Masorz 13 184 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Ja po pierwszym odcinku i było naprawdę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Obejrzalem cale, nie podobala mi sie koncowka i biorac pod uwage to, ze niby ma sie ciagnac ten serial przez 3 sezony to jestem raczej sceptyczny. Za duzo zostalo powiedziane. Po 1 sezonie Dark bylo duzo niedomowien i pole do ciegniecia dalej jakiejs tajemnicy, tutaj wszystko podane wprost i pewnie bedzie przekombinowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Od 3 miesięcy miałem anulowaną subskrybcję. Karta była podpięta, bo nie mogłem jej usunąć, ale kasy nie pobierało. Tydzień temu sam mi się Netflix odnowił, zauważyłem po przelewach na koncie bankowym. Płatność kartą Kwota operacji: 60.00 PLN Data wykonania: 2022-11-11 00:00:00 Ta data wykonania o godzinie 00:00:00 nie wygląda podejrzanie? Jakby pobrało automatycznie? Jeszcze mój kumpel miał dostęp do konta, ale on nie używał tego od dawna na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Może ktoś się zalogował i wykupił? Zobacz na przeglądarce aktywność po IP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Pojawił się dokument o inwestycji w gamespot, Pożreć Bogatych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Dawno nie czekałem na produkcje netflixa, mam nadzieje, ze sie nie zawiode Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 8 godzin temu, Shen napisał: Dawno nie czekałem na produkcje netflixa, mam nadzieje, ze sie nie zawiode Po pierwszym odcinku wychodzi Sabrina w edycji Addamsów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Dla mnie to taki addamsowy harry potter po trzech odcinkach. Choć na kilka tekstów nawet śmiechłem. Zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 1899 - siadło i to mocno. Panowie od Dark wciąż trzymają poziom, albo wynoszą go jeszcze wyżej. Gęsty klimat, pomieszanie z poplątaniem, dobry casting (nawet nasz Maciek się załapał), bardzo fajne efekty, no i ta końcówka... Bawiłem się wybornie przez te 8 odcinków i już nie mogę się doczekać drugiego sezonu. Ciężko cokolwiek opowiedzieć, żeby nie zdradzić fabuły, która jest tutaj najważniejsza i trzyma ciągle w napięciu. Nie wiem skąd te negatywne recenzje, pewnie jakiś tępak nie ogarnął bo mu nikt nie wytłumaczył co się dzieje, jak to ma miejsce u hamburgerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 (edytowane) Mi też mocno siadl. Uwielbiam takie klimaty że niewiadomo o co chodzi. No i koncoweczka świetna. Czekam na drugi sezon. Oby był:) znacie jeszcze jakieś seriale w takim klimacie ? Edytowane 26 Listopada 2022 przez Ma_niek Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 W identycznym to może nie, ale polecam: The Leftovers, Counterpart, The OA Jak sobie jeszcze coś przypomnę, to dopiszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 I jeszcze KONIECZNIE Fringe, Castle Rock i kultowe Twin Peaks. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Leftovers, to powinniśmy obejrzeć każdy, kto ma tv w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Godzinę temu, YETI napisał: Leftovers, to powinniśmy obejrzeć każdy, kto ma tv w domu. Sezon 2 lepszy od 1 ? bo w pierwszym strasznie wolno się nic nie działo.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Fringe klasyka, chyba trochę już zapomniana Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Nadrobiłem Wielką Wodę. No dobre w chuj. Casting, dialogi, zdjęcia, brak dłużyzn i idealna długość odcinków. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Wednesday nawet fajne. Lepsze od Sabriny dla mnie. Nie podobał mi się wygląd głównego potworka. Jak przerośnięty Spoiler Smeagol Wątek kryminalny "standardowy" choć lepiej byłoby gdyby główna zła postać Spoiler mściła się bezpośrednio na Addamsach, a nie całej szkole Aktorstwo dobre, a Ortegę mógłbym posadzić na krześle i podziwiać godzinami byle tylko patrzyła tym wkurwiony i pogardliwym spojrzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 W dniu 26.11.2022 o 19:01, Fanek napisał: Sezon 2 lepszy od 1 ? bo w pierwszym strasznie wolno się nic nie działo.. Według większości opinii, lepszy. Dla mnie każdy sezon bardzo dobry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 (edytowane) Wczoraj też dokończyłem Wednesday i odczucia mieszane. Ortega zdecydowanie najjaś... znaczy najmroczniejszy punkt serialu i szkoda, że scenariuszowo nie dostała mocniejszych momentów. Cała reszta choć odstaje, to najgorzej nie wypada. Tu zresztą tkwi główny problem. Starsi patrzą na to przez pryzmat Burtona, filmów (trójka to dno- dla jasności) i roli Ricci 30 lat temu. Spodziewali się pewnie więcej czarnego humoru i czegoś w stylu prób pozbycia się dziecka z dwójki. Rzecz w tym, że to nowa Wednesday roku 2022- to nawet nie cała rodzinka. Nowsi widzowie podejdą bez wspomnień i sami zdecydują. Cały wątek kryminalny w sumie daje radę i nawet wciąga, więc w 2 popołudnia można zaliczyć całość. I czekać na wyniki oglądalności oraz ewentualny drugi sezon- pewnie gdzieś za 2 lata. Bo potencjał jakby nie patrzeć jest. Edytowane 28 Listopada 2022 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Ten serial to reskin tej nowej sabriny tylko z addamsami. Nawet czarna łysa baba robi za tą złą jak w tamtym serialu xDD Ale oglądało się przyjemnie, tylko niech skleją pizde z tym patriarchatem, matko bosko częstochosko 1 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 29 minut temu, Pupcio napisał: Ale oglądało się przyjemnie, tylko niech skleją pizde z tym patriarchatem, matko bosko częstochosko Nie skleją bo walka czarownic z patriarchatem to główny motyw ich istnienia od czasów Salem Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Ale to nie jest serial o czarownicach Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Tylko o dziwolągach, ale na jedno wychodzi. Z pierwszego poza muzyką, spojrzeniem Ortegi, sceną tańca i kilkoma tekstami, które nawet Rączka mógłby policzyć- cała reszta do zapomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Prehistoryczna Apokalipsa, fajny dokument o zaginionych, wymarłych cywilizacjach. Fani teorii spiskowych będą szczególnie zadowoleni, jeden z poruszanych wątków, giganci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Wednesday, kurwa, jakie to jest dobre, czarny humor, akcje, no i ta główna aktorka Jenna Ortega zagrała zajebiście. Myślałem, że nie podoła prawdziwej Wednesday jakim była Christina Ricci, ale dała radę skubana. Polecam, bo wciąga niesamowicie, jak ktoś lubi klimat Burtona i Rodzinę Addamsów. Mega serial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi