Opublikowano 19 kwietnia 20241 r 14 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Stellar Blade Demo. Odnalazłem wrak Wołgi czyli +1 dla gry! Najlepsze połączenie jakie może być - skowyrna dupeczka, robale do chlastania i ruskie samochody Ugh to chromatic abberation da się wyłączyć w menu? Jeden z efektów, którego bardzo nie lubię w grach.
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r Grounded - a jakże! Jako wielki fan gier survivalowych czekałem na tą grę. No i jest super, wszystko śmiga bezproblemowo, cały setting, poruszanie i techikalia są super. Gra jest dość wymagająca, pająki kąsają mocno! Póki co gram sam i ciekaw jestem czy da się ją przejść solo..
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r 14 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Grounded - a jakże! Jako wielki fan gier survivalowych czekałem na tą grę. No i jest super, wszystko śmiga bezproblemowo, cały setting, poruszanie i techikalia są super. Gra jest dość wymagająca, pająki kąsają mocno! Póki co gram sam i ciekaw jestem czy da się ją przejść solo.. Nie wiem, jakie są trofea w pełnej wersji, ale jak na XBOXie było w trialu to wbiłem solo calaczka, więc jak najbardziej wszystko solo do zrobienia.
Opublikowano 25 kwietnia 20241 r Fallout 4 na modach (PC) Modowanie zajęło trochę czasu ale tez dało sporo frajdy.
Opublikowano 25 kwietnia 20241 r Fallout przejmuje ten temat. Fallout New Vegas aka jedyny dobry fallout 3d
Opublikowano 25 kwietnia 20241 r Ależ klimacik wylewa się z tego ujęcia Pamiętam, jak to przechodziłem w 576p i 14fpsach na PS3 Ja tam lubię wszystkie Fallouty 3D, a serial jak widać sporo osób nakręcił na powrót. Z ciekawości odpaliłem sobie Fallout 4 (wersję PS4 na PS5), żeby sobie przypomnieć, jak to przed patchem wyglądało i z marszu cyknąłem z 10 fotek, bo ten świat jest przepiękny
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r Assassin's Creed Mirage (PS5) Odpaliłem sobie demko dla sprawdzenia. Pewnie za jakiś czasie kupię pełną wersję
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r STELLAR BLADE (PS5) macie na zachętę Spoiler Edytowane 26 kwietnia 20241 r przez Szermac
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r 7 godzin temu, balon napisał: F4 dostał teraz jakiegoś patcha na XSX? Zgadza się. Ja też się błąkam po Pustkowiach:
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r 13 minut temu, Rozi napisał: Zgadza się. Ja też się błąkam po Pustkowiach: I co dobrze śmiga?
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r Dostał patcha na wszystkie systemy, na PS pierwszy raz masz okazję zagrać w 60 klatkach, na Xboxie rozdziałka skoczyła do góry względem FPS Boosta. Jak nie grałeś to lepszego momentu już nie będzie.
Opublikowano 28 kwietnia 20241 r Dałem serduszko bo wiem co to za gra, choć nieopisana Oczywiście Horizon Forbidden West
Opublikowano 28 kwietnia 20241 r 32 minuty temu, Daffy napisał: Edytowalne o tytuł @Qbonjakie mody wgrywałes bo wygląda mega Muszę później jakoś spisać i Ci wrzucę, bo modów jest około setki razem, biorąc pod uwagę nie tylko graficzne.