Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

U mnie zasilacz byl rowniez cichutki. Cos u Ciebie bylo nie tak.

Mi slimka chyba ze 3 razy zalaczyla tryb odrzutowca ale to trwalo doslownie kilkanascie sekund i wracala do cichej pracy.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 221,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wróciłem ! Kaganiec embarga sprzedażowego i pilnowania założono mi skutecznie i tak trochę było nieprzyjemnie, ale żyje.   Montuje kilka materiałów na YT, mam nadzieje się wyrobić na jutro, choć pracy

• NIE SLUCHAJ HEJTEROW   Zakladaj kominiare i graj na Pro  

• To nie jest takie proste. Dawniej gry były dużo mniej skomplikowane a algorytmy nimi rządzące mogła opanować jedna osoba (tak jak np. Miyamoto przepisał Pokemony praktycznie od zera bo pierwsza ekipa

Opublikowano

Potwierdzam - zasilacz cichutki. 

Opublikowano
  • Autor

Mi w Uncharted 4 też całkiem wyje. Jak gram w takie The Binding of Isaac to jest spoko, ale w U4 rozkręca się konkretnie. No i grzeje też, to prawda. Całe szczęście nie sama siebie (raczej), ale powietrze dookoła.

No to taką sztuke trafiłeś, ja bym wymieniał, tylko czy w Polsce kupowałeś i są jeszcze wolne sztuki.

Niektóre PRO chodzą tak, moja podobnie

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Poziom hałasu może być względny. Zależy czy ktoś siedzi zaraz przy konsoli czy na sofie w odległości kilku metrów. Ja mam na biurku PS4 slim więc konsola jest pod nosem. Jedyne co słychać to od czasu do czasu pracę chłodzenia oraz wydmuchiwane powietrze. No i napęd optyczny ale to tylko przy uruchamianiu gry. W salonie jest PS3, które obecnie służy do oglądania filmów. Wcześniej nie zwracałem na to uwagi, ale konsola nawet przy filmach jest głośna i to z kilku metrów. PS4 slim jest ciche w porównaniu do PS3 FAT.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Ten boost mode ma byc w nastepnej aktualizacji czy jak? 

Opublikowano

Ten boost mode ma byc w nastepnej aktualizacji czy jak?

W tej...myślę że w ciągu dwóch tyg powinni wydać

Przeważnie gdzieś te beta testy do miesiąca czasu trwały

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Wiem , ze się powtarzam, ale nie podoba mi się to wszystko, i wiem, ze wygląda to, jakby przemawiała przeze mnie zazdrość, bo mam Amatora, nie Prosiaka, ale jedną z zalet konsol zawsze była pewność, że masz 4-5 lat spokoju, a teraz nowe wersje tej samej konsoli, i zaczęło się to, od czego uciekłem z PC, moja wersja jest szybsza/ma lepsze źdźbła trawy, miałem nadzieje, ze te całe Pro/S poniesie porażkę, i już więcej nie będzie takich eksperymentów, ale się myliłem :(

Czasu się zmieniają, przestańcie zrzędzić :reggie:
Opublikowano

Nie ma co zrzędzić . Do tej pory każdego nowego plejka kupowałem po roku , dwóch po premierze bo dopiero wtedy zaczęły pojawiać się jakieś sensowne gry a teraz zmieniam strategię czyli poczekam na ps5 pro . Trzeba iść z duchem czasu .

Opublikowano

Nie ma co zrzędzić . Do tej pory każdego nowego plejka kupowałem po roku , dwóch po premierze bo dopiero wtedy zaczęły pojawiać się jakieś sensowne gry a teraz zmieniam strategię czyli poczekam na ps5 pro . Trzeba iść z duchem czasu .

Patrząc na pro jakie są jaja z dostępnością w okresie "po premierze" i jak praktycznie od razu polepsza gierki to taka se stratgia dla kogoś dla kogo gierki to hobby. Z drugiej strony można na silę odmrażać sobie uszy, no ale po co? No chyba, że ktoś krucho stoi akurat z hajsem ale to inna sprawa.

Opublikowano

No a nie lepiej isc z duchem czasu i poczekac na ps6?

Opublikowano

"Lepiej. Niewiele, ale... lepiej." - Komisarz Ryba

Opublikowano

Patrząc na pro jakie są jaja z dostępnością w okresie "po premierze" i jak praktycznie od razu polepsza gierki to taka se stratgia dla kogoś dla kogo gierki to hobby. Z drugiej strony można na silę odmrażać sobie uszy, no ale po co? No chyba, że ktoś krucho stoi akurat z hajsem ale to inna sprawa.
Ale ja od pierwszego pleja gram w gry po roku od premiery więc mogę grać i dwa lata po ukazaniu się danego tytułu . Teraz np pykam Bloodborne dwa przejścia pod rząd . A co do kasy to racja ale tych hobby mam sporo : filmy na blu ray , gierki i canal + dla angielskiej piłki plus 300 zł na karnet na żużel ale to drobniaki akurat . Amplituner stereo też by się nowy przydał . Myślę o Cambridge Audio Topaz SR 20 :) Hity a tylko w takie gry gram i tak pójdą na starym ps4 i jako tako będą wyglądać więc się nowym sprzętem nie podniecam .
Opublikowano

Weźcie mi pokażcie kto i gdzie testuje gierkę pod Pro (jak BF1) w Boost Mode? Bo siejecie dezinformację.

ALBO base mode

ALBO boost mode

ALBO patch pod pro

boost i patch nie łączą się, żeby dać jeszcze lepszy efekt. Patch do danej gierki już tak czy siak odblokował wyższe częstotliwości Pro.

No odblokował szczególnie w F4 hehe

Boost mode > Patch Pro

5:59-7:24

@ Tera Fanek

Tak tak znawco od siedmiu boleści.

Opublikowano

Gorzej, bo zamiast starac sie dowalic 60 fpsów jak natura przykazała to mamy 23fpsy ale za to 1440p i dywany z daleka widac i krzaki. Nie tędy droga.

Opublikowano

No odblokował szczególnie w F4 hehe

Boost mode > Patch Pro

https://www.youtube.com/watch?v=xeyKG_x_PAs

5:59-7:24

@ Tera Fanek

Tak tak znawco od siedmiu boleści.

To dlatego, że Boost Mode operuje w 1080p, a ptch do Pro robi downsampling z 1440p. Takie porównania IMO nie mają sensu, bo na starym patchu możesz zostać tylko mając go i nie aktualizując do najnowszego. Kupując gierkę teraz już 1.12 nie ściągniesz, a grać na dziurawej premierówce to lepiej od razu się zabić.

Opublikowano

dosunąłem prosiaka całkiem do tv, tak ze od góry jakiś 1cm zasłania ramka TV wyloty powietrza (choć niezupełnie z powodu "skośności" bryły konsoli). Czy przez to może mi się PRO przegrzewać?