Opublikowano 5 maja 20186 l Mialem brac na ps4 po przejsciu GoWa ale chyba poczekam czy te plotki to prawda i wezme na koxa. Z tego co pamietam SE mowilo ze rozwazaja port na inne platformy pod warunkiem ze gra bedzie dobrze odebrana wiec licze ze najpozniej na e3 czegos sie dowiemy.
Opublikowano 5 maja 20186 l 15 godzin temu, Ins napisał: Oby to była prawda bo: 1. W ten zacny tytuł zagra więcej ludzi 2. Szansa że pierwszy Nier pojawi się we wtecznej rośnie zdecydowanie Spodziewam się, że na E3 będzie zapowiedź i jedynką będzie w pakiecie w BC.
Opublikowano 6 czerwca 20186 l W jakim celu możemy przesuwać chipy po tym pasku po środku ekranu (zakładka skills)?
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Chyba tylko optymalizacji miejsca do wykorzystania. Z tego co zauważyłem kolejność jest dowolna i śmiało można dawać na Optimize nic nie tracąc.
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Chodzi o zwiększanie statsów i siły postaci głównie. Z tego co pamiętam to była opcja ręcznego i automatycznego dostosowania tych chipów. Walka staje się wtedy prostsza.
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Yetiemu chodziło chyba o to, że chipy można dowolnie sobie przesuwać na pasku skillsów - to, że dają one określone perki jest dość oczywiste. Każdy chip zajmuje ileś tam miejsca w slocie i przy "parkowaniu" ich jak przeciętny kierowca BMW można stracić dużo miejsca, w sumie kolejność umieszczania kolejnych skilli nie ma większego znaczenia. Ważne jest to, co się ładuje w slot.
Opublikowano 6 czerwca 20186 l OK, dzięki, a niszczenie chipów, co na tym zyskujemy? PS. Czasami spotykam pojedyncze, świecące kwiaty, można coś z nimi zrobić? Edytowane 6 czerwca 20186 l przez YETI
Opublikowano 6 czerwca 20186 l 12 minut temu, YETI napisał: PS. Czasami spotykam pojedyncze, świecące kwiaty, można coś z nimi zrobić? Po "części" są one związane z fabułą, graj nie przejmuj się
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 26 czerwca wychodzi na Xone (cyfrowo): https://square-enix-games.com/en_US/news/nier-automata-for-the-xbox-has-arrived
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Albo SE nie chce żeby wszystkich stu fanów JP gier na Xone nie przeszło na 3 kopiach we wtórnym obiegu
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Nie ma co się oszukiwać, na PS4 którego jest ponad 70 mln na rynku, przez rok grę kupiło może nawet n8ecałe 1.5 mln ludzi (do sklepów poszło 3 mln z czego ponad 1 mln zeszło na steam), gdzie pewnie że 300 tyś. w samej JP. Dobrze, że w ogóle wychodzi na Xone.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Z tym, że Se raczej by mogło puscic mały nakład i tyle ale ms się na to nie zgadza
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Cytat Na nowej platformie gra ukaże się w edycji o nazwie Become as Gods. W skład wydania wejdzie nie tylko bazowa produkcja, ale i wszystkie dodatki: DLC zatytułowane 3C3C1D119440927 oraz zestaw skórek i przedmiotów dla postaci. https://www.eurogamer.pl/articles/2018-06-10-nier-automata-trafi-na-xbox-one-premiera-26-czerwca
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Na PS4 mam steelbooka, tutaj mogę mieć cyfrówkę. 210zł troszkę zbyt duża cena jak za ponad roczny tytuł ale i tak mam nadzieję, że sprzeda się to w miarę dobrze i zachęci innych do portowania lub wydawania w tym samym czasie swoich japońskich dziwadeł. PS. Cały czas nie mogę się przyzwyczaić do tego widoku, Automata na Xboxie heh ;] Edytowane 11 czerwca 20186 l przez Ins
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Czy te dlc są cos warte bo bym ponownie ograł ale chciałbym chociaż coś nowego dostać? Czy to tylko skórki?
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Zwiastun na zachętę, jeżeli ktoś się jeszcze waha. Gorąco polecam, zdecydowanie jedna z najlepszych gier obecnej generacji - i ta muzyka