Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

Podobno są wariaci co kupują Cybercrunch 24/7 w pudełku. 

Niezły content tam będzie jak gra się już produkuje, a jeszcze nie działa. XD

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Dzięki apce Xboxa, ściągam grę przed premierą i wkładam tylko płytkę do weryfikacji. 

Opublikowano
Godzinę temu, MaZZeo napisał:

przecież tak przeważnie sie robi.

2 godziny temu, oFi napisał:

Ale jutro im słupki yebną na GPW, ale cfaniaczki specjalnie napisali o 18:00 announcementa (godzine po zamknięciu giełdy) by przygotować się na jutrzejesze pikowanie w dół :pawel:

spacer.png

Opublikowano
2 minuty temu, MaZZeo napisał:

ElWYA5WX0AAaOO6?format=png

xD

NO ALE GIEŁDA! :nosacz3:

Opublikowano
3 godziny temu, bluber napisał:

Uwierz :usmiech: 

Yep, a to nie jest górna granica jeszcze, jak na CDPR (i CP2077), bywały większe tygodniówki :v

Opublikowano

W sumie to nawet dobrze się stało. Zdąży się jeszcze ograć backlog przed zakupem mojej ostatniej gierki na PS4. 

Opublikowano

Z biznesowego punktu widzenia to była bardzo logiczna decyzja, by gra wyszła z next genami.

Opublikowano
6 godzin temu, Figaro napisał:

aLe nIKt iCh niE zMusZa dO pRaCowaNia tAm

Zawsze mogą odejść, czy są łańcuchami do biurek uwiązani?

Opublikowano

Dobrze jest się nie jarać tą grą. Podobnie jak w Wiedźmina, na luzie zagram w połataną wersję parę lat po premierze. 

Opublikowano

Obawiam się, że ta gra musi być w niezłej rozsypce..inaczej nie da się tego wytłumaczyć:(

Opublikowano

Spora część Europy zmierza w stronę pełnego lockdownu w Listopadzie, to też może być jedna z przyczyn. Duża sprzedaż raportowana w pierwszych dniach ma jednak znaczenie,szczególnie dla spółki akcyjnej.Zamknięte sklepy stacjonarne to jednak cios.

Opublikowano

Kwestie popytu i podaży nie mają tu znaczenia, w tej chwili każda minuta opóźnienia kosztuje ich ogromne straty.

Szkoda, że tak się wkopali. 

Oby udało im się jeszcze to uratować.

Opublikowano

a mogli robic wiedzmina :( dobrze ze mam hajpik zero a zagra sie w wersje na nextgenach nawet jak mialoby to byc 2022/3 ;) 

Opublikowano

Ile razy już tak mówiłem przy okazji innych gier, że zagram już z patchem, zagram na ps4 pro ... nigdy mi się nie udało :) - więc podziwiam 

Opublikowano

Żenada z tymi premierami... Mam w co grać, ale mocno zastanawiałem się nad pierwszym od lat zakupem gry day one. Jak tak dalej pójdzie to w grudniu też tego nie puszczą. 

Opublikowano

Jako były pracownik Ubisoftu mogę powiedzieć, że to niemożliwe, by wersja na PC i next geny była gotowa, a ta na konsole obecnej generacji nie. 

Powód jest prosty: gra zaczęła powstawać w erze PS3, zatem większość developmentu teoretycznie odbyła się na środowiskach current-genowych, w czasach, gdy rozjazd między nimi a pecetami nie był jeszcze aż tak wielki jak teraz. 

Upgrade do next gena miał wyjść w przyszłym roku.

Coś okropnie kręcą. 

Opublikowano

Poprzez 'niegotową' pewnie miał na myśli to, że gra chodzi jak gówno na obecnych konsolach (głównie podstawowych) i tyle.