Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
22 minuty temu, balon napisał:

Co ten pacz doda?

Nie mam pojęcia ale też nie szukałem żadnego info o tym. 

Opublikowano
5 minut temu, messer88 napisał:

Nie mam pojęcia ale też nie szukałem żadnego info o tym. 

Jakbym nie miał w co grać to bym z chęcią raz jeszcze wymęczył Skyrima. No może w kolejnym życiu, ewentualnie sprawdzę paczyk w głównym wątku.  

Opublikowano

Rocket knight na miniaturce wygląda jak z polską flagą :mevek:

Opublikowano
W dniu 28.10.2021 o 11:15, Boomcio napisał:

Ten Skyrim w GP to nie jest xsx friendly?

W sumie obecnie ma fps boosta, wiec lata w 60. Ten patch to nie wiem co doda, moze rozdzialke lepsza i natywne 60fps?

Opublikowano

Dodadzą łowienie ryb, serio 

Opublikowano
36 minut temu, Figuś napisał:

FC4EQKXWQAEQ4Vs?format=jpg&name=large

Jestem bardzo zadowolony z kingdom two crowns. Jak bylo w gp to nie mialem ochoty na to, a w tym miesiacu mnie cos naszlo i zastanawialem sie nad zakupem na jakiejs promce. Dzienkuje krulu Spencer. Moving out jest bardzo fajne, w coopie pewnie jeszcze lepsze.

Opublikowano
2 godziny temu, MaLeKrSkr napisał:

Ten Skyrim będzie miał w Game Passie tylko update, czy wersja Anniversary też wleci?

Jeżeli ktoś posiada Special Edition (czyli wersja Skyrim obecnie dostępna w Xbox Game Pass) na poprzednią generację, to otrzyma darmowe ulepszenie grafiki dla Serii X m.in. szybsze czasy ładowania oraz 60 k/s. Uprzednio również można było je włączyć. Odbywało się to za pomocą moda Uncap FPS, który w wersji na One X działał tak sobie, bowiem przy natywnym 4k uwalniał klatkaż z 30 na .... 34-40 k/s. Natomiast na Serii X, to już inna bajka. Mieliśmy bowiem 4k przy prawie stałych 60 ramkach (czasami coś tam się wyłożyło). Podobnie było, gdy wykorzystaliśmy opcje FPS Boost - 4k i 60 k/s na Serii X i fHD przy 60 klatkach na Serii S.

To tyle z pozytywów, gdyż już samo przemianowanie Special Edition, na Anniversary Edition będzie płatne :down:
W obu wersjach znajdują się 3 dodatki: Dragonborn, Dawnguard oraz Hearthfire. Zasadnicza różnica, to ten pakiet pół tysiąca modyfikacji z Creation Club i .... to o czym wspominał na poprzedniej stronie ASX - łowienie ryb. No dobrze, będzie jeszcze survival mode (wzorem tego z Fallout 4, będzie trzeba spożywać pożywienie co kilka godzin, pić wodę, regularnie spać i tak dalej), rare curios (nowe przedmioty do wykorzystania w alchemii) i kilka nowych zadań z tytułu Saints and Seducers. :wio:

Aż strach pomyśleć co też Bethesda wymyśli z okazji następnego Anniversary na kolejną generację konsol. :ohstop:

PS Filmik przedstawiający AE przenoszę do tematu Skyrim.:lapka:

Edytowane przez Sylvan Wielki

Opublikowano
8 godzin temu, ASX napisał:

Dodadzą łowienie ryb, serio 

Gra kompletna :banderas:

Opublikowano

No nie, brakuje jeszcze battle royale 

Opublikowano

It Takes two :banderas:

San Andreas :problem:

Forza Godrizon 5 :asax:

Opublikowano

Znowu chodzi za mną ten Football Manager, na konsoli niegrywalny, a na moim laptopie muli aż się rzygać chce i przede wszystkim nie chce mi siedzieć przy kompie nawet. Jednak konsola rozpieszcza w kwestiach wygody.

To była jedna z moich ulubionych gier w którą zagrywałem się latami, ale chyba wyszło zmęczenie materiału i zostają wspomnienia.

Opublikowano

It takie two, na to czekałem :wub:

Opublikowano

Po raz pierwszy od dłuższego czasu nie będzie narzekania na GP. :asax:

Opublikowano

Pamiętajcie, że gry tych chciwych skurweli z rockstara, bardzo szybko opuszczają Game Pass. Podejrzewam, że San Andreas będzie jakiś do stycznia 

Opublikowano

Prawdę mówiąc, to z jakąś podjarką wstrzymam się do pierwszych recenzji tego remastera San Andreas.

Wcale się nie zdziwię jak wyjdzie z tego kupsko.