Opublikowano 1 marca1 mar Moja dziewczyna się zajada (jest biała jak papier btw), ja dostaję odruchu wymiotnego. Ale to pewnie dlatego, że nie lubię kwaśnych rzeczy.
Opublikowano 1 marca1 mar 24 minuty temu, SlimShady napisał(a): A te kimchi to jest w ogóle jadalne dla białego człowieka? Gotowce chujnia, domowe albo w dobrej restauracji bardzo fajna przystawka w sumie do wszystkiego. Robie sobie kilka razy w roku.
Opublikowano 1 marca1 mar 55 minut temu, Shen napisał(a): Gotowce chujnia, domowe albo w dobrej restauracji bardzo fajna przystawka w sumie do wszystkiego. Robie sobie kilka razy w roku. Zamiast rzodkwi lodowej użyj białej rzepy, tej okrągłej, niesamowita różnica.
Opublikowano 19 kwietnia19 kwi Autor Ale biedra jest zjebana, foto z wykopu:Skreślona cena żeby nie było widaćA wczoraj chciałem kupić papier do dupy: 18 zl ale jak wezme 2x to bedzie 2x13. A w kasie mi nabija 2x19 zlOczywiście to tez papier queen i tez 10 rolek i czemu nie wchodzi? Bo jak sie okazało wziąłem 4-listkowy a nie 3.A kto to sprawdza? Na cenowce nie ma info o tym.Z chusteczkami kiedyś podobnie. Bo okazało się że promocja tyczy tylko tych co jest 52 w paczce a nie 60. Skurwysyny robią promocje na swoich bliźniaczych produktach
Opublikowano wtorek o 11:003 dni Biedronka przez akcje jak tego typu wyżej stała się dla mnie sklepem który omijam szerokim łukiem.
Opublikowano wtorek o 13:563 dni To nie tylko biedra, w deli byłem świadkiem tego samego, papier niby ten sam, ale tylko jeden na promce.