Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 156,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dożyliśmy czasów gdy zwykła platformówka jest nie do przejścia dla przeciętnego gracza.    Zasługa gier typu assasin samograj oraz zanizonego poziomu trudnosci dla ludzi co o gierkach dowiedzieli si

• Az musialem odkurzyc dzisiaj filipa  

• Trójka prawie wyplatynowana. Jeszcze tylko kilka gemów i 14 time triali na złoto - definitywnie najprostsza część serii. Dwójkę może też oplatynię, ale do jedynki nie ma szans podejść - te levele są m

Opublikowano

No Spyro i Sir Daniel to również esencja psx'a i brałbym tak samo na premierę z miejsca. Kurde już tak blisko do premiery Crasha :D

Opublikowano

Piękny rok. Najpierw trylogia Crasha (pamiętam jak we wrocławskim empiku rodzice kupili mi trójkę na premierę za 229zł, a potem w drodze do domu przeglądałem nerwowo książeczkę - nawet komiks był), potem Sonic zrobiony na dawną modłę. Jak by jeszcze Spyro z buciorami wrócił (nie ma szans)...

Ja zobaczyłem w Secret Service recenzje jedynki (była też recka SM64) i zapragnąłem PSX. Mama kupiła konsole z gierką za 1298 zl. Tatinek dostał wersję, że to Pegasus za 200 zł. Jak obecnie nie mam totalnie czasu i chęci na gierki tak to cudo biere na premierę i zostawiam w kolekcji.
Opublikowano

Świetnie, że nawet reklamy wzorują na tych oryginalnych z lat 90 :D

Jedyny minus to taki, że nie postarali się o żadną edycję kolekcjonerską albo chociaż limitowaną :(

Opublikowano

To dla jakiegoś sklepu u którego zrobisz preorder. Ale podejrzewam że w innych tez sie pojawi.

Każde odświeżenie postem w tym temacie, sprawia, że nie mogę wytrzymać do tego 30.czerwca:)

Jeszcze 10 dni...

Opublikowano

Szczecin to jednak za(pipi)e, w moim sklepie z grami może nie być Crasha na premierę, bo "ilość sztuk u dystrybutora jest mocno ograniczona" :/ Jak nie będzie też w Media Markt to kogoś zabiję niechcący tego dnia

Opublikowano

Nie lepiej zamówić w Media Markt już teraz z odbiorem w sklepie?

Zawsze tak robię w Media lub w Euro Rtv i na premierę gra czeka.

Opublikowano

Awaryjnie tak zrobiłem, choć wolałbym kupić u sprawdzonego sprzedawcy i to jemu dać swoje hajsy. Ale na wojnie, w miłości i na premierze N-Sane Trilogy wszystkie chwyty dozwolone.

Opublikowano

Trzeba patrzeć na allegro. Często gęstego ludzie mają tam gierki przed premierą 2-3 dni☺️

Opublikowano

mem-fresk.jpg

Muszę obmacać fizycznie kopię, to raz. Dwa, mam takiego hajpa, że nie wybaczyłbym sobie gdybym po powrocie z pracy zastał w domu awizo. Trzy, zawsze może nie dojść na czas. Generalnie klasyczny gejmingowy szoping >>> allegro

Opublikowano

mem-fresk.jpg

Muszę obmacać fizycznie kopię, to raz. Dwa, mam takiego hajpa, że nie wybaczyłbym sobie gdybym po powrocie z pracy zastał w domu awizo. Trzy, zawsze może nie dojść na czas. Generalnie klasyczny gejmingowy szoping >>> allegro

Zamów do paczkomatu.

Opublikowano

Jak ktoś zamawiał w empiku, to odbiór 3-4 lipca. Mam nadzieję, że nie będzie spoilerów w sieci :(.

Opublikowano

19389876_1664547693555912_1486372152_n.p

Gra zajmuje 30 GB na HDD. Dla jasności - foto nie moje. My czekamy na dostawę.

Opublikowano

Ta wrzutka Coco jest IMO mega na siłę :/

Pewnie ugięli się, żeby polygon nie narzekał na brak żeńskiej postaci.

Opublikowano

Miłym bonusem dla fanów serii byłoby po kilka nowych solidnych leveli na odsłonę.

Ciekaw jestem, czy fizyka w jedynce będzie różniła się od trójki, czy zrobią wszystko na jedno kopyto.