Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

eShop - małe gry, VC, ciekawe promocje itd.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 419,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ustaw filtr na metacritic (metascore lub userscore) i zostanie Ci z 5 stron wartych uwagii.

Opublikowano

Przejrzałem i zainteresowały mnie: Röki, Steel Assault, FEZ, Phoenotopia : Awakening, INMOST, Pathway i DLC do Horizon Chase Turbo - Senna Forever (mała promka ale takie dlc zwykle nie mają ich wcale). Jest też Monster Train z -30% ale to nadal 8 dyszek

Opublikowano
51 minut temu, Labtec napisał:

40 stron a 2 gry które chce......nope

image.thumb.png.f0ebf245524eef7381d490590b901488.png

W PL Kotor za 37pln.

Opublikowano

Grałem pierwszy raz w 2018 roku i genialna przygoda. To samo kotor2.

Opublikowano

Jedna gra z listy przeceniona na 10%, no nie zaszaleje

Opublikowano
18 minutes ago, maciucha said:

Warto za te 37zl? Nigdy nie grałem :rayos: Więc wartosc sentymentalna 0

Oj naprawde warto, w dodatku plot twist wiekszy od I am your father :banderas:

Opublikowano
11 godzin temu, GearsUp napisał:

Przejrzałem i zainteresowały mnie: Röki, Steel Assault, FEZ, Phoenotopia : Awakening, INMOST, Pathway i DLC do Horizon Chase Turbo - Senna Forever (mała promka ale takie dlc zwykle nie mają ich wcale). Jest też Monster Train z -30% ale to nadal 8 dyszek

Phoenotopia : Awakening must have, ponad 80 godzi, zelda2 klon. INMOST też mega świetna gierka.

Edytowane przez S_600

Opublikowano

Xcom 2 wzięta za... 2,75 zł bodajże, bo miałem trochę punkcików w eshopie. A zniżka zacna, bo aż 90%, a ja w dwójkę jeszcze nie zdążyłem zagrać. Tylko muszę dokupić kartę większą (mam 32 GB xD), bo wszystko wczoraj musiałem poarchiwizować.

Opublikowano
46 minut temu, Szwed napisał:

Xcom 2 wzięta za... 2,75 zł bodajże, bo miałem trochę punkcików w eshopie. A zniżka zacna, bo aż 90%, a ja w dwójkę jeszcze nie zdążyłem zagrać. Tylko muszę dokupić kartę większą (mam 32 GB xD), bo wszystko wczoraj musiałem poarchiwizować.

W czwartek była w Media Markt promka na Samsung Evo 256 za 99, ale już niestety po :x 

Opublikowano
3 hours ago, Szwed said:

Ja niestety sie zawiodlem na porcie, beznadziejnie wyszedl i ciezko sie gra

Opublikowano
35 minutes ago, Sven Froost said:

Ja niestety sie zawiodlem na porcie, beznadziejnie wyszedl i ciezko sie gra

Jeśli grałeś blisko premiery to od tego czasu patchami poprawili trochę performance.

To gdzieś za tutorialem miałeś problemy? Ja na razie zdążyłem tutorial zagrać i ta część śmiga bez zająknięć.

Opublikowano

Nie wiem czy zauwazyles, ale pytasz sie frostiego.

Opublikowano
10 hours ago, MierzejX said:

Jeśli grałeś blisko premiery to od tego czasu patchami poprawili trochę performance.

To gdzieś za tutorialem miałeś problemy? Ja na razie zdążyłem tutorial zagrać i ta część śmiga bez zająknięć.

Nie pamietam kiedy ale gra chodzila tak beznadziejnie ze skasowalem i juz do niej nie wrocilem ale to bylo raczej juz po tutorialu. Moze wypowie sie ktos kto pogral dluzej, sam bym chetnie wrocil jak poprawili  dzialanie gry

Opublikowano

Inside - 8 zł

OlliOlli Switch Stance (OlliOlli 1 + OlliOlli 2) - 9 zł

jak ktoś jeszcze nie ograł

Opublikowano

Infernax wjeżdża w walentynki, lepszego prezentu sobie nie wyobrażam. Dla fanów castlevanii 2, must have

Opublikowano

Dragon Ball Z Kakarot - 124 zł
Albo wyrzucę jak śmiecia po 2 godzinach gry albo wejdę w ten gruby szajs z nostalgią do czasów jak się z podstawówki wracało do domu i oglądało przygody Songo i Szatana Serduszko. Z tego co wiem to głupich zadań dodatkowych rodem z MMO typu ,,przynieś mi jagody zbawco świata'' nie trzeba robić i można ze spokojem lecieć tylko główny wątek fabularny. Jeszcze się lekko zastanawiam ale zwykle ulegam pokusom i kupuje żeby się rozczarować :reggie:

Opublikowano

Mam od premiery na Switchu. Trochę nostalgia wciągnęła. Doszedłem do wątku Androidów ale potem zapał zleciał. Według mnie świetny Dragon Ball, średni RPG :) Poczułem jednak, że DB lepiej pozostawić w świetle wspomnień. Do tej pory rozważałem gry pokroju Xenoverse, DB FighterZ ale po tym stwierdziłem, że to już nie dla mnie.

Opublikowano
W dniu 13.02.2022 o 19:40, S_600 napisał:

Infernax wjeżdża w walentynki, lepszego prezentu sobie nie wyobrażam. Dla fanów castlevanii 2, must have

Właśnie szukałem tematu. Gierka zacna.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Plus jeszcze ten nowy beatemup z żółwiami w tym roku.

Oczywiście na switchu wjedzie najlepiej. 

Opublikowano
  • Autor

W ogóle zajebiscie ze dzisiaj te wszystkie starocie od Konami są za smieszny hajs i mozna budowac kolekcję legalnych romów.