Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Mialem zamiar zbadac wszystkie zwierzeta (poki co 75%) i znalezc znajdzki (procz kart), ale jakos stracilem motywacje. Gdzie w grach Rockstar zawsze chcialo mi sie czyscic mape. Troche za duzo czasu to chyba zajmuje i sie nie chce.
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Karty na szczęście można pominąć kupując paczki premium fajek, a zwierzęta to niestety więcej farta niż skilla i to rzeczywiście może w(pipi)ić.
Opublikowano 14 kwietnia 20196 l Problem w tym, ze czasy kiedy przy grze moglem grindowac z odpalonym youtubem na lapku juz minely. A tak te zwierzeta, kosci i inne duperele trzeba znalezc.
Opublikowano 14 kwietnia 20196 l No ciężko robić gierki na 100% w dorosłym życiu jednak wydaje mi się ,że to nie jest potrzebne do pełnego cieszenia się gierką.
Opublikowano 14 kwietnia 20196 l 35 minut temu, Lukas_AT napisał: Problem w tym, ze czasy kiedy przy grze moglem grindowac z odpalonym youtubem na lapku juz minely. A tak te zwierzeta, kosci i inne duperele trzeba znalezc. ja wszystkie znajdźki szukałem z mapkami z oficjalnego poradnika, oldskulowe i przyjemniejsze podejście moim zdaniem
Opublikowano 14 kwietnia 20196 l No nie wiem nie wiem. Wbijanie 100% było dla mnie czystą przyjemnością i zrobiłem to 2 razy. W dwójce no tak średnio bym powiedział. Nie cierpię znajdziek których nie ma szans znaleźć samemu. Czelendże też gorsze niż w pierwszej części, no i te nieszczęsne złote medale
Opublikowano 27 kwietnia 20195 l Czy większość misji w tej grze odbywa się z towarzyszem (towarzyszami)? Trochę mnie to zaczyna męczyć. Gra jest spoko, choć chwilowo to bardziej cinematic experience, a nie gra video. Muzyka niszczy jądra.
Opublikowano 28 kwietnia 20195 l bez jajec, muzyka na słuchawkach (plus preset zrobiony przez R* na Goldach) to jakiś totalny kosmos, nowy poziom.
Opublikowano 28 kwietnia 20195 l Gameplay i świat to tam chuy, ten rozwleczony i nudny pseudo realizm też chuy, grę przeszedłem dawno temu, a po dziś dzień zapuszczam utwory, które tam zagrały.
Opublikowano 28 kwietnia 20195 l Dla mnie obok niera automaty jeden z najlepszych i najpiękniejszych soundtracków jaki powstał w gierkowie.
Opublikowano 30 kwietnia 20195 l Ja bym chciał. Tylko wpierw niech usuną calutkie obecne multi, dadzą remaster z jedynki to się będzie pykać w meczyki "przewrót, headshot, przewrót, headshot, przewrót..." Kurde, nawet bym kwiatki pozbierał do albumu i grindowałbym do upadłego Tesoro Azul.
Opublikowano 3 maja 20195 l Mam pytanie, kiedyś wyszła aktualizacja która zepsuła grafikę, wiem że zabrali jakiś filtr który powodował lepsze światło w pomieszczeniach o ile dobrze pamiętam, nie wiecie czy to zostało naprawione? I czy da się grać na xone bez aktualizacji?
Opublikowano 3 maja 20195 l 5 minut temu, Dragen napisał: czy da się grać na xone bez aktualizacji? Tak, ale musisz być w trybie offline przed instalacją gry i najlepiej nie łączyć się z Live dopóki nie skończysz gry.
Opublikowano 3 maja 20195 l W dniu 30.04.2019 o 19:44, Farmer napisał: dadzą remaster z jedynki Już jest remaster jedynki.
Opublikowano 3 maja 20195 l 1 godzinę temu, raven_raven napisał: Już jest remaster jedynki. I źle nie wygląda ale to pełna wersja z multi czy tylko sam singiel? Zresztą może źle tamto napisałem. Chodzi po prostu o to żeby te obesrane multi z RDR2 bardziej przypominało formę znaną z jedynki. Tamto multi nie było wybitne ale dało się czerpać średnią przyjemność z grania. Tutaj free roam to kpina, a mecze w multi ssą