Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
18 minutes ago, wojtas011 said:

To chyba nie będzie działać z grą na płycie? Wygląda na to, że trzeba będzie posiadać wersje cyfrową podpięta pod konto.

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Nie będzie. Z wersją na płycie możesz pograć jedynie przez remote Play.

Kilka lat temu Xbox pilotazowal taki program w ramach którego można było zamienić płytki na licencję cyfrowe, ale nigdy nie wszedł on w życie.

Co do samej informacji, to bardzo dobra informacja. Nareszcie Xcloud zamienia się w pełnoprawną usługę streamingową, gdzie biblioteka gier nie będzie tylko ograniczona do tych z GP i będzie można normalnie kupować gry

Opublikowano
9 godzin temu, Bigby napisał:

Od dawna na mojej steamowej wishliście. Super wiadomość. :) 

nie słyszałem wcześniej o tej grze, ale obejrzałem kilka gameplayów i już mam kolejną grę którą chętnie sprawdzę.

Pewnie na forumku niektórzy będą śmiać się z tej oprawy podobnie jak z Pentiment, ale ja zawsze byłem fanem takich niecodziennych tytułów.

Opublikowano
13 godzin temu, wojtas011 napisał:

Tam jeszcze przewija się Resident Evil 7, Cyberpunk, Call od Duty, może błąd sklepu, może ciekawy sposób na obejście umów z Sony.

Opublikowano

To nie jest żaden błąd, ani sposób na obejście umowy. Po prostu te gry będą niedługo dostępne do ogrania w chmurze jeśli kupiliśmy je cyfrowo i mamy Game Pass Ultimate.

Opublikowano

Ktoś wrzucał, że nawet jego apkę (nie grę) można było tak wyświetlić. Nie zmienia to faktu, że zapowiadali opcję grania przez chmurę w swoje gry na ten rok i pewnie szykują się pod start.

Opublikowano
W dniu 9.08.2022 o 19:05, ASX napisał:

był już symulator lotu, koszenia trawników i myjki ciśnieniowej to teraz czas na symulator pociągu xd

Z tego co kojarzę był train sim world 1 a teraz jeszcze przez kilka dni jest train sim world 2

Opublikowano

Polecam sprawdzić Campus. Gra się bardzo przyjemnie. Na padzie sterowanie chwilami lepsze niż na myszce. A zmiana z szpitala zmienia koncepcje, więc nie ma się wrażenia, że gra się w to samo. 

Solasta jak ktoś lubi turowe RPG nastawione na walkę i nie są mu obce zasady D&D to gra idealna na niego. Jak jakaś fabuła, dialogi czy wybory, ale głównie polega to na przygotowaniu drużyny i walce. 

No i oby dwie gry mają Play Anywhere co jest fenomenalna opcją. 

Edytowane przez Sedrak

Opublikowano

wygląda na klon Golf Story, który też był całkiem spoko.

W ogóle mam ostatnio wrażenie, że codziennie zapowiadają jakąś nową grę do GP 

Opublikowano

Z GP zaraz wypada Library of Ruina, żałuję, że nie trafiłem na grę wcześniej bo wygląda na dobrą karciankę z ciekawą fabułą, tylko potrzeba czasu żeby ogarnąć system.

Co ciekawe, to gra wyszła chyba tylko na Steam i X'a/winstore (dodatkowo play anywhere), prawie nie ma żadnych recenzji w necie, a na Steam kilkanaście tysięcy bardzo pozytywnych opinii.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Kolejny soulslike? Nie rzygacie tym już?

Opublikowano

Nie grałem w ani jednego soulsa 2d a i tak mam ich dość :shieeet: przestaje je odróżniać

Opublikowano

Mi się też przejadło, może Salt&Sacrifice jeszcze bym włączył jak wpadnie do abo albo w mocnej przecenie. No i isometric souls EITR ale to chyba nie wyjdzie.