Opublikowano 23 grudnia 20195 l Nope chodzi za pewne o Włócznie Kościoła z trójki Edytowane 23 grudnia 20195 l przez cotek
Opublikowano 25 grudnia 20195 l Aj (pipi)a, tak za(pipi)sicie pyka mi się w Soulsy 3, ale dotarłem do bossa którego nie moge pokonać - Aldricha. Jakieś rady jak go u(pipi)ac? Niestety, nie mogę zdobyć vow of silence
Opublikowano 25 grudnia 20195 l Prosty był ztcp. Walilem go w odwłok aż padł. Dobra zbroja z def na magię i tarcza na pewno pomoże. Był jakis myk z tym że on się teleportuje na przeciwlegly róg planszy gdzie był.
Opublikowano 25 grudnia 20195 l No on nie jest trudny, nawet nie wiem czy na nim padłem. Jedynie trzeba szybko biegać jak te żółte strzały lecą.
Opublikowano 26 grudnia 20195 l Taaa jak ogarnalem w który róg się teleportuje to poszło z górki. No i musiałem trochę swoje eq ulepszyć. kurde niesamowicie mi się te DS3 podoba.
Opublikowano 28 grudnia 20195 l Witam.Mam problem z dostaniem się do ukrytej lokacji. Chodzi o gościa z klatka na plecach,cały czas mnie atakuję,dodam że wcześniej przez pomyłkę zabiłem ta gadająca klatkę z truposzami.Czy jest sens chodzić do gościa z klatka czy sprawa się rypła i pozostaje inna metoda dotarcia do tej lokacji?Pozdrawiam Edytowane 28 grudnia 20195 l przez Amra Lew
Opublikowano 27 stycznia 20205 l Mocno się wciągnałęm i od 2 tygodni w nic innego nie gram. Póki co męczę NG++. Wszystkich bossów łącznie z midir i gael wysolowałem. Jest fajnie, tylko później się za latwo robi. Może na NG7+ będzie trudniej.
Opublikowano 28 stycznia 20205 l cieszymy się, że w 2020 w końcu pojąłeś jak wybierać bronie z ekwipunku
Opublikowano 28 stycznia 20205 l 5 godzin temu, Zebra napisał: cieszymy się, że w 2020 w końcu pojąłeś jak wybierać bronie z ekwipunku xDDD dobre oranko...ale hej może tego bloodborne też kiedyś zaliczę.
Opublikowano 30 stycznia 20205 l W dniu 28.01.2020 o 14:54, Zeratul napisał: xDDD dobre oranko...ale hej może tego bloodborne też kiedyś zaliczę. Jak można nie zaliczyć gry generacji ? Boszsz
Opublikowano 5 lutego 20205 l Mam DSa3 na płycie na PS4 i trochę już pograłem. Ale nie mam dodatków i z chęcią bym kupił. Niby jest promka na psn na oba dodatki (po 33zł każdy), ale chyba lepszy deal to za 59zł wziąć deluxe (także w promce), a więc jak rozumiem z oboma dodatkami. Wtedy płytki też nie muszę używać. Tyle, że nie wiem czy mi save z tej wersji zadziała. Ktoś miał taki problem? Edit: dobra wziąłem i wygląda że działa. W każdym razie widzi sejwy ale musi się doczytać całą gra. Edytowane 5 lutego 20205 l przez Basior .
Opublikowano 22 lutego 20205 l Czy ktoś miał podobnego Buga do mojego: pokonałem Lord of Cinder, i wybrałem sobie zakończenie gdzie pojawia się Fire Keeper. Tylko ze nie wiedziałem ze mogę ruszać postacią i przez przypadek zabiłem Fire Keeperke. Tylko ze żadne trofeum mi nie wpadło za pokonanie gry. Miał ktoś coś podobnego? Co podziałało
Opublikowano 13 listopada 20204 l Czy edycja he Fire Fades Edition posiada dodatki na płycie, czy w formie kodu?
Opublikowano 13 listopada 20204 l Wsio na płycie, nówkę sztukę otwarłem nie ma żadnych kodów do PS Store w środku.