McDrive 3 082 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2019 Wiadomo coś więcej o pudełkowym wydaniu Cuphead na klikacza? Chciałbym kupić, a cyfra mnie nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2019 4 minuty temu, McDrive napisał: Wiadomo coś więcej o pudełkowym wydaniu Cuphead na klikacza? Chciałbym kupić, a cyfra mnie nie interesuje. Póki co tylko tyle, że będzie. Również czekam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante2212 18 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2019 Nowy update systemu(8.0) + update dla joy-conów(nie wiadomo tylko czego dotyczy) Added the following system functionality: A Sort Software feature is available after selecting to view All Software from the HOME Menu Software can be sorted by time last played, total play time, software title, and software publisher The All Software option displays when there are 13 or more software icons on the HOME Menu A View All Available News option is available within News, allowing you to view all news items currently being distributed Go to News > Channel List > View More Select from 15 new icons from the Splatoon 2 and Yoshi’s Crafted World games for your user To edit your user icon, head to your My Page on the top left of the HOME Menu > Profile A feature to Transfer Your Save Data is now available, allowing you to transfer your save data for individual games between your Nintendo Switch systems Go to System Settings > Data Management > Transfer Your Save Data Save data will not remain on your source system after the transfer process completes A Zoom feature can be enabled from within System Settings Go to System Settings > System to turn Zoom ON Once enabled, you can use the Zoom feature by pressing the HOME Button twice An option is available to prevent the system from waking from Sleep Mode when an AC adapter is disconnected Go to System Settings > Sleep Mode > Wake When AC Adapter is Disconnected This also applies when undocking your console A VR Mode (3D Visuals) restriction is available within Parental Controls This will also be available in the Nintendo Switch Parental Controls app through a later update Go to System Settings > Parental Controls These settings can also be changed from within Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit Hong Kong / Taiwan / South Korea is available for selection in Region Go to System Settings > System > Region The following names have been changed (functionality remains the same) Save Data Cloud Backup > Save Data Cloud Transfer Your User and Save Data > Transfer Your User Data General system stability improvements to enhance the user’s experience. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante2212 18 Opublikowano 17 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2019 Jutro o 2:50(naszego czasu) w smashu wyląduję Joker wraz z nowymi trybami Lista utworów(możliwe, że jest ich trochę więcej): Persona 5: - Last Surprise - Beneath the mask(w nowej wersji stworzonej przez gościa odpowiedzialnego za muzykę do Xenoblade Chronicles 2 i wcześniejszych części) - Wake up, Get up, Get out there - Rivers in the desert - Our beginning Persona 4: - Reach out to the truth - I'll face myself(nowa wersja) - Time to make history Persona 3: - Mass destruction - Battle hymn of the soul - Classic mode: Joker route - Spirit board: Special version Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2019 W dniu 10.04.2019 o 10:59, MichAelis napisał: Kusi mnie żeby brac Mortala na switcha. Czytałem, że ma byc 60fps. Nie ma jakiś porownan? Szczegolnie grafika i cenzura? Wygląda ok Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 Nom. poczekam jednak digital foundry, pare dni mnie nie zbawi. Jednak bardzo chce przenosnego Mortala. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 Takie same odczucia. Pudełko wychodzi dopiero w maju ale cyfra równo z innymi więc będą porównania. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 834 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 Wiecie może jak działają preordery na switchu? Dzisiaj rano chciałem pograć w Cuphead przed pracą i niestety nie dało sie odpalić, mimo tego, że premiera jest 18.04. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 upate eshop jest po poludniu, tak 15-16, ale same gry z preorderow to chyba roznie dzialaja ale wieczorem na pewno bedziesz mogl juz zagrac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 22 minuty temu, Jeez_PS napisał: Wiecie może jak działają preordery na switchu? Dzisiaj rano chciałem pograć w Cuphead przed pracą i niestety nie dało sie odpalić, mimo tego, że premiera jest 18.04. Ja jeszcze wczoraj po 12 próbowałem zagrać i dzisiaj przed pracą chciałem tylko zerknąć, a tu wałek xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 Niektóre gry wskakują o 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 Mogliby powiedzieć kiedy premiera pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 17 minut temu, McDrive napisał: Mogliby powiedzieć kiedy premiera pudełka Przecież mówili - po premierze dlc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 Premiery na switchu to najwczesniej 16 danego dnia. Przynajmniej te gierki co kupowalem cyfrowo day 1 do tej pory. Ostatnio Night Slasher w listopadzie to chyba dokładnie o 16 dopiero zaczęło śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 834 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 Wyczytałem że dopiero o 18 u nas będzie można zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 16 godzin temu, ragus napisał: Wygląda ok tak srednio bym powiedzial. Fpsy trzyma ale graficznie jakos nie siada. sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante2212 18 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 16 minut temu, MichAelis napisał: ale graficznie jakos nie siada Na Vicie to nie siadało, a tu akurat jest idealny kompromis między grafiką a płynnością. Nie wiem co jest złego w tej grafice? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 Wygląda tak samo wieśniacko jak każdy Mortal Kombat także jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 uważaj co mówisz młody Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 918 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 1 godzinę temu, MichAelis napisał: tak srednio bym powiedzial. Fpsy trzyma ale graficznie jakos nie siada. sam nie wiem Co tam było bo filmik niedostępny a mnie też wersja na switcha interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 Gameplay ze switcha nagrany przez ziomka jakiegos. W prownaniu do ps4xo jakies takie nieostre ciemne i dziwne. No ale moze za wiele sie spodziewalem. I teraz mam zagwozdke, przenosnie czy ladna grafika. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 (edytowane) Jutro pojawią się wyniki finansowe Nintendo za poprzedni kwartał. Moje przewidywania co do wyników: NSMBU Deluxe - 3,1 mln Mario Tennis Aces - 2,9 mln 12 Switch - 3 mln Splatoon 2 - 9 mln Zelda - 12,5 mln Mario Kart - 16,5 mln Mario Odyssey - 14,5 mln Super Mario Party 6,5 mln Pokemon Let's Go 11,5 mln Smash Bros 14,3 mln Switch 35,5 mln Mam nadzieję, że podadzą też konkretną datę Super Mario Maker 2 i potwierdzą, że żadna z gier zapowiedzianych na ten rok nie wypada na 2020. Jestem też ciekaw czy dowiemy się czegoś o jakimkolwiek nowym modelu Switcha. Mogliby też określić się co z Mario Kart Tour Edit: są już wyniki NSMBU Deluxe - 3,31 mln Mario Tennis Aces- 2,64 mln 12 Switch - 2,97 mln Splatoon 2 - 8,7 mln Zelda - 12,77 mln Mario Kart - 16,69 mln Mario Odyssey - 14,44 mln Mario Party - 6,40 mln Pokemony - 10,63 mln Smash - 13,81 mln DK Tropical Freeze - 2,25 mln Yoshi - 1,11 mln Nintendo Labo 01 - 1,09 mln Switch - 34,74 mln W zasadzie pozytywnie zaskoczył mnie tylko NSMBU, Zelda i Mario Kart Edytowane 25 kwietnia 2019 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 (edytowane) Oj, nie dali rady zrobic nawet tej obnizonej prognozy. Prognoza na 2019 to 18m sprzedanych konsol. Edytowane 25 kwietnia 2019 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 5 minut temu, aphromo napisał: Oj, nie dali rady zrobic nawet tej obnizonej prognozy. No i? Patrząc na wyniki i tak Switch w analogicznym okresie istnienia konsoli sprzedał się o ponad 3mln więcej niż PS4. Line up był jaki był, więc nie dziwota, że sprzedaż jest mniejsza niż zakładano (a to i tak o niewielką różnicę). Poza tym patrząc na sprzedaż Softu to Nintendo nie ma czego się obawiać, żadna konkurencyjna platforma nie ma takich wyników jeśli chodzi o tytuły ekskluzywne. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 Świetny wynik! A ich flagowe tytuły to już w ogóle. O ile się pomylili w pierwszym i drugim roku fiskalnym, jeśli ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi