Opublikowano 19 sierpnia 20168 l Przecież po pierwszym weekendzie mi wysyłasz. Ja nie rozumiem tego w ogole co piszesz.
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l No bo cię poyebalo skoro myślisz, że będziesz grał w mojego ff xv tyle czasu.
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l a dlaczego tam jest poyebało mnie zamiast poyebało mnie? Bo moderacja to mentalne gimbusy.
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l a dlaczego tam jest poyebało mnie zamiast poyebało mnie? no jak piszesz ze cie poyebalo to chyba normalnie ze pisze ze cie poyebalo Edytowane 19 sierpnia 20168 l przez _Be_
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Ale mi sie nie chce grać w gry chłopaki, trochę mi smutno a trochę nie z tego powodu.
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Ja od przejscia Uncharted w czerwcu w ogole nie odpalalem stacjonarek, ale to raczej z braku dobrych gier. Na vicie ograne zero time dilemma a na 3ds monster hunter, wiec to chyba nie wstret do grania.
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Jedyne gry na jakie czekam to persona 5 i niezapowiedziany rdr, no nie jest sztywniutko,
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Pawcio NX nadchodzi, rozumiem że to dlatego chwilowa stagnacja A na nowe God of war czekasz czy nie ? Trochę to do Ciebie zobowiązuje
Opublikowano 1 września 20168 l Zauważyłem, że im mniej gram, tym mniej chce mi się grać. Inaczej mówiąc, jeśli konsola poleży nieużywana przez tydzień, wówczas coraz mniej chce mi się ją włączać. I odwrotnie - mając czas i skupiając się na graniu, potrafię nadal kompletnie się wciągnąć.
Opublikowano 2 września 20168 l Po zeszłym, całkiem niezłym jeśli chodzi o obecne, chu.jowe growe czasy okresie, po ograniu wszystkiego tego, co chciałem oraz wygrzebania się z zaległości na bliskim horyzoncie nie ma nic, co spowodowałoby u mnie szybsze bicie serca. Ostatnie gry, które ukończyłem, to dodatek do Wiedźmina 3 Krew i Wino i Uncharted 4. Od tego momentu nie grałem sporo czasu, kolejną interesującą mnie premierą był nowy Deus Ex. Ale znowu od Deus Exa kolejną interesującą mnie grą jest Mafia III, a wcześniej planowane pierwotnie na koniec września FFXV, która zostało przesunięte, więc podjąłem decyzję, że... sprzedam konsolę. Raz, że kasa mi się przyda, a dwa - na te parę interesujących mnie tytułów wolę sobie konsolę od czasu do czasu pożyczyć. Kupiłem nowe PE, popatrzyłem na zapowiedzi i... lipa. Odpychają mnie obecne praktyki i trendy w tej branży, jaranie się od miesięcy jakimś crapem, typu Battlefield, wypuszczanie niedorobionych bubli itd. Do tego zapowiedzi "nowych" konsol. Wysiadam z tego pociągu na jakiś czas, jak się nazbiera trochę interesujących mnie gier, może wrócę do regularnego grania.
Opublikowano 9 maja 20177 l Po czym poznać, że ktoś odchodzi na grową emeryturę? Że kupuje coraz więcej gier w cyfrze. Że nawet ich nie włącza. Właśnie, kupiłem kiedyś FinalaXV i Fallouta 4 i nawet tego nie odpaliłem. Ale muszę pierw przejść, to co zacząłem, czyli Ape Escape 2 (z PS2, ale na PS4) i ta gra o tych studenciakach, co pojechali do chatki w górach - nawet nie pamiętam tytułu, a mam w pudełku:/ (zanik pamięci). Nie mam żadnego parcia na nowe gry - wiem, że mam kupić Horizona, ale nie będę teraz płacił 259 zł, jak i tak włączę dopiero po ukończeniu tych gier. Czyli może za pół roku, może za rok. A wtedy to może będzie warte mniej.
Opublikowano 9 maja 20177 l To po ch.uj kupować te gry, skoro wiesz, że ich nawet nie odpalisz? Nie rozumiem takiego toku myślenia.
Opublikowano 9 maja 20177 l Mozesz zawsze je kupowac a potem sprzedawac na forumku za polowe ceny. Tez fajne hobby, tylko drogie.
Opublikowano 9 maja 20177 l dobrze że ten temat został odkopany. Wciąż, gdy tylko mam czas, nie gram w gry. Najlepsze hobby.
Opublikowano 9 maja 20177 l Kupiłem w sumie bo był błąd na sklepiku PSS, że Fajnal chyba za 6 dych. A Fallout był na promo za 8 dyszek, to taniej niż na PC.
Opublikowano 9 maja 20177 l mi od jakiegos czasu ciezko zabrac sie za singla w grach AAA strasznie szybko mnie nudzi i serio wszystko wydaje sie robione na jedno kopyto ;/ ostatnia duza gra jaka skonczylem to Uncharted 4, wiekszosc czasu niestety trace na strzelanie sie z gimbusami xD oprocz tego jak na swoje mozliwosci czasowe to dosc sporo gram w Indie Games no i pare dni temu odpalilem prosiaka wiec chyba z nim zostane:)
Opublikowano 9 maja 20177 l Sprzedalem prosiaka i wszystkie gierki w tym nieukonczone nier, yakuza i persona. Chyba rip
Opublikowano 10 maja 20177 l Zawsze jak opada mi szał na granie w giereczki to czekam na E3 , zawsze jak zapowiedzą jakiegoś "SZTAJGENSA" to aż chce mi się grać . Po za tym granie w gry jest bardzo ok przecież
Opublikowano 10 maja 20177 l Chec na granie opadla mi z poczatkiem tej generacji,jedyne co na powaznie pomeczylem to wiesiek i bloodborne. Teraz to w sumie konsole zbieraja kurz..a jesli gdzies mi jeszcze przewinie sie mysl o pograniu to odpalam starsze tytuly z automatow arcade ;]
Opublikowano 10 maja 20177 l Nie grałem cały kwiecien, teraz ochota wrocila, tylko z czasem srednio. Do tego w backlogu takie krotkie gry jak FF XV, Person 5 i Nioh.