Opublikowano 17 stycznia 20196 l Dla mnie też nowy trailer wygląda bardzo dobrze, jak misje nie będą wycięte rodem z Gier Usług MS, dodadzą jakąś fabułę to może wyjść całkiem spoko gra. Edytowane 17 stycznia 20196 l przez easye
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Zaje.bongo! Od początku wierzyłem w ten tytuł. To nie ma być ósmy cud świata, tylko solidna zombie apokalipsa. Zamówiłem sobie edycję specjalną.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l 3 godziny temu, Figuś napisał: No i w końcu normalna promocja tej gry. Gdyby od razu pokazali ten trailer jako 1 zapowiedź to pewnie hype w temacie byłby dużo większy. Widać, że przesunięcie premiery wyszło grze na spory +! Wszystko tu wygląda o wiele lepiej niż na pokazach z zeszłego roku. Zapowiada się niezły szpil! Edytowane 17 stycznia 20196 l przez Starh
Opublikowano 17 stycznia 20196 l lel akurat pierwsza prezentacja gry była okej więc znowu bredzisz starh
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Mnie kupił pierwszy trailer i od tamtego czasu czekam. Połączenie tlou i world war z i nawet jak to będzie średniak to i tak zagram. To co dziś pokazali wygląda bardzo obiecująco
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Sandbox w klimatach TLoU i TWD - dla mnie spełnienie marzeń i najbardziej wyczekiwany tytuł tego roku. Filmik spoko, ale nie nakręcił mnie bardziej - po prostu poprzednie materiały i tak już mnie odpowiednio nastawiły - zakup premierowy bez chwili wahania.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Moje oczekiwania względem tej gry to klimat na poziomie The Last of Us i The Walking Dead (bezwzględność świata i ludzi), otwarty świat na poziomie Horizon: Zero Dawn (nieprzesadzona wielkość i ilość aktywności pobocznych). No będzie Day-1, będzie.
Opublikowano 18 stycznia 20196 l Rowniez jestem optymistycznie nastawiony. Mesjasza nie oczekuje, ale bawic sie bede pewnie dobrze, tym bardziej ze lubie setting zombie-apokalipsy. Edytowane 18 stycznia 20196 l przez Lukas_AT
Opublikowano 18 stycznia 20196 l 6 godzin temu, Pupcio napisał: lel akurat pierwsza prezentacja gry była okej więc znowu bredzisz starh tak jak mówi pawcio pierwszy pokaz i rozpalenie wyobraźni graczy znakomitą hordą robiło ogromne wrażenie, a potem...no cóż z całego trailera najciekawsze wydaje się jeżdżenie motocyklem bo cała reszta to tak średnio bym powiedział no ale oceni się po zagraniu
Opublikowano 18 stycznia 20196 l Pierwszy trailer był fajny, potem z każdym kolejnym hype opadał i po tym wczorajszym znów nabrałem chęci na tę grę. Zobaczymy, może to mesjasz nie będzie, ale ze względu na setting i klimat zasługuje na kredyt zaufania.
Opublikowano 18 stycznia 20196 l Dodatkowy czas na developing nie poszedł na marne. https://i.imgur.com/vYyRK8M.gif Edytowane 18 stycznia 20196 l przez Cedric
Opublikowano 18 stycznia 20196 l Liczę na jakieś fajne zabawy mechanikami i odwagę we wprowadzeniu ich (tak jak to zrobił kiedys tlou). W innym wypadku niech sobie ten głupi ryj rozwalą.
Opublikowano 19 stycznia 20196 l Świrusy Mam nadzieje, ze takie tlumaczenie to tylko w trailerze jest.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l o kur.va jest kanister z wężykiem milan będzie zachwycony Edytowane 24 stycznia 20196 l przez ASX
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Nie powiem ostatnie materiały pokazują, że gra będzie naprawdę dobra! Moda na zombie i survival wraca :)!
Opublikowano 24 stycznia 20196 l To ona gdzieś zniknęła? No i gdzie w tej grze jest survival bo nie widzę