Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda bo to były zazwyczaj całkiem dobre gry w porównaniu do gier z Xbox One i zostają w katalogu na stałe nawet przy nieaktywnym abonamencie. 

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
1 godzinę temu, 20inchDT napisał:

C00rwa, lipa :( Może na pożegnanie Ninja Gaiden 2 dadzą, bo wolałbym mieć w cyfrze :nosacz3:

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

Zdjęcie

Spoko wrzut jak ktoś lubi gry wideo.

Na bank będzie grane w dj max no i sprawdzę ten tennis chociaż wygląda budżetowo. 

Power Wash Simulator warto chyba też obczaic, gierka na steamie jest hitem i już kiedyś miałem ją na oku:

Screenshot_20220705-151936.thumb.png.d77fbeeafff3a46c044819d4ca962048.png

No i Road96 dużo ludzi poleca więc też pewnie wleci.

Opublikowano
3 godziny temu, Czoperrr napisał:

Szkoda bo to były zazwyczaj całkiem dobre gry w porównaniu do gier z Xbox One i zostają w katalogu na stałe nawet przy nieaktywnym abonamencie. 

????Mogę ściągnąć gry z 360 dostępne w GP i grać nawet po skończeniu abonamentu?

Opublikowano
21 minut temu, adi napisał:

????Mogę ściągnąć gry z 360 dostępne w GP i grać nawet po skończeniu abonamentu?

Te, które odebrałeś w ramach Games with Gold masz przypisane na stałe i nawet jak abonament wygaśnie to możesz w nie grać.

Opublikowano
47 minut temu, Bzduras napisał:

Te, które odebrałeś w ramach Games with Gold masz przypisane na stałe i nawet jak abonament wygaśnie to możesz w nie grać.

Kurcze,przez tyle lat nawet jednej nie zaznaczyłem :(

Opublikowano

Szczerze mówiąc zbyt wiele nie straciłeś, ja przez tyle tyle lat zagrałem może 2 lub 3 z Xboxa 360 które dawali do golda.

Wciąż możesz też kupić je na własność w sklepie, na różnych promocjach często kosztują grosze

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Ciekawe czemu nie podali tego w gamepassowej graficzce. @Bigby grałeś na pc?

Grałem. Fajny, wymagający rpg w staroszkolnym stylu. Widać jednak ograniczenia wynikające z budżetu, których niektórzy mogą nie przełknąć. 

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

tak

Nie

On się pytał o gry z X360 w GP, a nie w Goldzie.

Opublikowano

Faktycznie, źle przeczytałem, sorry 

Opublikowano

As Dusk Falls można już preinstalować, 51 giga :blink: nie wiem co ta gra będzie oferować że tak dużo ale waży tyle samo co Fallen Jedi. 

Opublikowano

Detroit też prawie tyle ważyło, a czy wiele oferowało to hehe kwestia gustu. Oferuje rendery w wysokiej rozdzielczości.

Opublikowano

tyle gb za prezentacje power point to ja nie chce za darmo nawet

Opublikowano

Pewnie to głównie zasługa dialogów. Pliki audio to jedne z najcięższych rzeczy. A tu mamy grę która ma opierając się na wielowątkowej fabułę z różnymi ścieżkami więc pewnie będzie dużo dialogów z różnymi wariantami.

Opublikowano
1 minutę temu, Bielik napisał:

Będzie w ogóle polska lokalizacja czy znowu złoty deszcz na polaków co grają za 4zł?

Będzie