Opublikowano 23 października23 paź Od czasów demka, raz po raz mnie wołało. @Wredny i jego opisy wrażeń tylko nakręcały. Wpadła promka na Deluxa, to kolejne jesienne popołudnia z tym intrygującym wariactwem spędzę.
Opublikowano 24 października24 paź W Finalsach przegrałem za darmo ponad 100h, więc niech tutaj chociaż trochę na mnie zarobią.
Opublikowano sobota o 13:474 dni Jeden z pierwszych automatów na jakim grałem to było Samurai Shodown. Cienki jestem w bijatyki, więc mi zawsze szkoda kasy na premiere, ale teraz mega promo na podstawke i season passy, więc wjechał zestaw.
Opublikowano wtorek o 18:371 dzień Daj znać jak tam dispatch, bo aktualnie to ukryta perła tego roku.
Opublikowano wtorek o 18:541 dzień 17 minut temu, oFi napisał(a):Daj znać jak tam dispatch, bo aktualnie to ukryta perła tego roku.Pisałem w temacie o indykach, świetna, jutro ep 3 i 4.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Powoli się rozwija biblioteczka po ucieczce na pc. Co chwila jakieś promo.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Świeża dostawa Residentów + klasyk do nadrobienia. Fajnie że Capcom wrzuca coraz więcej gierek na gog.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Też sobie ostatnio paczkę Residentów kupiłem. W żadną z tych gier nie grałem. RE1 widziałem u kolegi na PSX jeszcze w 1996 roku. Intro wyglądało jak film, a gra była przerażająca (ale nie aż tak jak RE2).Wszystkie działają bardzo dobrze na Decku i tam też zamierzam je ogrywać. Lubię po prostu handheldy. Kupiłem sobie też Ni no KuniGrę kupiłem na premierę na PS3, ale odpadłem od niej. Miałem wtedy taki okres, że zaczęły mi przeszkadzać japońszczyzny w tych grach, wszystkie infantylizmy, itd. Mimo że wcześniej uwielbiałem JRPG. Teraz jestem starszy o kilkanaście lat i mam inne podejście do "gier dla dzieci". Ta gra mi siedziała w głowie od dłuższego czasu, to jest, moim zdaniem, idealna gra na handhelda. Gram od nowa, bardzo przyjemna oprawa audiowizualna (animacja od Ghibli i muzyka od Joe Hisaishi ). Obawiam się tylko grindu :/ Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez DarkStar