Opublikowano 29 stycznia 20205 l 3 godziny temu, mcp napisał: Oesu, jaka ta Anya Chalotra jest zaje.bista, no kochał bym To łap ziom
Opublikowano 29 stycznia 20205 l Mnie wogóle ta aktorka nie przypasowała. Wolałbym dziewczynę na wzór tej z W3.
Opublikowano 29 stycznia 20205 l 9 minut temu, MAJOCHEY_PL napisał: Mnie wogóle ta aktorka nie przypasowała. Wolałbym dziewczynę na wzór tej z W3.
Opublikowano 29 stycznia 20205 l Nie chodzi o jej wygląd, tylko o to że nie czuje roli, bo nie zna postaci. Dostać rolę w takim hicie i nie pofatygować się o przeczytanie 7 książek? tak zwana w y j e b k a
Opublikowano 10 lutego 20205 l W dniu 29.01.2020 o 16:35, MAJOCHEY_PL napisał: Mnie wogóle ta aktorka nie przypasowała. Wolałbym dziewczynę na wzór tej z W3. W rzeczy samej... Znalazłyby się lepsze i w ogóle, i w szczególe do tej roli
Opublikowano 13 lutego 20205 l Ciekawe ile turbosłowian popełni samobójstwo, po tym jak sam Andrzej stwierdził, że jego dzieła nie są "słowiańskie"
Opublikowano 13 lutego 20205 l Problem w tym, że on nie ma nic do gadania w tym temacie. Ten krąg kulturowy go ukształtował, inni widzą w jego twórczości takie naleciałości i koniec tematu. Dzieła po wydaniu żyją swoim życiem a sapek gonna sapek. Jakby mi netflix robił przelewy też bym wszystkim mówił, że te dzieła są w 100% uniwersalne pod względem charakteru
Opublikowano 13 lutego 20205 l Może się umówili na tantiemy w wódce od razu 'Klasyczne fantasy' ma większą wartość dla netflixa niż licencja z ezoterycznym słowiańskim charakterem ważnym dla stosunkowo niewielkiej rzeszy dotychczasowych fanów Edytowane 13 lutego 20205 l przez Sebas
Opublikowano 17 lutego 20205 l Plus gdzieś mi migneło, że Netflix rozmawiał z Hamillem, ale nie było napisane że chodzi o rolę w Wiedźminie
Opublikowano 17 lutego 20205 l Mark będzie dawał głos Skeletorowi w animowanym Masters of Universe , a co do Wieśka to jakiś czas temu wrzucał hasło, że może zagrać w Wiedźminie jak coś.
Opublikowano 21 lutego 20205 l Podano listę nowych aktorów do 2 sezonu Będzie sporo dyskusji przy Francesce. Jest też plota, że ma się pojawić armia Scoia'tael.
Opublikowano 21 lutego 20205 l Franceska ma mieć dzieciaka podobno i sama go wychowywać, więc będzie motyw strong female charakter, żyje bez dziada bo po co i dzieciaka utrzymuje, bo wszystko potrafi. Edytowane 21 lutego 20205 l przez Plugawy