Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No co by nie mowic to wolalbym zeby pogorszyli grafe w crucible ale jednak zapewnili te 60fps, tym bardziej ze cisniemy tylko 4vs4 na dosc skromnych mapkach.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 278,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przesadzacie z tymi setkami godzin, po prostu chodzi o wyśrodkowanie tego a nie (pipi)a przegięcie w jedną lub w drugą stronę. W jedynce poszli za bardzo w stronę grindu a teraz jest znowu za łatwo. C

• Mamy to :)      

• Hmmm... po miesiącu grania, zmarnowaniu 63 godzin (według wastedondestiny.com) dotarłem wczoraj do max lighta (335) na jednej postaci. Poznałem fabułę, strajki, a w raid próbowałem zagrać 2 razy, ale

Opublikowano

Wypadł mi legendarny engram, mam prawie 100 powera. Otwierać teraz bo i tak moc losuje się przy dropie czy czekać aż do 20lvl i wyższych leveli powera?

I te milestone’y - jak ważne by je robić? Pograłem kilka crucibli no ale więcej chyba mi się nie chce, wolałbym kampanię cisnąć :/.

Opublikowano

Wypadł mi legendarny engram, mam prawie 100 powera. Otwierać teraz bo i tak moc losuje się przy dropie czy czekać aż do 20lvl i wyższych leveli powera?

I te milestone’y - jak ważne by je robić? Pograłem kilka crucibli no ale więcej chyba mi się nie chce, wolałbym kampanię cisnąć :/.

Podobno lepiej by oddawać je po 265 lvl bo wypada większy sprzęt na wyższe światło.

Opublikowano

Jak ci wypadl i masz w ekwipunku to bez znaczenia bo gra juz wie co to jest, czekac jak najdluzej sie oplaca w przypadku odbioru engramow za tokeny i milestony.

Milestony po 265 to bedzie glowne zrodlo levelowania powera. Nie musisz robic wszystkich, tylko te ktore ci sie podobaja jesli nie masz parcia na szybki level do gory.

A co do crucible, mozesz wlaczyc, odstawic pada tak zeby analogi sie tylko ruszaly i miec wy(pipi)ke. :cool:

Opublikowano

Tak, dokładnie jak Bansai mówi. Jak już byłem u typiary co to rozkodowuje to już power był, więc nie ma co czekać.

Kurde, nie powiem, jak się z ekipą pośmigało parę meczy to naprawdę fajnie się bawiłem. Nie żebym tam coś potrafił a meczyki bez spiny, ale D2 ma na tyle chillowy ten PvP, że się nie wkurzam za bardzo jak to zazwyczaj mam tylko po prostu radochę mam.

A sama kampania też fajniutka, nie jakiś tam ósmy cud świata ale przyjemnie się prze naprzód i ogląda widoczki. Coś czuję, że z tą gierką może być szansa na dłuższy związek.

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował trzeciego do nightfalla to jestem chętny.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

My zrobiliśmy z Fronczem i Bansaiem za drugim podejściem, zostały chyba ze 2 minuty. Ale i tak ten nightfall jest ciężki, regeneracja życia dopiero jak zabijesz kogoś i podniesiesz to co z niego dropi, brak boostu do żywiołów. 

A Prestige jest w ogóle zbugowany i nie da się dojść do bossa.

Wczoraj z moją ekipą robiliśmy raid i pozmieniali kolejność, najpierw psy, potem gauntlet i łaźnie. Doszliśmy do gauntlet ale wcześniej nikt z nich tego nie robił więc kilka prób i tyle, będziemy próbować dalej dzisiaj.

BTW, ktoś zrobił cały raid w 30 minut:

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

Ja obecnie z randomami robie rajd w ok. 1.5h wiec do zrobienia w 1h z ogarnieta ekipa. Ogolnie moim zdaniem najprostszy rajd w Destiny. Zobaczymy jak bedzie z Hard/Prestige

Opublikowano
  • Autor

Ja obecnie z randomami robie rajd w ok. 1.5h wiec do zrobienia w 1h z ogarnieta ekipa. Ogolnie moim zdaniem najprostszy rajd w Destiny. Zobaczymy jak bedzie z Hard/Prestige

Crota oraz WotM były prostsze i szybsze do zaliczenia w analogicznym okresie od premiery.

Opublikowano

A wg mnie na odwrot. Z dobra taktyka robimy ogrody na 1 faze a w ostatniej walce latwo sie wypieprzyc zwlaszcza walczac z Ryszardem Kaliszem - i wtedy mechanika reviwow daje po du.pie

Opublikowano
  • Autor

Myśle ze walka finałowa jest łatwiejsza względem vault of glass, Kings fall i wrath o the machine. Za to ogrody dają w kość.

Walka finałowa jest trudna przez limit podnoszeń i brak możliwości uratowania sytuacji, gdy coś/ktoś spartoli podejście. U nas wczoraj za pierwszym razem pykło.

Ogrody po opanowaniu drogi między psami to pikuś. Tytan z bazuką z clusterem i dwoma granatami pulsowymi sam może dwa psy załatwić w jednej rundzie z wystarczającym mnożnikiem (36 albo 48, nie pamiętam już). :)

Opublikowano

pytanko..jesli gierka jest z bundla Prosiaka z brytyjskiej?? dystrybucji (Cusa 06172) i posiada dodatki to wklepe je na polski pss??

Ewentualnie gdyby mógł ktoś sprawdzić jakie ma numerki na pudełku gry z tego bundla??

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Jakieś wskazówki do nighfalla? 3 próby i najlepszy wynik to 3 minuty na bossa zostało niestety dla nas za mało czasu. Wybijacie wszystkie moby i zbieracie czas w każdej lokalizacji?

Edytowane przez WisnieR