Opublikowano 12 listopada 20168 l Prawdziwi gracze nie dzifki graficzne bo one to do parteru najwyzej, mieli marzenie wobec pro by im dostarczyla te 1080 i stale 60 klatek. A sie okazuje ze prosiak gubi bardziej klatki od fata o_O Zaorac ta konsole i super gaming z niej plynacy.
Opublikowano 12 listopada 20168 l chcialem dzis kupic prawilnie prosiaka w euro rtv ale na polkach pustki jak za komuny, jedynie stos psvr ktorego nikt nie chce
Opublikowano 12 listopada 20168 l Ale tego jeszcze nie wiemy, czy konsola poradzi sobie z 60 klatkami w FullHD. Jak deweloperzy bedą chcieli to zrobią i taką opcje w grach. Wszystko zależy od twórców. Nie skreślałbym jeszcze mitycznego 1080/60 na Pro. Oczywiście mówię tu o produkcjach typowo dla pojedynczego gracza.
Opublikowano 12 listopada 20168 l Idź do media markt, widziałem pełno sztuk, a za to media expert, dostało tylko dwie sztuki i koleś się pytał, czy rezerwowałem, żeby komuś nie podrypać konsoli:)
Opublikowano 12 listopada 20168 l Ok, żeby sprawdzić jak bardzo zyebane jest moje PS4 Pro pokusiłem się o test profesjonalną aplikacją do mierzenia hałasu . Nie ma znaczenia czy gram w 1080p czy 4k, konsola na nowych giereczkach (w tym przypadku CoD:IW) wyje tak samo mocno.Dla porównania odpaliłem ten sam fragment rozgrywki na moim 3-letnim premierowym PS4.Oto wynik z PS4 PRO:Natomiast tutaj premierowe PS4:Wniosek jest prosty, udaję się z tym szrotem na reklamację.
Opublikowano 12 listopada 20168 l Przecież Sony podało wyraźnie wymaganie techniczne od devow tworzących gierki pod Pro. Jeśli devi się nie wywiązują z założeń producenta hardware to ich wina, że Gierka nie spełnia wymogów firmy. ND niestety nie poradzili sobie TLoU Remastered a to przecież oni dają największy wycisk konsolkom Sony. Skoro okazuje sie, że gierka chodzi o parę klatek gorzej i w trybie 60 fps skaluje jakość o 50% i działa w natywnym 4k tylko w 30 klatkach to wina nie leży po stronie Pro tylko studia. Zwłaszcza że technicznie pochodzi jeszcze z PS3. Ale to nadchodzące premiery mogą dopiero pokazać pazurki Pro.
Opublikowano 12 listopada 20168 l Ok, żeby sprawdzić jak bardzo zyebane jest moje PS4 Pro pokusiłem się o test profesjonalną aplikacją do mierzenia hałasu . Nie ma znaczenia czy gram w 1080p czy 4k, konsola na nowych giereczkach (w tym przypadku CoD:IW) wyje tak samo mocno. Dla porównania odpaliłem ten sam fragment rozgrywki na moim 3-letnim premierowym PS4. Oto wynik z PS4 PRO: Natomiast tutaj premierowe PS4: Wniosek jest prosty, udaję się z tym szrotem na reklamację. I jaka niby podstawa reklamacji? Nikt nie mówił, ze pro będzie cichsze niz fat. Edytowane 12 listopada 20168 l przez _Be_
Opublikowano 12 listopada 20168 l Ok, żeby sprawdzić jak bardzo zyebane jest moje PS4 Pro pokusiłem się o test profesjonalną aplikacją do mierzenia hałasu . Nie ma znaczenia czy gram w 1080p czy 4k, konsola na nowych giereczkach (w tym przypadku CoD:IW) wyje tak samo mocno. Dla porównania odpaliłem ten sam fragment rozgrywki na moim 3-letnim premierowym PS4. Oto wynik z PS4 PRO: Natomiast tutaj premierowe PS4: Wniosek jest prosty, udaję się z tym szrotem na reklamację. I jaka niby podstawa reklamacji? Nikt nie mówił, ze pro będzie cichsze niz fat. Wadliwy egzemplarz, chcę wymienić na inny - cichszy. Przecież kilkunastu forumowiczów nie może być przygłuchych i sądzić że chodzi cicho. Widać są to odosobnione przypadki, więc chyba mam prawo oczekiwać pełnowartościowego produktu.
Opublikowano 12 listopada 20168 l Ale na jakiej podstawie chcesz stwierdzić, że pełnowartościowy produkt to taki, który chodzi cicho? Nigdzie nie jest napisane, że będzie chodził z taką głośnością, a nie inną. Choć w sumie jak u nas potrafią reklamować takie rzeczy jak nie otrzymanie jedno kostnych kurczaków w KFC to i takie coś powinno być bez problemu wymienione.
Opublikowano 12 listopada 20168 l ND niestety nie poradzili sobie TLoU Remastered a to przecież oni dają największy wycisk konsolkom Sony. Skoro okazuje sie, że gierka chodzi o parę klatek gorzej i w trybie 60 fps skaluje jakość o 50% i działa w natywnym 4k tylko w 30 klatkach to wina nie leży po stronie Pro tylko studia. Zwłaszcza że technicznie pochodzi jeszcze z PS3. No to w takim wypadku wnioski powinny być chyba odwrotne od tych co wyciągnąłeś Skoro najbardziej zaawansowany technologicznie developer nie poradził sobie z zadaniem, to wychodziłoby na to, że coś jest nie tak po stronie sprzętu No bo czego w takim wypadku wymagać od przeciętnego developera. "Problem" jest najzwyklej w świecie banalny - zbyt wczesna premiera konsoli i patche/aktualizacje, robione na szybko. Wszystkie gry obecnie dostępne były robione tylko i wyłącznie z myślą o PS4. W Pro devi wdrożą się pewnie za 6 miesięcy, do roku czasu.
Opublikowano 13 listopada 20168 l Autor DS4 od Pro po ponad 13h gry wyskoczył komunikat o niskim poziomie baterii, po kolejnych 90min dopiero pad się wyłączył! czyli wytrzymał prawie 15h Co do gwarancji na Pro jak mi powiedzieli w media expert Sony daje teraz 2 lata na konsole i 1 rok na akcesoria - pada, jest to w załaczniku pdf też na stronie me. Pad naładował sie do pełna w troche ponad 1h Edytowane 13 listopada 20168 l przez Fanek
Opublikowano 13 listopada 20168 l Idź do media markt, widziałem pełno sztuk, a za to media expert, dostało tylko dwie sztuki i koleś się pytał, czy rezerwowałem, żeby komuś nie podrypać konsoli:) dzieki, wrocilem swiezo ze Stanow do Wawy i podskoczylem do pierwszego lepszego w mojej okolicy jutro obadam sa jakies bundle?
Opublikowano 13 listopada 20168 l Autor Ponoc w Slim jest latwy dostep do wentylatora i tak samo w Pro, hmm ktos slyszal o tym? Ciekawe tylko czy plomby trzeba zrywac
Opublikowano 13 listopada 20168 l Nie ma tam plomb, dekle mozna zdejmowac bez obaw Zaraz pewnie pojawia sie dekle w sprzedazy + modyfikacje super chlodzenia itd...
Opublikowano 13 listopada 20168 l Śmieć mi się chce jak czytam że jednemu konsola działa głośno drógi zachwala ciszę i cieszy się że trafił mu się model "lepszy?". Ludzie chyba coś z tym nie halo jak może być taka sytuacja? co to towar takim razie od chińczyka z stadionu co można podłączyć czy działa. Rozumiem sytuacje z 30 lat wstecz gdzie jeden kupil fiata 126 i palił 7 a drógiemu 10 litrów. Albo jakoś produktu a zarazem kontrola jest u SONY na tak niskim poziomie że faktycznie 50/50% trafi się dobrze złożona konsola albo ktoś celowo robi z górki albo pod górkę. Jakoś w xbox one nie spotkałem się z chodzi głośno albo cicho wszystkie mają zblizoną kulturę pracy.
Opublikowano 13 listopada 20168 l Taa bo z xboksami nie bylo kwiatkow xD po huy sie wgurwiac? Grajcie w planszowki.
Opublikowano 13 listopada 20168 l Może ktoś napisać, czy w starym bf4 konsola pro dropi mniej klatek w multi?
Opublikowano 13 listopada 20168 l Może ktoś napisać, czy w starym bf4 konsola pro dropi mniej klatek w multi? Grałem kilka podbojów, na 64 graczy wydaje się chodzić płynniej, ale nie mam miernika klatek w oczach na Kurorcie dalej miejscami kaszle, zwłaszcza jak niszczy się budynek hotelu