Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Metroid Prime 4

Featured Replies

Opublikowano

Ten motor i grafika w open world to żart, wygląda gorzej niż fortnite.

• Odpowiedzi 366
  • Wyświetleń 47,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wygląda jak Halo 4 z Xboxa 360.

• Mam nadzieję, że Retro zwieńczy nową trylogię DK grą, która będzie conajmniej takiej jakości jak TF, a nie jak Returns  

• To straszne, nie wydadzą słabej  gry która by się i tak sprzedała tylko zaczynają od nowa. Pierwszy plus w morzu minusów dla nintendo ode mnie.

Opublikowano

Proszę nie obrażaj Fortnite'a

Opublikowano

Już wiem z czym mi się ta jazda na motorze kojarzy. No More Heroes. Tam też było to tak słabo wykonane i totalnie niepotrzebne. O i jeszcze z tą żaglówką z Gearsów 5

Opublikowano

Jak pisałem w temacie głównym, myślałem że to nmh4 albo patch do 3 a tu kurwa flagowiec MP4

Może i brum brum motorkiem będzie spoko ale kurwa ta grafa na tej mapce to trolling xddd

Mimo wszystko day one raczej bo to metroid

Opublikowano

Ja mam jeszcze gorsze skojarzenie przy sekcji z motorem - Star Fox Zero..

Opublikowano

Jako się rzekło, demko w ogóle mi się nie podobało i mam mało podjary tą grą jak na razie.

W Metroida da się wpleść efektowną akcję - scenki w Dread są proste, ale zajebiście mocne, dając uczucie potęgi Samus - ale w tym przypadku wygląda to na kolejną nieudaną próbę, bo już kilka razy Nintendo próbowało do Prime'a wklejać elementy, które może mają spodobać się szerszej publice od szczelanek, tyle że kończą jako ani dobry Metroid, ani popularna gra akcji.

Pytanie, po co? Kiedy cały świat jara się np. Hollow Knightem? Mam wrażenie, ironicznie, że dzisiaj hasło, ble, "metroidvania" przyciąga więcej osób, niż "efektowna militarna strzelanka single player". Wszyscy robią metroidówki (jasne - przy wyższym budżecie jest to ryzykowne, bo wcale w 3D gatunek nie jest takim gwarantem hitu), tylko dosłownie seria Metroid się jakby wstydzi.

W promocji tej gry nie ma NIC o tym, że to jest nowa gra z serii, która zdefiniowała jeden z najżywotniejszych gatunków gier i jest dla wielu graczy symbolem i kultem!

Może Nintendo zakłada, że kto wie, ten i tak wie, nie trzeba mu reklamować. Ale na razie, po tylu latach czekania, nie zobaczyłem ani nie przeczytałem nadal nic... metroidowego z tej gry.

Opublikowano

Trójka już wyraźnie odstawała od dwóch pierwszych części, tutaj już śmiało można założyć, że będzie nawet gorzej. Niech lepiej zapowiedzą remaster dwójki na wzór jedynki i tyle.

Opublikowano

Ten motorek brutalnie przypomnial, ze to gra robiona na switcha 1 z podbiciem na 2, a nie jak taka bananza od podstaw na nowy sprzet.

Opublikowano

Tam gdzie nie było motorka wyglądało to ok. Jednak sama sekcja motorkowa pomijając jak to się prezentuje to kurde nie trzymała klatek.

Kurde i to są oficjalne materiały od Nintendo a nie materiał od DF. Nie czaje tego.

Opublikowano

Niby Nintendo a tu żadnych limitek konsol, padów i kolekcjonerek? Oni chyba sami czują, że nie ma bangera

Mam nadzieję, że to zasłona dymna :/

Opublikowano
24 minuty temu, Soban napisał(a):

Ten motorek brutalnie przypomnial, ze to gra robiona na switcha 1 z podbiciem na 2, a nie jak taka bananza od podstaw na nowy sprzet.

Bananza nie była robiona od podstaw pod Switcha 2 - czytałem wywiad z twórcami którzy powiedzieli, ze prace nad Bananzą rozpoczęto od razu po ukończeniu Super Mario Odyssey, czyli ok 2017-2018 roku. Podczas produkcji twórcy uznali, ze Switch 1 nie zdoła spełnić wszystkich założeń. Dopiero po jakimś czasie, gdy Switch 2 był już w produkcji, to przeniesiono prace na te konsole.

Opublikowano
7 minutes ago, Ukukuki said:

Other M nie miał takiego szczęścia hehe no ale jakimś cudem dobił pod te prawie 80 na meta.

To były inne czasy, teraz dziennikarze są mniej krytyczni w stosunku do N, gracze też.

Opublikowano

Materiały promocyjne są bardzo słabe. Mam nadzieję że gra okaże się lepsza niż wygląda.

Opublikowano

Jak te sekcje na motorze będą służyć tylko jako przemieszczanie się między strefami mapy, to jeszcze to zdzierżę.