niż zwykle i dobrze jest wspomóc się jakimiś śmiesznymi papieroskami. Enyłej ta gra/trailer powoduje, (może tylko w naszym wypadku) stan przedzawałowy. Jestem ciekaw czy ukończyliście ten tytuł, jakie macie odczucia i oczekiwania po tym co zaserwował Kojima w tym demku. 

Wszelkie teorie na temat co jak i dlaczego również mile widziane, nie udało nam się wczoraj skończyć tej gry, dziś podejście drugie.

Opublikowano

Hehe grała ze mną, i po czerwonym labiryncie przejęła pada ale nie skończyliśmy, dziś drugie podejście. 

Poleci ktoś podobny tytuł ?

Opublikowano

Amensia.