Opublikowano 26 grudnia 20213 l @Pupcio, skoro te piękne, kolorowe i ostre jak żyleta screeny są PS2 to w takim razie z jakiego Pegasusa była ta fotka?
Opublikowano 27 grudnia 20213 l Wydawało mi się, że skończyłem RDR2, ponad 110h na liczniku, a tu epilog otwiera dostęp do nowej mapy. Co za gra!
Opublikowano 27 grudnia 20213 l Kurde, jak dobrze że grałem w to zanim dorzucili tryb foto, bo pewnie wsiąkłbym teraz na 200h. A tak to było wyzwanie, żeby ustawić ten antyczny aparat do selfie i zrobić takiego screenshota
Opublikowano 30 grudnia 20213 l lecimy z drugim przejściem, tym razem na legendary i muszę powiedzieć że jest zaskakująco przyjemnie, w kość dają tylko walki z bossami Spoiler
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Po skończeniu IX czas na X HD Remastered na Switchu. Ale to był dobry final. Edytowane 30 grudnia 20213 l przez WisnieR
Opublikowano 31 grudnia 20213 l Nie no Max Payne tylko pc umówmy się. Rozumiem, że nie każdy jest pctowym graczem ale nawet nie wyobrażałbym sobie jak celować w tej grze analogami bez jakiegoś locka.
Opublikowano 3 stycznia 20223 l Extermination (PS2) - przypomnienie chyba trzeciej gry jaką miałem na PS2
Opublikowano 7 stycznia 20223 l Faktycznie, prawdopodo na nokii 3110 Mamusiu, bo ja już nie chcem być wiedźminem!
Opublikowano 8 stycznia 20223 l 11 godzin temu, Pupcio napisał: Na czym odpalone bo wygląda jak gówno troszke Na PC na uber detalach.
Opublikowano 9 stycznia 20223 l Demon Turf - Mix Mario Odyssey z Mario 64 Spoiler Paper Mario: The Origami King Spoiler Metroid Dread - UWAGA spoilery dot. bossów / lokacji Spoiler Edytowane 9 stycznia 20223 l przez beardo0
Opublikowano 11 stycznia 20223 l Ostra faza na RE. Najpierw re3remake, potem dwójka, teraz 1. Polece potem jeszcze code veronica po raz pierwszy i po raz setny czwórkę.
Opublikowano 12 stycznia 20223 l The Gunk Bardzo przyjemna i krótka giereczka na 2 wieczory: oraz Elite Dangerous całkiem przyjemnie się lata na XOS, kasa na misjach wpada jak woda, nowy statek na sterydach, lądowania planetarne zaliczone. Jak moja córka widzi, że w to gram komentuje, że znowu kosmiczną taksówką latam. W sumie bardzo blisko
Opublikowano 12 stycznia 20223 l Czy to oznacza że w końcu uwolnimy się od propagandy halo infinite w temacie wrzuć screena?!
Opublikowano 13 stycznia 20223 l 8 godzin temu, Pupcio napisał: Czy to oznacza że w końcu uwolnimy się od propagandy halo infinite w temacie wrzuć screena?! na jakiś czas tak, od jutra zaczynam propagandę God of War
Opublikowano 13 stycznia 20223 l Mass Effect Legendary Edition kochany, bogactwo różnych scenerii, a nie ten zielony las w kółko co się ostatnio przez temat przewijał Spoiler
Opublikowano 13 stycznia 20223 l A niby takie ładne tekstury miały być w tym nowym Halo a to wszystko jakieś rozmazane... Ciekawe czy podniosą rozdzielczość grania w chmurze do 1080p. Na razie to chyba 720p jest ale nie zauważyłem za to input lagu co mnie zdziwiło. W każdym razie ogram sobie kampanie na telefonie podłączonym do monitora Edytowane 13 stycznia 20223 l przez WisnieR
Opublikowano 14 stycznia 20223 l No jakość obrazu to obecnie największa bolączką xclouda. O dziwo nie jest nią opóźnienia bo te są minimalne i bez problemu można komfortowo grać, ale niestety rozdzielczość (chyba jest to tylko 1080p z tego co czytałem), kiepski bitrate i wyprane kolory sprawiają że jakość obrazu pozostawia bardzo wiele do życzenia. No ale wciąż jest to opłacalna i fajna opcja by ograć najnowsze gry jak Infinite gdy ktoś nie ma konsoli czy dobrego peceta.