Opublikowano 8 marca 20196 l Piękne widoki szkoda ,że gra kiepska w moim odczuciu. Szczególnie porównując do poprzedników które są świetne.
Opublikowano 10 marca 20196 l Fotorealizm w Sekiro na dwa tygodnie przed premierą: https://imgur.com/a/hDgpyD5 Zwróćcie uwagę na mini bossa z prawej strony.
Opublikowano 10 marca 20196 l E tam, nie ma co się sugerować, pewnie jest zwinny i szybki, a w finalnej wersji będzie dosiadał jakiegoś bydlaka, jak Nameless King smoka.
Opublikowano 10 marca 20196 l Jak grałem w Shadow Warriors (Ninja Gaiden) na gameboyu to właśnie mały pokurcz przy bossie sprawiał najwięcej problemów. Nie chciał puścić nogi. @XM. grał to potwierdzi.
Opublikowano 12 marca 20196 l Kupiłem 100 lat temu na switchu, zagrałem 2 mecze nie wiedząc co się dzieje w grafice z wczesnego PSP i cyk odinstalowałem. Minęło trochę czasu, ściągnąłem od niechcenia na XO żeby przetestować Gamepassa, w grę wsiąkłem, pomogły w tym oczywiście wieczorki z chłopakami z IRCa No i przypomniałem sobie że przecież mam RL też na Switchu. Zainstalowałem ponownie, gra dostała jubileuszowego patcha i nie wygląda już jak wczesna gra z PSP, a raczej wczesna gra z PSVita, dodatkowo umiem już czasami strzelić gola także jest zaje,biście i sobie gram przenośnie. A w grze się zakochałem. Obok Bloodborne i Titanfalla moje najlepsze doświadczenie growe z tej generacji, gdy mówimy o czymś nowym i unikalnym.
Opublikowano 17 marca 20196 l Prawie rok od premiery, a my wciąż z załogą regularnie pływamy po Morzu Złodziei, a ja nadal nie mogę się nadziwić jak pięknie wygląda i brzmi ta gra. Chyba moje najlepsze doświadczenie growe w tej generacji Edytowane 17 marca 20196 l przez ASX
Opublikowano 18 marca 20196 l Ząb czasu nawet nie skubnął tej legendarnej gierki Korgan otoczony przez mrowie trolli i pająków - jego los jest przesądzony . Zobaczmy, co takiego robi Edwin... Dawno mi się tak dobrze nie grało
Opublikowano 18 marca 20196 l Oesu. Ależ mi smaka narobiłeś. Miałem się zabrać za klasyki i tak zrobię, ale jeszcze Kingdoma Come ogrywam więc spokojniutko. Wleci wszystko na luzaku. Jaheira <3 @stoodio Remaster czy prawilna wersja? Edytowane 18 marca 20196 l przez ireniqs
Opublikowano 18 marca 20196 l To jest Enhanced Edition - mam klasyczne wydanie w wielkim pudle, ale jest w domu rodzinnym.
Opublikowano 18 marca 20196 l Ja nie mam tego wydania więc będzie leciało klasyczne z modami. Wersja gog.com
Opublikowano 29 marca 20196 l W dniu 17.03.2019 o 21:27, ASX napisał: Prawie rok od premiery, a my wciąż z załogą regularnie pływamy po Morzu Złodziei, a ja nadal nie mogę się nadziwić jak pięknie wygląda i brzmi ta gra. Chyba moje najlepsze doświadczenie growe w tej generacji Wygląda gorzej niż Kingdom Hearts 3 :|
Opublikowano 29 marca 20196 l to ratio tak się to robi. Dodam że wszedłem na ostatnią 1/3 gry. Edytowane 29 marca 20196 l przez Figaro
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l Pożegnanie z Far Cry 5, fajna, odmóżdżająca produkcja z kilkoma fajnymi momentami: What Remains of Edith Finch, małe dzieło sztuki, coś dla oka i dla ducha, dzięki Spencer za 14 dni okresu próbnego GamePass:
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l Ech, zacząłem bardzo ładnie bo na kilkanaście pojedynków raptem kilka przegranych meczy, teraz dorobiłem sobie 3 mocne karty i teraz dostaję wdupc... ki chooj? Trzeba pomyśleć nad taktyką.
Opublikowano 6 kwietnia 20196 l Świetna gierka szkoda ,że tak długo czekała na odpalenie. Czekam na następną część zdecydowanie.
Opublikowano 8 kwietnia 20196 l Po dwójce przyszła pora na jedynkę - wkraczam do wieży Durlaga: Tę część przeszedłem tylko raz i dopiero przy obecnym podejściu skapnąłem się, że te absurdalne teksty ("mietonieobhozi") to świadoma decyzja wprowadzenia akcentów XD PS czemu elf Coran ma okrągłe uszy na portrecie