Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Featured Replies

Opublikowano

Skończyłem pierwszą część. Ze wszystkich trofeów brakuje mi rzecz jasna tych za gemy i reliki. Zostawiam masterowanie tej części na koniec, bo będzie hardkor jp ogień jp. Bossowie łatwi, choć kilka razy potraciło się życia, ale to głównie przez trochę skopane skoki i dziwne hitboksy. Teraz czas na dwójkę, którą już dość dobrze znam.

A właśnie - da się grać jakoś w te poziomy z The Lost Treasures? Zebrałem dwa klucze i nie wiem co dalej.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 156,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dożyliśmy czasów gdy zwykła platformówka jest nie do przejścia dla przeciętnego gracza.    Zasługa gier typu assasin samograj oraz zanizonego poziomu trudnosci dla ludzi co o gierkach dowiedzieli si

• Az musialem odkurzyc dzisiaj filipa  

• Trójka prawie wyplatynowana. Jeszcze tylko kilka gemów i 14 time triali na złoto - definitywnie najprostsza część serii. Dwójkę może też oplatynię, ale do jedynki nie ma szans podejść - te levele są m

Opublikowano

Nie. Dwojka preorder, trojka day one. Bo nie bylo w co grac. A hype na Wieska byl dla mnie o wiele wiekszy niz na remaster Crasha.

To jest remake trylogii.

Choćby za to co powiedział Szymon z PS Polska - twórcy nie mieli dostępu do kodu źródłowego. Choćby za tak wykonana robotę należy ich wesprzeć portfelem. Jak nie w premierę to później.

Na okładce napisane remaster, ale to są w sumie rimejki

Opublikowano

Malo istotne co to jest. Zagrac, zagram. Tylko widze bol dupy hipokrytow. Chyba, ze sam na swiecie jadę na uzywkach. Pal licho, ze tez kupuje premiery w sklepie. No ale swietego grala obrazic nie wypada. Forumek :banderas:

Edytowane przez U Heisenberg U

Opublikowano

Rozyebie ta gre zaraz za te zyebane skoki i poruszanie ale i tak ja kocham

Opublikowano

No to świetnie :) dziś w końcu chyba dostanę sms od Media expert więc zagram bo już mnie trafia ta ich prędkość dostawy :/

Opublikowano

L1 bodajże naciskasz w menu wyboru etapów i wyskakuje Ci cały wykres.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Dla ułatwienia dali Coco, którą steruje się już zauważalnie łatwiej. I mamy tak jakby 2 poziomy trudności - hardcore oldschool Crash'em i lamerski współczesny jego siostrą :D

Eee, serio? To udowodnione? Jest jakakolwiek różnica w sterowaniu pomiędzy bohaterami? Testowałem Coco przez chwilę i nie odczułem takowej.

Opublikowano

takie samo jest, oparte na osmiu kierunkach i sterowanie galka tak samo jest zwalone jak jest

zrobcie sobie test, obroccie crasha np w prawo, a pozniej delikatnie przychylajcie galke w lewo, dojdziecie chyba do polowy maksymalnego wygiecia galki zanim zwierzak faktycznie sie obroci w tym kierunku - dead zone na galce jest patologiczny, ja juz calkowicie przerzucilem sie na krzyzak 

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, przerzuce się na dpad w takim razie bo może być sraka potem się odzwyczaic od gałki.

Opublikowano

Oby. Nie obraziłbym się na tak odświeżonego CTRa + Bash + Crash IV (ten z PS2/GCN/XBOX).

Opublikowano

A na co to komu?

Chociaz Crash Basha by się przydał

. Ta pierwsza czesc z PS2 tez niepotrzebna, niby w klimacie trylogii, ale zbyt odtwórcza. Twinsanity na pewno ma najlepsze walki z bossami w całej serii plus sporo fajnych, autorskich pomyslow, ale brakowało jej ostatecznego szlifu, najlepiej niech zrobia pelnoprawna czwarta czesc.

Opublikowano

Dla ułatwienia dali Coco, którą steruje się już zauważalnie łatwiej. I mamy tak jakby 2 poziomy trudności - hardcore oldschool Crash'em i lamerski współczesny jego siostrą :D

Eee, serio? To udowodnione? Jest jakakolwiek różnica w sterowaniu pomiędzy bohaterami? Testowałem Coco przez chwilę i nie odczułem takowej.

Nie jest potwierdzone. Nie wiem jak w innych częściach, ale w części pierwszej wydaje mi się, że różnica jest zauważalna. Testowałem grając na analogu, Crash ma ruchy bardzo ograniczone, 8 kierunków jak z d-pada, Coco natomiast rusza się jak przystosowana już do Analoga.