Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Biomutant

Featured Replies

• Odpowiedzi 219
  • Wyświetleń 26,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Znudziła mnie ta gra. Po początkowych fajnych eksploracjach i przeszukiwaniu szafek niczym w tlou zaczęła się powtarzalność; smętny głos lektora niszczy wszelkie pozytywne doznania i wprowadza w

• Przetrwać filmik quaza z tymi bezbekowymi żartami i scenkami z jego ryjem? No próbowałem 

• Im dalej w gameplay, tym więcej mechanik, informacji, możliwości - kiedy zacznie się gra właściwa? Jeżeli nie będzie new game+ , albo możliwości wyłączenia pewnych rzeczy nie będzie chyba sensu grać k

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cierkawy jestem jakie będą recenzje. Czekałem na tę grę, ale teraz jak jesteśmy zaraz przed premierą to patrzę na te filmiki i nie ma podjarki.

Opublikowano

Gra 7/8. Jak będzie w okolicach tych ocen, to wezmę. Na 9 nie liczę, ale na słaby tytuł w okolicy 5/6 też nie wygląda. 

Opublikowano

Fajne. Taki trochę mix Ratcheta, Enslaved oraz Beyond good and Evil. Oczywiście z zachowaniem pewnej skali i proporcji. Będzie grane.  

Opublikowano

Mnie się podoba i design świata i rozrywka i elementy RPG.

Jakby to nie brzmiało, czuję że ta gra to pewniak do Gamepassa

Opublikowano
9 godzin temu, dee napisał:

Jakby to nie brzmiało, czuję że ta gra to pewniak do Gamepassa

Nawet jak nie trafi do GP od razu, to ~ rok od premiery będzie w EA play (czyli też w GPU)

Opublikowano

Po urywku gameplayu to jakbym widział Remnant from the Ashes tylko że w zwierzątkowym kolorowym settingu xd Wygląda spoko ciekawe jak będzie działać.

Opublikowano

Z tą grą jest jeden problem, że jest po premierze Mass Effect, no i wydać prawie 500 zł na gry, to trochę obciąża portfel. 

Opublikowano

nie wiem ja tam nie czekam na grę z 2007r. Ograłem ją w 2007...

Biomutant zas wygląda interesująco.

Opublikowano

Wreszcie tytuł, który mnie zaintrygował i będzie brany na premierę, a nie jakieś "wsteczne". A nie, czekaj to też "wsteczna"...

Opublikowano
W dniu 6.05.2021 o 12:36, Faka napisał:

Z tą grą jest jeden problem, że jest po premierze Mass Effect, no i wydać prawie 500 zł na gry, to trochę obciąża portfel. 

Dlatego dla pecetowców istnieje opcja z EA Play Pro za 59 zł. ; )

Opublikowano

Wygląda na mega gówno, nic innego nie spodziewałem się po grze którą robią od miliona lat

Opublikowano

Patrząc na Twórców i ich doświadczenie z grami ja jestem dać im kredyt zaufania, ale na pewno poczekam na pierwsze recenzje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gameplayowo gra wygląda na mix racheta&clanka, trochę przez tych bossów/subbossów i sposób wykańczania na inspirację god of war, eksploracja pięknego świata na tlou, no zobaczymy za tydzień.

Opublikowano

Na nextgenach to będzie działać we wstecznej czyli 1080p i 60 fps

Opublikowano
12 godzin temu, szurubur napisał:

jaka rozdziałka ma być na next genach? 

W tym tygodniu ma się pojawić jakiś materiał z next-genów.

Opublikowano

Ogólnie strasznie duży plus dla devów za transparentność i te materiały z gameplayami na każdą z platform.

Każdy powinien przed premierą takie coś wypuszczać:

(podstawowe wersje konsol)

(PS4 PRO, XBOX ONE X i PC)

Opublikowano

Czekam na prezentację z PS5/XSX. Mam nadzieje, że oprócz 60 fps będzie też dynamiczna rozdziałka.

Opublikowano

No i będzie, ale na PS5 - XSX bez problemu poradzi sobie z natywnym 4K, a małżowina będzie miała upscaling z 1080p do 4K :dynia:
Chłopaki w CW już zdążyli się tym pobawić, ale dziwne, że w temacie gierki nikt nic o tym nie wspomniał.
W każdym razie albo już wychodzi mniejsza ilość teraflopów, albo wsteczna, dodawana na ostatnią chwilę - obstawiam to drugie, bo coś tu wyraźnie nie pykło:

Casus Red Dead Redemption i braki w roślinności na konsoli Sony też trochę niepokoją :reggie:
E16Jk4cX0AAP_RJ.thumb.jpg.72d8954d3c55eccf536cddce35c95d19.jpg

Opublikowano

Jak tak będzie po Day1 patchu to naprawdę przepaść (jakbym widział RDR i Mafię 2 na PS3 w porównaniu do X360).

M.in. na takie akcje (no i oczywiście dla exów) warto mieć XSX i PS5. 

Co do samej gierki to bardzo mi się podoba. 

Opublikowano

Nom, u mnie przez te materiały zmieniło się z "poczekam, aż dorwę swoje PS5 i tam ogram" (bo profil, trofea, może platynkę wbiję, no i lubię powiększać moją kolekcję PS4), na "biorę premierowo na XONE, jeśli tylko recenzje będą spoko" :asax: