Opublikowano 25 października 20232 l Autor Jak wyżej, Witch Queen ma najlepszą kampanię. W tym sezonie dodali jeszcze (chyba dla wszystkich) misje bazujące na starym contencie.
Opublikowano 17 grudnia 20232 l Wróciłem do gry chyba po roku. Nawet nie pamiętam. Fabuła Królowa Wiedzma pęknięta. Widzę że jest co jeszcze porobić dla samotnego gracza. Warto wziąć ten Upadek Światła? Pogram pewnie z 30h jeszcze i dalej w kąt. Lajtowo dla fabuły, bo chyba ten ostatni? dodatek w sierpniu.
Opublikowano 17 grudnia 20232 l Fabula w Lightfallu jest chujowa, ale jesli lubisz “poszczelac” to jasne - mozna sie swietnie bawic.
Opublikowano 30 marca 20242 l Ktoś jeszcze gra? Myślałem żeby zacząć grać, ale kurczę trochę mnie to wszystko przerasta. Byłby ktoś skłonny powiedzieć co i jak?
Opublikowano 10 kwietnia 20242 l https://www.forbes.com/sites/paultassi/2024/04/10/report-bungie-is-likely-developing-destiny-3-codename-payback/?sh=4a3d82def9bd Kolejne przecieki o D3.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie ma się co czarować, D2 miało się skończyć na Final Shape i Bungo miało wziąć dupę w troki i robić D3. D2 i tak przeżyło znacznie dłużej niż miało. Mam nadzieję, że mimo wszystko D3 powstaje za kulisami, bo tym biednym Marathonem w którego gra kilka osób na krzyż to oni studia nie utrzymają. Sony też by ich nie trzymało przy życiu, gdyby mieli tylko tego Marathona do zaoferowania. Ostatnie dodatki do D2 to była porażka, ludzie odeszli już dawno temu. Dobrze, że się ogarnęli i w końcu postanowili powiedzieć koniec, to akurat szanuje.Także teraz D1 Classic, potem zapowiedź D3 i kasa będzie płynąć szerokim strumieniem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Zostaną zapamiętani jako jedni z większych wałkarzy z tym, co zrobili z zawartością za którą ludzie zapłacili, a która wyparowała(nawet podstawowa kampania). Bezprecedensowa rzecz, albo ja o tym nie słyszałem. Na odchodne mogliby to jakoś przywrócić z tej krypty, ale oczywiście to się nie wydarzy.