Opublikowano 25 listopada25 lis Tak jak pisałem wyżej... kiedyś... XD. Tak, jest megaaa na ,,Ence" pod względem tego, że właśnie Netflix nie kasuje ze swojej biblioteki wielu seriali o klasycznym podłożu... takich jak: Batman TAS z lat 90-tych. W tej animacji jestem na 53 odcinku. Za mną jedne z najlepszych w historii tego serialu epizody: ,,Prawie Złapany", ,,Co jest rzeczywistością", ,,Strzeż się Szarego Ducha", ,,Cień Nietoperza". No i jest pięknie!
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Troll 2 - ktoś z Was oglądał ów ,,specyfik" europejskiej myśli kinematograficznej? Jedynka, cholibka, wyszła całkiem, całkiem! Film z potencjałem, który zostało jakby nie do końca wykorzystany. Opowiedziany za szybkoooo! Ale, jednak... to kawał ,,fantasy mitologicznego", które ugrzęzło w tym dziwnym klimacie/specyfiki kina norweskiego! Idealna rzecz na mini-serial! No ale... z kolei, mamy część no.2, no i teraz okaże się, jak na nowo będzie smakować całe Uniwersum, od cz.1 aż właśnie po drugą.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Mr Mercedes dodali, nie wiem jak serial, ale książki Kinga były dobre.