Opublikowano 7 lutego 20223 l https://www.nintendolife.com/news/2022/02/nintendo-announces-huge-switch-sale-more-than-1000-games-to-be-discounted W czwartek ma wystartować jakaś solidna wyprzedaż ponad 1k tytułów.
Opublikowano 10 lutego 20223 l Ustaw filtr na metacritic (metascore lub userscore) i zostanie Ci z 5 stron wartych uwagii.
Opublikowano 10 lutego 20223 l Przejrzałem i zainteresowały mnie: Röki, Steel Assault, FEZ, Phoenotopia : Awakening, INMOST, Pathway i DLC do Horizon Chase Turbo - Senna Forever (mała promka ale takie dlc zwykle nie mają ich wcale). Jest też Monster Train z -30% ale to nadal 8 dyszek
Opublikowano 10 lutego 20223 l 51 minut temu, Labtec napisał: 40 stron a 2 gry które chce......nope W PL Kotor za 37pln.
Opublikowano 10 lutego 20223 l 18 minutes ago, maciucha said: Warto za te 37zl? Nigdy nie grałem Więc wartosc sentymentalna 0 Oj naprawde warto, w dodatku plot twist wiekszy od I am your father
Opublikowano 11 lutego 20223 l 11 godzin temu, GearsUp napisał: Przejrzałem i zainteresowały mnie: Röki, Steel Assault, FEZ, Phoenotopia : Awakening, INMOST, Pathway i DLC do Horizon Chase Turbo - Senna Forever (mała promka ale takie dlc zwykle nie mają ich wcale). Jest też Monster Train z -30% ale to nadal 8 dyszek Phoenotopia : Awakening must have, ponad 80 godzi, zelda2 klon. INMOST też mega świetna gierka. Edytowane 11 lutego 20223 l przez S_600
Opublikowano 12 lutego 20223 l Xcom 2 wzięta za... 2,75 zł bodajże, bo miałem trochę punkcików w eshopie. A zniżka zacna, bo aż 90%, a ja w dwójkę jeszcze nie zdążyłem zagrać. Tylko muszę dokupić kartę większą (mam 32 GB xD), bo wszystko wczoraj musiałem poarchiwizować.
Opublikowano 12 lutego 20223 l 46 minut temu, Szwed napisał: Xcom 2 wzięta za... 2,75 zł bodajże, bo miałem trochę punkcików w eshopie. A zniżka zacna, bo aż 90%, a ja w dwójkę jeszcze nie zdążyłem zagrać. Tylko muszę dokupić kartę większą (mam 32 GB xD), bo wszystko wczoraj musiałem poarchiwizować. W czwartek była w Media Markt promka na Samsung Evo 256 za 99, ale już niestety po :x
Opublikowano 12 lutego 20223 l 3 hours ago, Szwed said: Xcom 2 wzięta za... 2,75 zł bodajże, bo miałem trochę punkcików w eshopie. A zniżka zacna, bo aż 90%, a ja w dwójkę jeszcze nie zdążyłem zagrać. Tylko muszę dokupić kartę większą (mam 32 GB xD), bo wszystko wczoraj musiałem poarchiwizować. Ja niestety sie zawiodlem na porcie, beznadziejnie wyszedl i ciezko sie gra
Opublikowano 12 lutego 20223 l 35 minutes ago, Sven Froost said: Ja niestety sie zawiodlem na porcie, beznadziejnie wyszedl i ciezko sie gra Jeśli grałeś blisko premiery to od tego czasu patchami poprawili trochę performance. To gdzieś za tutorialem miałeś problemy? Ja na razie zdążyłem tutorial zagrać i ta część śmiga bez zająknięć.
Opublikowano 13 lutego 20223 l 10 hours ago, MierzejX said: Jeśli grałeś blisko premiery to od tego czasu patchami poprawili trochę performance. To gdzieś za tutorialem miałeś problemy? Ja na razie zdążyłem tutorial zagrać i ta część śmiga bez zająknięć. Nie pamietam kiedy ale gra chodzila tak beznadziejnie ze skasowalem i juz do niej nie wrocilem ale to bylo raczej juz po tutorialu. Moze wypowie sie ktos kto pogral dluzej, sam bym chetnie wrocil jak poprawili dzialanie gry
Opublikowano 13 lutego 20223 l Inside - 8 zł OlliOlli Switch Stance (OlliOlli 1 + OlliOlli 2) - 9 zł jak ktoś jeszcze nie ograł
Opublikowano 13 lutego 20223 l Infernax wjeżdża w walentynki, lepszego prezentu sobie nie wyobrażam. Dla fanów castlevanii 2, must have
Opublikowano 14 lutego 20223 l Dragon Ball Z Kakarot - 124 zł Albo wyrzucę jak śmiecia po 2 godzinach gry albo wejdę w ten gruby szajs z nostalgią do czasów jak się z podstawówki wracało do domu i oglądało przygody Songo i Szatana Serduszko. Z tego co wiem to głupich zadań dodatkowych rodem z MMO typu ,,przynieś mi jagody zbawco świata'' nie trzeba robić i można ze spokojem lecieć tylko główny wątek fabularny. Jeszcze się lekko zastanawiam ale zwykle ulegam pokusom i kupuje żeby się rozczarować
Opublikowano 14 lutego 20223 l Mam od premiery na Switchu. Trochę nostalgia wciągnęła. Doszedłem do wątku Androidów ale potem zapał zleciał. Według mnie świetny Dragon Ball, średni RPG Poczułem jednak, że DB lepiej pozostawić w świetle wspomnień. Do tej pory rozważałem gry pokroju Xenoverse, DB FighterZ ale po tym stwierdziłem, że to już nie dla mnie.
Opublikowano 17 lutego 20223 l W dniu 13.02.2022 o 19:40, S_600 napisał: Infernax wjeżdża w walentynki, lepszego prezentu sobie nie wyobrażam. Dla fanów castlevanii 2, must have Właśnie szukałem tematu. Gierka zacna.
Opublikowano 10 marca 20223 l Autor Jakież to piękne będzie Konami Announces Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection For Switch - Nintendo Life
Opublikowano 10 marca 20223 l Plus jeszcze ten nowy beatemup z żółwiami w tym roku. Oczywiście na switchu wjedzie najlepiej.
Opublikowano 10 marca 20223 l Autor W ogóle zajebiscie ze dzisiaj te wszystkie starocie od Konami są za smieszny hajs i mozna budowac kolekcję legalnych romów.