Skocz do zawartości

SAINTS ROW - cała seria

Featured Replies

Opublikowano

Coma od 5 edycji poleca w CW!

Pamietam, ze na 360tce poczatek nawet mi sie podobal, ale nigdy nie skonczylem. Mimo wszytsko ta  ekstremalna rozwałka i poczucie humoru do mnie trafialo. Zastanawiam sie nad nadrobieniem - ktos ktos gral na nextgenach ? Graficznie pewnie poza rozdzialka zadnych roznic nie ma ?

• Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 21,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak lubisz nudę wybierz gta, jak wolisz zatopić się w świat szaleństwa i wspaniałej przygody wybierz SAINT'S ROW 4.

• Tak się kończy jak się wypuszcza niedorobione gunwo dla nikogo. Szkoda studia, ale już od dawna było widać, że nie mieli pomysłu na siebie, a Saints Row odleciało w zupełnie nie tę stronę.

• takiego odmóżdżacza potrzebuje, dawać mnie to

Opublikowano

grałem na xone, nie polecam techniczny szrot, zrobione na odpyerdol, zabugowane achievmenty. jak by gra działała i wyglądała było by solidne 8/10. za 50zł można kupić

Opublikowano

Tyle miesiecy po premierze a nikt nawet nie zalozyl tego tematu XD

Widac ze takie gierki nikogo, ale co do pytania, to oprocz rozdzialki dostajesz wszystkie DLC jakie wyszly i ten duzy dodatek. Krotko mowiac jesli ktos ogral na poprzedniej generacji- nie warto

Opublikowano
  • Autor

Poza osiagnieciami jeszcze cos sie bugowalo ? Zastanawiam sie wlasnie dlatego, ze nie ogralem - obecna cena nowki z przesylka to jakies 70 zl na allegro, wiec calkiem spoko cena.

Opublikowano

zadania sie bugowały, skrypty nie odpalały się i trzeba było powtarzać misje. ogólnie gierka fajna, humor i supermoce, ale koszmarna optymalizacja i czuć "odpyerdol" w grze. jeden z tych gorszego sortu remasterów

Opublikowano

Lepsze od GTA5?

Opublikowano

Jak lubisz nudę wybierz gta, jak wolisz zatopić się w świat szaleństwa i wspaniałej przygody wybierz SAINT'S ROW 4.

Opublikowano

Dzieki Orzeszek - zaryzykuje zatem, moze juz popatchowali.

popatchowali. Kilka dni temu skończyłem na PS4 i nie miałem żadnych problemów z trofeami (zrobiłem jakieś 90%), czy jakimikolwiek zadaniami. Nie pamiętam żadnych spadków fps i chyba tylko raz gdzieś mi się postać zaklinowała. 

Jak lubisz nudę wybierz gta, jak wolisz zatopić się w świat szaleństwa i wspaniałej przygody wybierz SAINT'S ROW 4.

Ja mam odmienne zdanie - GTA to inna liga. SR IV to tylko porządny średniak z fajną rozpierduchą i nic więcej - pobawiłem się jakieś 45 godzin i już więcej nie wrócę (w końcówce, dwa małe dodatki na siłę robiłem, do Gat out of hell już mi się nie chciało podchodzić...). 

Edytowane przez milekp

Opublikowano

Z Comą się skumałeś?

Opublikowano

Kolega zdecydowanie odleciał, za bardzo "zatopił się w świat szaleństwa" :P

• 4 lata później...
Opublikowano

Wrzucę też tu, bo widzę że w 2011 roku zieloni z niebieskimi tak się nie lubili, że każda multiplatforma ma osobny temat w dziale PS3 i X360

Mendrek już białkuje pokój ;)

Opublikowano

Ostatnio bieda w sandboxach, więc lepszy taki crap niż nic.

Opublikowano

Odnoszę dziwne wrażenie, że gdzieś już widziałem ten styl. :scratch_one-s_head:

Wzięli oryginał i narzucili na niego "GTA IV look", do tego odrobina 4k, trochę "związku X" i przepis na trzepanie kasy pod nieobecność konkurencji gotowy :potter:

Opublikowano

Ja się cieszę, szczególnie że z takim odświeżeniem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam na PS3, ale kusi mnie, bo naprawdę zremasterowali kilka rzeczy na plus jak np. twarze w cutscenkach. Poza tym pamiętam, że bardzo fajnie się bawiłem jak ogrywałem na X360. 

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
46 minut temu, Figuś napisał:

:banderas: a niedawno kupiłem za grosze