Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Czyli gówno. Sportowymi gardzę, SW tak średnio. Będzie czas nadrabiać zaległości skoro nic ciekawego nie dojdzie. 

Opublikowano

Ciary żenady, no ale ja nie lubię sportówek. Ewentualnie w FMa bym pograł, ale nie chcę z gierek robić drugiej pracy xd

Opublikowano

Football Manager :banderas: a juz mialem kupowac

Z NBA to chyba nie wiadomo jeszcze jaka wersja ale fakt okladka jest na poprzednia generacje. Poza tym wersja next genowa caly czas trzyma cene, zadnych promocji nie bylo i nagle jeb w gp? No nie wydaje mnie sie

Aha, ostatnio kupilem Visage na ps store takze tego. Nie dziekujcie.

Opublikowano

gratki za NBA, takie pozycje to już nie okruchy ze stołu :good:

spoiler - FIFA 21 będzie w Passie w maju, ponieważ tak ją teraz pozycjonują z kolejnością wrzutek do EA Play, tak było rok temu

Opublikowano

2x FM plus inne sportowe szroty, juz drugi miesiac co nic nie sciagam nawet zeby obczaic co to jest.

Opublikowano

Udam, że nie widziałem tej oferty.

Opublikowano

Może zagram ze 2 mecze w NHL, ostatnio to chyba grałem w to na ps one. 

Opublikowano

Idzie wiosna, Spencer może chce w ten sposób zainteresować konsolowców sportem żeby na lato była krata.

Opublikowano

Judgment też dadzą w swoim czasie. W maju yakuza 6, to potem y7 i Judgement będą na celowniku.

Opublikowano

Szczerze przyznam że czekałem na tego Football Managera, ciekaw jestem sterowania no i na moim laptopie to już chodzi jak sraka. Będzie grane :xboss:

Edytowane przez Dalhi

Opublikowano
6 minut temu, Soban napisał:

Sprawdze nhl bo ciekawi mnie czy mozna takie fajne bitki robic 1v1 jak w nhl 2000

:banderas::obama::dafuq:

Opublikowano

zabierają wiedźmaka to wrzuciliby jakieś innne goty, chociażby tego rdr2 z powrotem bo te nfl, nba, nhl to trochę rzyg jednak

Opublikowano

Dla kogoś kto lubi sportówki dobra oferta. Nawet bardzo. 

Opublikowano

Taka dywersyfikacja gatunków to jest bardzo dobra strategia, nawet jesli nie każda wrzutka idealnie wpasuje się w gusta danego konsolomaniaka.

Opublikowano
20 minut temu, Soban napisał:

Sprawdze nhl bo ciekawi mnie czy mozna takie fajne bitki robic 1v1 jak w nhl 2000

a to w nhl piora sie po mordach? myslalem ze pan Oliwa powyjasnial wszystkich i juz nie ma bitek

Opublikowano
12 minut temu, dee napisał:

Taka dywersyfikacja gatunków to jest bardzo dobra strategia, nawet jesli nie każda wrzutka idealnie wpasuje się w gusta danego konsolomaniaka.

niby tak, ale mogli dac jedną sportówkę, a za dwa tygodnie kolejną ;/

Opublikowano
12 minut temu, dee napisał:

Tak. 

Chociaż mogli troche wymieszać - w pierwszej połowe cześć tych sportówek pomieszana z pozostałymi a w drugiej reszta. Ale to tak jakby się czepiać na siłe.