Faka 3 978 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Ale ten trailer bije klimatem, ja piehdole, Capcom chyba podołało z tym nowym settingiem, tylko czekać do tego 24 stycznia Edytowane 12 Stycznia 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Gdzie bierzecie żeby dorwać już 24? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Ja tradycyjnie Media Expert (trzeba wspierać Polski kapitał), grę mają już 1-2 dni przed premierą i siedzą na magazynie, nie mogą sprzedać, bo system Ci tego nie przepuści, trzeba czekać do tej premiery, nie masz co się martwić, bo już z samego rana możesz wziąć w dniu premiery. Edytowane 12 Stycznia 2017 przez Faka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Muzyczka z oryginalnej "jedynki" <takdużobanderi> Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Szkoda, że nie wykorzystali tej piosenki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ja tradycyjnie Media Expert (trzeba wspierać Polski kapitał), grę mają już 1-2 dni przed premierą i siedzą na magazynie, nie mogą sprzedać, bo system Ci tego nie przepuści, trzeba czekać do tej premiery, nie masz co się martwić, bo już z samego rana możesz wziąć w dniu premiery. Nie wiem jak jest u was, ale zawsze mozna probowac chocby dzien przed premiera. Zrobilem tak w Libro z Life Is Strange i Rise of Tomb Raider, puszczajac oko do sprzedawczyni i sprzedajac opowiastke jaki to jestem biedny bo pracuje do pozna i akurat dzisiaj, spejalnie dla tej gry udalo mi sie wczesniej wyrwac. Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Potwierdzam, w M. Expert udaje się tak wyrwać giereczki dzień wcześniej, zazwyczaj luźniej podchodzą do embargo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Dla mnie jako fana starych RE, 5 a zwłaszcza 6 była kupowata . Przed VII częścią znów pierd0lili coś o powrocie do korzeni, miałem z tego bekę, wręcz hejtowałem . Teraz patrzę na tą 7 i nie moge uwierzyć że ta gra znów nie jest każual strzelanka :) Jaram się niesamowicie tym RE, demo było super . Jestem tak zajarany że nawet zastanawiam się nad VR dla RE, tylko czy moje serducho to wytrzyma ? Dzwięk w tej grze buduję niesamowitą atmosferę . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=4RtK2fdBg5A Oświetlenie w tej grze będzie świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 http://www.polygon.com/2017/1/13/14271370/resident-evil-7-vcr-capcom-promotion-promotional-tape-cassette Pełen przepychu ten marketing, Capcom musi liczyć na bardzo wysokie sprzedaże. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Widocznie na to ich stać i zapewne im się to zwróci z nawiązką skoro tak mocny marketing jest w nią pompowany, a sama gra to zupełnie nowy setting i odcina się od starych części, gdzie trochę im się przejadła formuła w 5 i 6 części graczom. Edytowane 14 Stycznia 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Jeśli gra będzie aż w połowie tak dobra jak sobie wyobrażam, to z całego serduszka im tego życzę. Śmiało mogą się nawet brać za kolejną część. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 szanuję i liczę że gierka da radę contentem oraz finansowo, szkoda że w tym samym miesiącu wychodzi w EU Yakuza 0, a dalej jest jest jeszcze "gorzej" Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Żeby to tylko nie była gra na 5 godzin i żeby Capcom nie wymyślili sobie porozmieszczanych po lokacjach zamkniętych drzwi z dlc kluczami. Szczerze to nawet nie wiem jak C. finansowo mnie wyrucha przy okazji nowego RE, ale wiem, że jakiś sposób bankowo mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Gierka ma być na 12-16h z tego co widziałem wiec o długość można być spokojnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Ale będę srał w gacie przy tej gierce. Będzie powtórka z Obcego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 16 godzin psychozy z dema Zakładam 16, bo zawsze liżę ściany, a w horrorach to w ogóle często staję w miejscu i gapie się z 15 minut na drzwi, bo za nimi coś zaskrzypiało i tak czekam, czy zaskrzypi ponownie. Odwrócić się nie odwrócę, bo pewnie coś stoi mi za plecami i tylko czeka żeby skoczyć do gardła. I tak stoję, jak idiota :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Obcego to ja chyba dluzej od GTA przechodzilem, wiec do takich horrorow spokojnie dodaje sobie pare godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Pamiętajcie tylko, że pełna gra będzie miała trochę inny klimat niż demo, Capcom ostrzega o tym od dawna :v Oczywiście nadal to dużo bardziej czysty horror niż ostatnie części, ale nie rezygnują ani z campu, ani z otoczki kina klasy B. Sama rozgrywka też będzie trochę inna.24 stycznia to dobra data, Yakuza i RE do odbioru, a dwa tygodnie po tym Nioh, portfel już przygotowany do odchudzania - coś czuję, że ten rok będzie zabójczy jeśli chodzi o liczbę gier do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 nie rezygnują ani z campu. Sama rozgrywka też będzie trochę inna. Jakiego campu? Jakieś konkrety odnośnie innej rozgrywki? Bo słyszałem właśnie, że walka będzie niewydajna czyli to na co się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Według różnych przecieków: Podobno różne etapy gry biorą sobie inny klasyczny RE na warsztat: od RE1 do RE IV, więc pewnie pod koniec więcej akcji będzie. Zresztą i tak są boss fighty z rodziną Bakerów i przeciwnicy, których można od razu zabić (Bakerów do odpowiedniego momentu fabularnego nie). W potwierdzonym arsenale jest choćby wyrzutnia granatów (i sporo innych). Co do campu - no nie będzie zawsze poważniej, wystarczy obejrzeć ostatni gameplay i pewną "mechanikę" związaną z głównym bohaterem :v Oprócz tych wspomnianych wyżej zagadnień, większość (jeśli nie wszystkie) zapowiedzi w zasadzie stawia sprawę od razu: to zmodernizowany, ale ciągle klasyczny RE, tylko w zupełnie nowych szatach i z widokiem FPP, osoby które oczekują Amnesi, albo Outlasta, raczej się rozczarują albo pozytywnie zaskoczą (jeśli narzekały na przejście w tryb FPP i kalkę ww. gier). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Jeśli gra da radę wywołać u mnie poczucie zaszczucia to nieważne jak to zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Z tym powinno być dobrze, rodzina Bakerów o to zadba :v Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Gościu na Twitchu już gra w pełną wersję REVII, skąd oni te qwa kopie biorą parę dni przed premierą, nie polecam, bo spoilery tam lecą, niby arabski język XD. Beka jak przy FFXV było. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zdziwienie, że w dzisiejszych czasach ktoś gra i streamuje przed premierą xDDD Duże premiery wysyłane są wcześniej do sklepów, któryś zawsze się złamie i sprzeda. Wystarczy nie oglądać, to nie jest duży problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi