Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Metro Exodus

Featured Replies

Opublikowano

Nie spodziewałem się niczego innego. Nawet mi nie szkoda bo gierek w tym roku dużo wychodzi. Niech szlifują.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 107,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gierka pękła w kilka dni. Bardzo dobry tytuł i szczere, pozytywne zaskoczenie tego roku. Tak, gra ma kilka wad takich jak: - słaba animacja - małe błędy techniczne - niemowę główne

• Ok, czyli standardowe "nie znam się, ale się wypowiem". Metro 2035, to wstęp do wydarzeń z Exodus, więc zarzuty jakoby było za mało Metra w Metrze nie trafione. Flagowy obraz powierzchni w Metrze

• Gierka juz w napedzie, prosto z pracy pojechalem po swoja kopie, nie czytalem ani jednej recenzji, mom to w chooju, zaraz odpale i przekonam sie co i jak.

Opublikowano

Chyba pierwszy raz cieszę się z przesunięcia gierki :pawel:  panie za dobra ta jesień będzie :fsg: 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kuźwa, czy ich popierdzieliło z tym 22 lutum 2019???
To już trzecia gra, którą musze kupić tego dnia :D

Opublikowano

Gameplay tylko pokazał, że warto na tę grę czekać. Jest klimat, a to najważniejsze. 

Opublikowano

days gone i co jeszcze?

Opublikowano

Jezu ale ta gra wyglada i się zaje.biscie rusza. Do tego mozna mieć własną ciuchcie :fsg:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
5 godzin temu, _Be_ napisał:

Do tego mozna mieć własną ciuchcie :fsg:

AC Syndicate anyone?

assassins-creed-syndicate-sequence4-part

Opublikowano

Grafika to obłęd, ale co mnie najbardziej niszczy to te efekty cząsteczkowe jak podczas strzelania shotgunem w piwnicy robią się smugi dymu, to jest chore.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

czyli modyfikacja pukawek na bieżąco i w zależności od potrzeb. Bardzo fajnie. Zobaczymy jak to na ps4pro i 1080p będzie wyglądać

Opublikowano
14 godzin temu, Wredny napisał:

AC Syndicate anyone?

Nie grałem, można było jezdzić nią?

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

Nie grałem, można było jezdzić nią?

ona jeździła po calej mapie, cos jak pociąg w san andreas, trzeba bylo czekac, gonić albo wyjść jej naprzeciw. Nie pamiętam czy był do niej teleport. 

Opublikowano

To wygląda lepiej niż ten render w sumie hehe

Opublikowano

Bo nam wtedy nie chodziło o wygląd/grafikę, tylko o zbyt dobrze wyglądające animacje, interakcje i detekcję kolizji - tym się zdradzili, graficzka była osiągalna jak najbardziej.

Opublikowano

A mi właśnie chodziło o grafikę i z tym się nie zrozumieliśmy. To, że gameplay był wyreżyserowany jak pokazy obu części The Last od Us to oczywiście nie miałem wątpliwości

Opublikowano

Nie no też wtedy w postach pisałem, że niby twórcy gry grali już w takiej formie tylko HUD usunięty i nie powiem oprócz skryptów i rezyserki wierzyłem, że to tak wygląda. Anyway przegrałem to przegrałem, nie ma co drążyć, dobrze że smakowała i dobrze, że gra zapowiada się na killera

Opublikowano

te otwarte tereny jeszcze bardziej przypominaja stalkera niz poprzednie czesci, ale to bedzie KLIMAT :obama:

Opublikowano

Tylko i wyłącznie prawilnie tak + drobna pomoc w postaci napisów PL będę w to napyerdalał day one:obama:

Angielski KOMPLETNIE wyprany z klimatu. Nie polecam.

Opublikowano

Także tvgry.pl popełniło całkiem fajny meteriał z wrażeń z metro opartych na wersji gry pokazanej dziennikarzom jeszcze przed e3.

Wygląda na to że w grze będą huby o otwartej strukturze pomiędzy którymi będziemy poruszać się pociągiem. Gra ma oferować swobodę w eksploracji ale cała historia i pacing rozgrywki mają być trzymane w ryzach bez niepotrzebnego rozmydlania które ma miejsce w wielu sandboxach. Nie będzie np. możliwości powrotu do miejsc wcześniej odwiedzonych co myślę będzie wyjaśnione fabularnie bo kto chciałby wracać do miejsca które z takich lub innych powodów opuszcza?

Edytowane przez kes