Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 599,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

No to co się odwala w ostatnim odcinku 2 sezonu to bajka i większość filmów s-f może się schować pod względem technicznym.

Opublikowano

Dobre to Lost in Space? Bo gdzieś czytałem opinie, że jakiś infantylne rodzinne kino, tyle że w kosmosie. Prawda to?

Opublikowano

Mnie się bardzo podoba, bo bardzo fajna historia, wizualnie majstersztyk i po prostu fajnie się ogląda. Fakt, jest mega rodzinnie, ale potrafi być mroczno i trzymać w napięciu. 

Po prostu warto dać szansę szczególnie, że 3 sezon jest ostatnim, więc nie ciągnięty na siłę.

Edytowane przez Shago

Opublikowano
29 minut temu, Patricko napisał:

Dobre to Lost in Space? Bo gdzieś czytałem opinie, że jakiś infantylne rodzinne kino, tyle że w kosmosie. Prawda to?

CRAP, nie daj się nabrać

Opublikowano

Lost in Space. Tak dobry że wymiękłem w połowie 1 sezonu. Niesamowity fart głównych bohaterów i liczba przeciwności losu jak ich spotyka, sprawiło że nie dałem rady tego strawić.

Opublikowano

Bardzo fajny ten hellbound, szkoda że taki krótki  :( czekanko na drugi sezon 

Opublikowano

Lost In Space też skończyłem tylko na jedynce ale mam plan dwa sezony nadrobić. Rodzinny bardzo i młodzieżowy ale przyjemnie się ogląda. Mam tez sentyment do tego filmu z Joey-em z przyjaciół więc daje +1pkt do oceny. 

Odnośnie techinikaliów to ten serial był podobno kręcony jakąś nowatorską techniką kręcenia. Nie znam szczegółów ale gdzieś o tym czytałem i pewnie to też wpływą na odbiór wizualny, 

Opublikowano

Kraj - krótkie etiudy ukazujące polactwo w pigułce. Jest krwawo, są cycki i pipki, nic wiecej nie trzeba na niezobowiązujący wieczór.

Szczyt Bogów - francuska animacja o mt. Everescie. Piękna widokówka z Himalajów, historia nie przeszkadza, jest tłem do walki człowieka z naturą. 

Edytowane przez Dud.ek

Opublikowano

Jestem w trakcie Arcane, naprawdę super animacja. W ogóle Netflixowi trzeba oddać to, że wybitnie umie w animacje (Castlevania :obama:)

Opublikowano

Akurat castlevania momentami jest bardzo niskich lotów jeśli chodzi A animacje xD I nie wiem jakim cudem angielski oryginalny va może brzmieć jak bazarkowy polski dublaż z gier na psxa

Opublikowano

Nie dałem rady obejrzeć nawet pół odcinka Midnight Gospel. Autentycznie, jest mi niedobrze od stylu graficznego i kolorów, masakra xd Spróbuję jeszcze na mniejszym ekranie, bo na 55 calach to jest nie do uradzenia dla mnie, a pomysł bardzo ciekawy.

Opublikowano
54 minuty temu, krupek napisał:

Nie dałem rady obejrzeć nawet pół odcinka Midnight Gospel. Autentycznie, jest mi niedobrze od stylu graficznego i kolorów, masakra xd Spróbuję jeszcze na mniejszym ekranie, bo na 55 calach to jest nie do uradzenia dla mnie, a pomysł bardzo ciekawy.

ale tam nie ma szczególnie co oglądać. Tego się słucha. Odpalasz w telefonie do snu i jest spoczko. Jedna z lepszych rzeczy na tym spedalonym* dziadostwie 

ja sam podchodziłem z 4 razy, ale to dlatego, że mnie wynudziło, bo nie rozumiałem konwencji. 

*nie obrażając ludzi nieheteronormatywnych 

Opublikowano

Kraj - nie wiem w sumie co to było xD 4/10

Opublikowano

Ten cliffhanger na końcu Hellbound... chamstwo, ale jak pobudzające wyobraźnię chamstwo. W głowie milion scenariuszy. Mają materiał na kolejne 2 sezony letko i dobrze, bo to naprawdę fajny serial. Najlepiej animowane dziecko ever? Jeszcze jak xd

Opublikowano
W dniu 5.12.2021 o 23:06, Pupcio napisał:

Akurat castlevania momentami jest bardzo niskich lotów jeśli chodzi A animacje xD I nie wiem jakim cudem angielski oryginalny va może brzmieć jak bazarkowy polski dublaż z gier na psxa

cały pierwszy odcinek przełączałem z angielskiego na japoński i z powrotem, i zastanawiałem który va jest w końcu oryginalny bo oba brzmiały równie chu.jowo

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Psie pazury, oglądał ktoś? Obsada świetna. 

:lapka:

Opublikowano

14 szczytów: Nie ma rzeczy niemożliwych
https://www.imdb.com/title/tt14079374/

Dobra produkcja, jak ktoś lubi filmy o Himalajach to wejdzie elegancko.
Nepalczyk który powiedział że zrobi Korone Himalajów w 7mscy, czyli 14 najwyższych szczytów