Opublikowano 18 września 20177 l No co by nie mowic to wolalbym zeby pogorszyli grafe w crucible ale jednak zapewnili te 60fps, tym bardziej ze cisniemy tylko 4vs4 na dosc skromnych mapkach.
Opublikowano 18 września 20177 l Wypadł mi legendarny engram, mam prawie 100 powera. Otwierać teraz bo i tak moc losuje się przy dropie czy czekać aż do 20lvl i wyższych leveli powera? I te milestone’y - jak ważne by je robić? Pograłem kilka crucibli no ale więcej chyba mi się nie chce, wolałbym kampanię cisnąć :/.
Opublikowano 18 września 20177 l Wypadł mi legendarny engram, mam prawie 100 powera. Otwierać teraz bo i tak moc losuje się przy dropie czy czekać aż do 20lvl i wyższych leveli powera? I te milestone’y - jak ważne by je robić? Pograłem kilka crucibli no ale więcej chyba mi się nie chce, wolałbym kampanię cisnąć :/. Podobno lepiej by oddawać je po 265 lvl bo wypada większy sprzęt na wyższe światło.
Opublikowano 18 września 20177 l Wypadł mi legendarny engram, mam prawie 100 powera. Otwierać teraz bo i tak moc losuje się przy dropie czy czekać aż do 20lvl i wyższych leveli powera? I te milestone’y - jak ważne by je robić? Pograłem kilka crucibli no ale więcej chyba mi się nie chce, wolałbym kampanię cisnąć :/. Jak ci wypadl i masz w ekwipunku to bez znaczenia bo gra juz wie co to jest, czekac jak najdluzej sie oplaca w przypadku odbioru engramow za tokeny i milestony. Milestony po 265 to bedzie glowne zrodlo levelowania powera. Nie musisz robic wszystkich, tylko te ktore ci sie podobaja jesli nie masz parcia na szybki level do gory. A co do crucible, mozesz wlaczyc, odstawic pada tak zeby analogi sie tylko ruszaly i miec wy(pipi)ke.
Opublikowano 18 września 20177 l Tak, dokładnie jak Bansai mówi. Jak już byłem u typiary co to rozkodowuje to już power był, więc nie ma co czekać. Kurde, nie powiem, jak się z ekipą pośmigało parę meczy to naprawdę fajnie się bawiłem. Nie żebym tam coś potrafił a meczyki bez spiny, ale D2 ma na tyle chillowy ten PvP, że się nie wkurzam za bardzo jak to zazwyczaj mam tylko po prostu radochę mam. A sama kampania też fajniutka, nie jakiś tam ósmy cud świata ale przyjemnie się prze naprzód i ogląda widoczki. Coś czuję, że z tą gierką może być szansa na dłuższy związek.
Opublikowano 18 września 20177 l Kto się pisze jutro kolo godziny 20-21 na nightfall? Platforma ps4, light chyba 234. Edytowane 18 września 20177 l przez creatinfreak
Opublikowano 18 września 20177 l Ja chętnie. Wysłałem zapkę. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 września 20177 l Jakby ktoś potrzebował trzeciego do nightfalla to jestem chętny. Edytowane 19 września 20177 l przez Kymel
Opublikowano 19 września 20177 l Kymel najlepiej zaproś na pan bo nie znam Twojego niku. Jak się. Kymel nie zgłosi to przyda się trzecia osoba do nightfall
Opublikowano 20 września 20177 l Wczoraj dwa razy robiliśmy nightfalla i w 15 min nawet do bossa nie doszliśmy Edytowane 20 września 20177 l przez creatinfreak
Opublikowano 20 września 20177 l Najpierw bijcie mobki a potem wszystkie "świetełka" dające 30s. Oczywiście trzeba to robić w miarę sprawnie ;)
Opublikowano 20 września 20177 l My zrobiliśmy z Fronczem i Bansaiem za drugim podejściem, zostały chyba ze 2 minuty. Ale i tak ten nightfall jest ciężki, regeneracja życia dopiero jak zabijesz kogoś i podniesiesz to co z niego dropi, brak boostu do żywiołów. A Prestige jest w ogóle zbugowany i nie da się dojść do bossa. Wczoraj z moją ekipą robiliśmy raid i pozmieniali kolejność, najpierw psy, potem gauntlet i łaźnie. Doszliśmy do gauntlet ale wcześniej nikt z nich tego nie robił więc kilka prób i tyle, będziemy próbować dalej dzisiaj. BTW, ktoś zrobił cały raid w 30 minut: Edytowane 20 września 20177 l przez wojnar
Opublikowano 20 września 20177 l Nowy nf zrobiony z zapasem ok 4 min. Nie jest tak trudno jak wyglądało na początku ;)
Opublikowano 20 września 20177 l Ja obecnie z randomami robie rajd w ok. 1.5h wiec do zrobienia w 1h z ogarnieta ekipa. Ogolnie moim zdaniem najprostszy rajd w Destiny. Zobaczymy jak bedzie z Hard/Prestige
Opublikowano 20 września 20177 l no nam teraz same encountery (minus problemy z netem itd) zajely godzine.
Opublikowano 21 września 20177 l Autor Ja obecnie z randomami robie rajd w ok. 1.5h wiec do zrobienia w 1h z ogarnieta ekipa. Ogolnie moim zdaniem najprostszy rajd w Destiny. Zobaczymy jak bedzie z Hard/Prestige Crota oraz WotM były prostsze i szybsze do zaliczenia w analogicznym okresie od premiery.
Opublikowano 21 września 20177 l Myśle ze walka finałowa jest łatwiejsza względem vault of glass, Kings fall i wrath o the machine. Za to ogrody dają w kość.
Opublikowano 21 września 20177 l A wg mnie na odwrot. Z dobra taktyka robimy ogrody na 1 faze a w ostatniej walce latwo sie wypieprzyc zwlaszcza walczac z Ryszardem Kaliszem - i wtedy mechanika reviwow daje po du.pie
Opublikowano 21 września 20177 l Autor Myśle ze walka finałowa jest łatwiejsza względem vault of glass, Kings fall i wrath o the machine. Za to ogrody dają w kość. Walka finałowa jest trudna przez limit podnoszeń i brak możliwości uratowania sytuacji, gdy coś/ktoś spartoli podejście. U nas wczoraj za pierwszym razem pykło. Ogrody po opanowaniu drogi między psami to pikuś. Tytan z bazuką z clusterem i dwoma granatami pulsowymi sam może dwa psy załatwić w jednej rundzie z wystarczającym mnożnikiem (36 albo 48, nie pamiętam już). :)
Opublikowano 21 września 20177 l pytanko..jesli gierka jest z bundla Prosiaka z brytyjskiej?? dystrybucji (Cusa 06172) i posiada dodatki to wklepe je na polski pss?? Ewentualnie gdyby mógł ktoś sprawdzić jakie ma numerki na pudełku gry z tego bundla?? Edytowane 21 września 20177 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 21 września 20177 l Jakieś wskazówki do nighfalla? 3 próby i najlepszy wynik to 3 minuty na bossa zostało niestety dla nas za mało czasu. Wybijacie wszystkie moby i zbieracie czas w każdej lokalizacji? Edytowane 21 września 20177 l przez WisnieR