Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Prey i Skyrim w 60 ks:banderas: Panie to płynnie, a nie się rusza. Cudo.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

To prawda, ale nie na wszystkich sprzętach jest to oczywiste.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

wiem że dużo osób o to prosiło, Wreckfest dostanie wsprarcie dla XSX i XSS, będzie 60 fpsów :)

Opublikowano

Dobrze, że poczekałem z tym Wreckfest, prawilnie się ogra w 60-ciu klatkach. Ja nie wiem, co tam się w tym MS wyrabia, ale od wczoraj to wszystko robią, co najlepsze dla graczy. 

Opublikowano

tez czekalem na wsparcie ;) kolejny raz uswiadczam sie w przekonaniu ze czasami lepiej poczekac z ogrywaniem gierki 

Opublikowano

Widzę, że dyskusja o xboxie przeniosła się całkowicie do tematu gamepassa ;p Btw. Undertale wrócił też do gamepassa pc, ale to pewnie stara wersja bez aczików. Trzeba będzie sprawdzić.

Opublikowano
7 minutes ago, 20inchDT said:

Widzę, że dyskusja o xboxie przeniosła się całkowicie do tematu gamepassa ;p Btw. Undertale wrócił też do gamepassa pc, ale to pewnie stara wersja bez aczików. Trzeba będzie sprawdzić.

Sure, wersja bez aczikow.

Screenshot_20210316_153914_com.gamepass.jpg

Opublikowano
18 minut temu, ASX napisał:

wiem że dużo osób o to prosiło, Wreckfest dostanie wsprarcie dla XSX i XSS, będzie 60 fpsów :)

Serio? ASX, proszę, powiedz tam w pracy Philowi, żeby jakiegoś COD wrzucił w GP, bo pograłbym TDM HC za pół darmo.

Btw, Kurde, ja już mam problemy żeby ograć coś w 30 fps. Sprawia wrażenie, jakby gra klatkowała :/

F4 ostatnio sprawdziłem i raz, że framerate bolał, a dwa, że jednak nie jara mnie chodzenie i zbieranie złomu. Pograłem jakieś 6h i starczy mi na wieki wieków. Ament.

Opublikowano

Wreckfest w 4K/60fps na najpotężniejszej konsoli na świecie?  :obama::banderas::xboss:

Opublikowano

Octopath Traveler w passie? Co do chuja xd

Ewm-NChXIAw9lya?format=png&name=large

Edytowane przez Gość

Opublikowano

chwile nie byłem online a tu kolejne newsy od Xboxa :obama:

Opublikowano

Powiem Wam szczerze, że GP to jest cudo. Nie ogarniam jak można marudzić na ta usługę. Co chwilę wlatują bomby, który planowałem kupić. Powoli boję się cokolwiek kupić, bo zaraz w GP wleci. Grania mam na rok do przodu. Jebac exy za 350 zł 

Opublikowano
9 minut temu, eskopado napisał:

Octopath Traveler w passie? Co do chuja xd

Ewm-NChXIAw9lya?format=png&name=large

Rowniez mam WTF. Octopath to nie jest switchowy ex : O? 

Opublikowano

Octopath Traveler w passie to świetna wiadomość.

Opublikowano

Octopath to był czasowy ex, już dość dawno nim nie jest

Opublikowano

Wrackfest własnie instaluje pacza, czy to mityczne 60fps? Czy Octopath Traveler to gierka, która jarało się całe społeczeństwo NS? Czy Spencer kiedyś przestanie? :obama:

Opublikowano

Ograne na switchu ale ogólnie zdzwiwko że jest już gotowy port na klocka :o