Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 789,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fantastyczne covery koleś robi, niektóre chyba lepsze od oryginałów :obama:

Opublikowano

Mialem zamiar zbadac wszystkie zwierzeta (poki co 75%) i znalezc znajdzki (procz kart), ale jakos stracilem motywacje. :/ Gdzie w grach Rockstar zawsze chcialo mi sie czyscic mape. Troche za duzo czasu to chyba zajmuje i sie nie chce.

Opublikowano

Karty na szczęście można pominąć kupując paczki premium fajek, a zwierzęta to niestety więcej farta niż skilla i to rzeczywiście może w(pipi)ić.

Opublikowano

Problem w tym, ze czasy kiedy przy grze moglem grindowac z odpalonym youtubem na lapku juz minely. A tak te zwierzeta, kosci i inne duperele trzeba znalezc. 

Opublikowano

No ciężko robić gierki na 100% w dorosłym życiu jednak wydaje mi się ,że to nie jest potrzebne do pełnego cieszenia się gierką. 

Opublikowano
35 minut temu, Lukas_AT napisał:

Problem w tym, ze czasy kiedy przy grze moglem grindowac z odpalonym youtubem na lapku juz minely. A tak te zwierzeta, kosci i inne duperele trzeba znalezc. 

ja wszystkie znajdźki szukałem z mapkami z oficjalnego poradnika, oldskulowe i przyjemniejsze podejście moim zdaniem

Opublikowano

No nie wiem nie wiem. Wbijanie 100% było dla mnie czystą przyjemnością i zrobiłem to 2 razy. W dwójce no tak średnio bym powiedział. Nie cierpię znajdziek których nie ma szans znaleźć samemu. Czelendże też gorsze niż w pierwszej części, no i te nieszczęsne złote medale :yakubu: 

Opublikowano

Co to za radość z osiągnięcia, które mógłby mieć każdy:dunno:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy większość misji w tej grze odbywa się z towarzyszem (towarzyszami)? Trochę mnie to zaczyna męczyć.

Gra jest spoko, choć chwilowo to bardziej cinematic experience, a nie gra video. Muzyka niszczy jądra.

Opublikowano

bez jajec, muzyka na słuchawkach (plus preset zrobiony przez R* na Goldach) to jakiś totalny kosmos, nowy poziom. 

Opublikowano

Gameplay i świat to tam chuy, ten rozwleczony i nudny pseudo realizm też chuy, grę przeszedłem dawno temu, a po dziś dzień zapuszczam utwory, które tam zagrały. :fsg:

Opublikowano

Dla mnie obok niera automaty jeden z najlepszych i najpiękniejszych soundtracków jaki powstał w gierkowie. 

Opublikowano

Hoie z Rockstar gdzie moje singlowe dlc ;( 

Opublikowano

Ratują martwe online w które nikt nie chce i nie będzie chciał grać

Opublikowano

Ja bym chciał. Tylko wpierw niech usuną calutkie obecne multi, dadzą remaster z jedynki to się będzie pykać w meczyki "przewrót, headshot, przewrót, headshot, przewrót..."

Kurde, nawet bym kwiatki pozbierał do albumu i grindowałbym do upadłego Tesoro Azul.

Opublikowano

Mam pytanie, kiedyś wyszła aktualizacja która zepsuła grafikę, wiem że zabrali jakiś filtr który powodował lepsze światło w pomieszczeniach o ile dobrze pamiętam, nie wiecie czy to zostało naprawione? I czy da się grać na xone bez aktualizacji?

Opublikowano
5 minut temu, Dragen napisał:

czy da się grać na xone bez aktualizacji?

Tak, ale musisz być w trybie offline przed instalacją gry i najlepiej nie łączyć się z Live dopóki nie skończysz gry.

Opublikowano
1 godzinę temu, raven_raven napisał:

Już jest remaster jedynki.

I źle nie wygląda ale to pełna wersja z multi czy tylko sam singiel? Zresztą może źle tamto napisałem. Chodzi po prostu o to żeby te obesrane multi z RDR2 bardziej przypominało formę znaną z jedynki. Tamto multi nie było wybitne ale dało się czerpać średnią przyjemność z grania. Tutaj free roam to kpina, a mecze w multi ssą :reggie: