Opublikowano 1 marca 20251 r Moja dziewczyna się zajada (jest biała jak papier btw), ja dostaję odruchu wymiotnego. Ale to pewnie dlatego, że nie lubię kwaśnych rzeczy.
Opublikowano 1 marca 20251 r 24 minuty temu, SlimShady napisał(a): A te kimchi to jest w ogóle jadalne dla białego człowieka? Gotowce chujnia, domowe albo w dobrej restauracji bardzo fajna przystawka w sumie do wszystkiego. Robie sobie kilka razy w roku.
Opublikowano 1 marca 20251 r 55 minut temu, Shen napisał(a): Gotowce chujnia, domowe albo w dobrej restauracji bardzo fajna przystawka w sumie do wszystkiego. Robie sobie kilka razy w roku. Zamiast rzodkwi lodowej użyj białej rzepy, tej okrągłej, niesamowita różnica.
Opublikowano 19 kwietnia 20251 r Autor Ale biedra jest zjebana, foto z wykopu:Skreślona cena żeby nie było widaćA wczoraj chciałem kupić papier do dupy: 18 zl ale jak wezme 2x to bedzie 2x13. A w kasie mi nabija 2x19 zlOczywiście to tez papier queen i tez 10 rolek i czemu nie wchodzi? Bo jak sie okazało wziąłem 4-listkowy a nie 3.A kto to sprawdza? Na cenowce nie ma info o tym.Z chusteczkami kiedyś podobnie. Bo okazało się że promocja tyczy tylko tych co jest 52 w paczce a nie 60. Skurwysyny robią promocje na swoich bliźniaczych produktach
Opublikowano 22 kwietnia 20251 r Biedronka przez akcje jak tego typu wyżej stała się dla mnie sklepem który omijam szerokim łukiem.
Opublikowano 22 kwietnia 20251 r To nie tylko biedra, w deli byłem świadkiem tego samego, papier niby ten sam, ale tylko jeden na promce.
Opublikowano 15 sierpnia 202515 sie Donatello Quatro w białym kartonie z biedry wchodzi mi najlepiej z gotowców, choć wiele ich nie jadłem. Zajebiste ciasto. Dorzucam jakieś salami, czerwoną cebulę z dżalapinio i jest żarcie na leniwy wieczór. Tą też sprawdzę.
Opublikowano 31 sierpnia 202531 sie Coca cola vanila puszka 0,3 w lidlu, 4zl. Cos mi jednak nie lezy w niej, chyba peper waniliowy lepszy.
Opublikowano 29 października 202529 paź Autor Biedronka chuje oszukują.Widzę promo czekolad Wedla - 2+1To wziąłem każdą inną. A przy kasie nabito: 7.99 + 7.99 + 6.99I zero promki. 23 zł za 3 czekolady. Anulowałem ale się wkurwilem. Pewnie promo dotyczyło tych samych czekolad.
Opublikowano 30 października 202530 paź Bo ta promka pokazuje się tylko w podsumowaniu rachunku, na liście widać regularne ceny
Opublikowano 8 stycznia8 sty Tydzień azjatycki jest, 3+1 na produkty. Wziąłem tteokbokki zapas na kilka miesiecy, bo wychodzi taniej niz ze smartem z allegro. Polecam tez ten gotowy sos, dodać tylko jakieś mięso i szybki spoko obiad gotowy.Jest też spoko marynowana rzodkiew, jak komuś się nie chce robić samemu.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Jakiś tydzień temu kupiłem masło w biedrze za 1,99sztuka przy zakupie trzech. Ktoś pamięta taki dobrobyt? Masła już bardzo mało używam więc sobie zamroziłem. Szkoda było nie skorzystać z okazji. Mleko też się trafia po 1,6 jak się weźmie całą zgrzewkę. Dobrobyt.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 2zł to teraz zwykła promka na masło, jakiś czas temu w lidlu było po 1zł przy zakupie trzech na co biedra odpowiedziała darmowym masłem przy zakupach za 100zł.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Teraz nabić 100zł w sklepie to żaden problem, więc w sumie spoko promka.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Dzisiaj też jest za 0.99gr masło przy zakupie 3 w Lidlu, tzn pewnie było bo zakładam, że ludzie już dawno wykupili.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Autor 7 godzin temu, Plugawy napisał(a):Jakiś tydzień temu kupiłem masło w biedrze za 1,99sztuka przy zakupie trzech. Ktoś pamięta taki dobrobyt? Masła już bardzo mało używam więc sobie zamroziłem. Szkoda było nie skorzystać z okazji. Mleko też się trafia po 1,6 jak się weźmie całą zgrzewkę. Dobrobyt.Wróciłem na stare osiedle i zamknął się osiedlowy sklep wielce reklamowany na fejsie: swojskie wędliny, swojskie ciasta, oscypki sprowadzane z gór… no super pomysły ale drogo. No ale tam masła za 2 złote nie było. Sklepu już nie ma 2024-2026 :/ Biedronka go zajechała… z masłem i mlekiem po 2 złote :/
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 20 godzin temu, Bartg napisał(a):Dzisiaj też jest za 0.99gr masło przy zakupie 3 w Lidlu, tzn pewnie było bo zakładam, że ludzie już dawno wykupili.Ludzie chyba już mają zapasy na rok, bo dzisiaj w Lidlu pełno masła za 0.99 i tłumów przy nim ma. Ostatnio jak było w takiej cenie to było to samo
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Z ciekawosci obliczylem ile wydaje tygodniowo na ryby, bo przeciez drogie, no i ogolnie zdrowe odzywianie jest drogie. Biorac pod uwage ze w biedrze zawsze jakas ryba w promo w ciagu tygodnia (mintaj, dorsz, morszczuk itp) i zawsze kupie za te 32/kg to biorac pod uwage ze jem 100g dziennie to wychodzi jakies 20zl :) Kasze, ryz czy ziemniaki to tanizna. Jakas surowka tez nie droga, torba szlinaku na 3 dni to jakies 5zl. Skad sie wzielo u tych ulancow przeswiadczenie ze zdrowo to drogo? A warto wspomniec ze cola 12zl, chipsy 6zl, jakies batoniki 3-6zl, czekolada 8zl.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi No drogo, bo jak kupi paluszki Frosta za 15zł i colesława za 4zł to już jest 1 dużą czekoladę Milka w plecy.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi No nie wiem. Jakosc to tez nieodmawianie sobie czegos bo ma sos na majonezie a juz sie wyrobilo limit kalorii.