Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Playerunknown's Battlegrounds

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 132,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Rozegrałem pierwszą partię od kilku miesięcy. O wiele ładniejsza i płynniejsza rozgrywka, ale rzeczywiście jakieś lagi są. Nie mniej jednak widać, że gra się poprawiła.

Edytowane przez Widget

Opublikowano

Pewnie dużo ludzi zostawiło grę po jakimś czasie i przy okazji patcha 1.0 wróciło żeby zobaczyć, co się pozmieniało.

Opublikowano

Na zwykłym Xboxie jest duża poprawa przez te dwa patche.
Pod choinkę zrobiłem sobie prezent :)
fffc0993dfe0f4e1a28a8789b04e1c9a.jpg

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

mecyzk wygrany, kurczak podany :rotfl:

Opublikowano
2 godziny temu, hav7n napisał:

mecyzk wygrany, kurczak podany :rotfl:

To tłumaczenie jest tak mocno żenujące :D

Opublikowano
2 minuty temu, Yakubu napisał:

a jak jest po angielsku?

WINNER WINNER CHICKEN DINNER 

jak widać tłumacz starał się zachować ducha oryginału 

Opublikowano
W dniu 23.12.2017 o 11:15, Pacquiao napisał:

Podejrzewam, że MS już pewnie bada teren pod wykup studia wraz z IP, ale pewnie na stole leży już rachunek na 1 mld $.

1mld to za mało daj spokój, nie uda im się ich przejąć

Opublikowano

o battlegroundsach i kulisach produkcji tej gry można dobry film narkęcić. Long story short goście podpisali słabego deala podczas wykupu licencji na silnik gry, jak by taki ms opłacił zerwanie kontraktu i postawił wykup nowej technologi / wynegocjował lepszy kontrakt / albo woogle kazał olać temat i by dłubali już nad nową gierką na tych samych ficzerach na platformie ms to mogło by to pyknąć. Battlegroundsy to yebany moloch, tu już może tylko gaben w cs-ie dać battleroyale by to przebić, albo rockstar z gta v z tym trybem. To jak wystrzeliła ta gierka w kosmos z popularnością to fenomen imo większy niż mmo i WoW-a

Opublikowano

XD nudne. Cały cZas dupa spięta.

Opublikowano

Fortnite sobie ściągnij. Ja dzisiaj pół dnia grałem i pubg coraz bardziej kusi, bo wydaje mi się, że tam jeszcze lepiej bym się bawił

Opublikowano

Mezo, ja tak samo myślałem, gdy przyglądałem się z boku temu hajpowi na PUBG. Gierkę w ogóle miałem olać. Zagrałem jednak i na liczniku 3,5 dnia już.

Opublikowano
5 godzin temu, Yakubu napisał:

Fortnite sobie ściągnij. Ja dzisiaj pół dnia grałem i pubg coraz bardziej kusi, bo wydaje mi się, że tam jeszcze lepiej bym się bawił

PUBG dużo lepszy, dostarcza wielu emocji. Dostałem od forumkowego mikołaja i nie mogę się oderwać tak dobra jest ta gra. Co innego jakieś streamy/filmiki, a co innego gra samemu lub z ekipą :obama:

Opublikowano
18 godzin temu, Playstation napisał:

WINNER WINNER CHICKEN DINNER 

jak widać tłumacz starał się zachować ducha oryginału 

Raczej starał się zachować "kurczaka" w rymowance. To zdanie to angielskie powiedzonko oznaczające, że Twoje zwycięstwo nic nie znaczy :)

Opublikowano

Amerykańskie powiedzonko ogłaszające wygraną, słyszalne w kasynach przy pokerku i innych. Nie umniejsza zwycięstwa raczej.

Opublikowano

W polskiej wersji mogli uzyc tego klasyka xd

Opublikowano

Naciągasz.

Opublikowano

Od wydania mając z 20 dobrych gier gram praktycznie ostatio tylko w PUGB'a i musze od niej odpocząć. Nie znudziła sie , świetnie się z nią bawie , głownie w teamach ale nie ma ostatnio meczu żeby kogoś nie wywaliło. Tak jak jest grywalna - tak  samo jest zbugowana, i nie mówie tu tylko o fps'ach. Ale cholera zasiadając tylko na godzine kończy się na 3 -5 i żona zaczyna walić focha  . Wróce na bank jak w miare ogarną stałe 30 fps i stabilne serwery , bo powiem Wam że schemat jaki wykombinowali i pogoń za :chicken: jest w pewnym sensie fenomenem.

Opublikowano

Nigdy nie czułem takiego zaszczucia w grze. Normalny thriller momentami. Biegniesz z pełnymi majtami przez gołe pole bo fury brak i obracasz sie dookoła czy nie zostaniesz rozjechany jak żaba bo słyszysz nadjeżdżający samochód albo biegniesz slalomem bo jakiś snajper cie wypatrzył i urządził sobie polowanie na ciebie. Stoisz za drzwiami na ostatnim piętrze ze strzelbą wycelowaną w drzwi jak w Kill Billu nasłu(pipi)ąc kroki innego gracza który szuka lootu i stopniowo zbliża się tuptaniem w twoją strone i nagle cisza. Po kilku sekundach sraki w gaciach otwierają się drzwi i ładuje mu kule w brzuch. Cudo.