yaczes 14 464 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 2 godziny temu, SnoD napisał: No trochę Januszem biznesu zaleciało... PS. Byłem dzisiaj w MM i z ich gazetki wynika, przynajmniej tak to rozumiem, że steelbook będzie dodawany zarówno do limitki jak i standardowej edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 9 godzin temu, SnoD napisał: No trochę Januszem biznesu zaleciało... PS. Byłem dzisiaj w MM i z ich gazetki wynika, przynajmniej tak to rozumiem, że steelbook będzie dodawany zarówno do limitki jak i standardowej edycji. O patrz! Media masowo anuluje preorderki na limitki, które zbierało miesiącami, dobrze wiedząc ile dostaną egzemplarzy. Miesiące zbierania hajsu, wiedząc że nie zrealizują zamowien. No nic, dobrze że nie są JANUSZAMI BIZNESU. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 A co to zmienia w kwestii doliczania 130 zł do ceny limitki za steelbooka? No raczej niewiele. Ale biznes to biznes, jak są barany, to trzeba golić A co do MM, to ciekawe czy znowu nie będzie numeru, że zaraz im się te limitki w sklepach stacjonarnych nie pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Barany to teraz dostają maile o A N U L O W A N I U, jakby to było pierwszy raz xd Steelbook to jest z dobroci serca, stawałem na rzęsach żeby to ogarnąć do limitek. Mediaczek wywalił bez marzy, ale za to nazbierał w chuj hajsu. Zawsze mówiłem, że na limitkach trzeba zarabiac, to jest towar E K S K L U Z Y W N Y. Szkoda tylko, że N się nie postarało tym razem przy opakowaniach zbiorczych (najmniejsza gramatura) i rogi są średnie:/ No ale tektura poszła strasznie w gore. 2 lata temu za owijkę na gry płaciliśmy 15 gr. Teraz 60. Nie mówiąc o dużych pudlach, niektóre kosztują kilkanaście zł. Czy pojawią się znowu w MM? Oczywiście. Tu anuluja za dużo, tam ktoś nie odbierze, w Arkadii będzie przebite 300 razy, z kolei w Kutnie nikt nie złoży zamówienia, itp. Potem binda ściśnięta 3 razy za mocno, naklejka której nie da się zerwać, i do kosza przy kasach xd Znowu się odpaliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 1 minutę temu, Dave Czezky napisał: Steelbook to jest z dobroci serca. A tam, ja wolałem wziąć standarda od ciebie bez streela jak zobaczyłem cenę i mm dało cancela. Więc jakbym wiedział, że tak wyjdzie to bym że steelbookiem wziął. Mm już drugi raz z kolekcjonerka odwaliło (death stranding). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Ogólnie lipa teraz jest z takimi dodatkami, a będzie pewnie jeszcze gorzej. Jak zwykle poszlo o hajs. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Dave, nie wiem o jakim hajsie mówisz bo w MM składałem preorder i nie trzeba było opłacać z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Ale inni placa z gory, u nas to jest ponad 90% zamowien, nie wiem czemu w media mialoby byc inaczej. Znaczy domyslam sie czemu mogloby Offtop sie zrobil, ide spac. Jutro premiera goty Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 3 godziny temu, Dave Czezky napisał: Zawsze mówiłem, że na limitkach trzeba zarabiac, to jest towar E K S K L U Z Y W N Y. Limitki ciężki temat, ale dla mnie każdy kto dolicza "swoje" do ceny sugerowanej jest dnem (yebac mad games przede wszystkim, to sa dopiero januszcza). Aczkolwiek nie dziwię się, jak Ty nie doliczysz to wykupią biznesmeny z allegro i bedzie to samo wiec wole już małe sklepy wspierać (poza mad games oczywiscie). W dobrą stronę poszlo Nintendo z Xeno 3 i sprzedażą tylko przez Nintendo Store, większa szansa że limitka trafi do osób które faktycznie chcą ją mieć a nie do januszerii. Szkoda tylko że ich strona działa gorzej niż sklep z węglem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Ja miałem dwa preordery na limitkę w MM, w dwóch różnych marketach. Wczoraj anulowali zamówienie złożone później i zacząłem się troszkę stresować. No ale przed chwilą dostałem SMSa, że mam do odbioru Zapalenie zatok nie powstrzyma mnie chyba i się przejadę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Mam kod na 50zł na Bayo 3 w zwykłej wersji (lub jakieś inne rzeczy z linku o wartości min. 200zł). Dostałem za to, że anulowali mi jedną limitkę: Kto pierwszy ten lepszy: Cytat Poniżej Twój kod rabatowy o wartości 50 zł oraz instrukcja jego wykorzystania. Twój kod: cxB3-D39051 Lista produktów, na które możesz go wykorzystać znajduje się pod poniższym linkiem: https://mediamarkt.pl/lp-akcesoria-do-nintendo-switch-oraz-gra-bayonetta/konsole-i-gry/nintendo-switch Co jeszcze musisz wiedzieć o przesłanym kodzie: Ważność kodów: 30.11.2022 godz. 23:59 Nie łączy się z innymi akcjami promocyjnymi Wykluczone są produkty z Outletu Wartość produktów promowanych w koszyku musi wynosić minimum 200 zł. Rabat 50 zł odejmowany od wszystkich produktów promowanych proporcjonalnie do ceny Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Mi też przysłali i to przypieczętowało zakup :p Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 No to czyli od teraz preordery limitek tylko w mm bayo 3 czeka w domku, ale pojechalem jeszcze po dwojke. Moglem to zrobic wczesniej i przejsc przed premiera 3, ale co zrobic NIE PODUMAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Przed momentem odebrałem Bayo3 w MM. Zamówienie przedpremierowe z... wczoraj. Steelbook jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Mialem nie kupować na premierę, ale Pani Taylor mnie namówiła i właśnie wracam z Bayo pod pachą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Ależ dobra jest ta gierka. No jestem zachwycony póki co. Szkoda, że bebechy Switcha nie domagają tak bardzo bo framerate niestety często kuleje. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 pacz do bayo 2 - 120mb, pacz do 3 - 1.9gb pudełka [`] Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 textures can be low res and muddy the enemy scale is much bigger with more frequent large enemies battle arenas are much larger and the camera is zoomed out due to such, the camera clips through walls to save on fillrate, lots of dithered geometry dynamic 810p docked dynamic 480p portable environment detail really breaks down at close range a good bit of pop-in for small option and low resolution alphas for effects cutscenes are 30fps, no still frames from Bayonetta 1 however some videos are videos transitions are seamless though large set-piece scenes are 30fps with solid frame pacing on-foot, the frame rate would rarely hit 60fps, even in non-combat moments similar to Wonderful 101 on Wii U in performance, better than Bayonetta 1 on PS3 loading times are fast, as long as 12 seconds great game, but very ambitious, too ambitious for Switch Platinum tools might be seeing some age Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 (edytowane) Oj nie. Mam gierkę już zainstalowaną ale chyba yuzzu pójdzie w ruch bo widzę ze 4K/60fps jest i działa pięknie Edytowane 28 Października 2022 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Rozdzielczość nie przeszkadza tak bardzo jak ten nieszczęsny framerate. Trzeba sprawdzić czy lapek nadaje się do emu Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 13 minut temu, Ins napisał: Rozdzielczość nie przeszkadza tak bardzo jak ten nieszczęsny framerate. Trzeba sprawdzić czy lapek nadaje się do emu Na wszystkim wyżej niż jakaś integra będzie lepiej niż na switchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 (edytowane) Ten kto w Sedze podjął decyzję żeby ta seria zdychała na konsolach Nintendo powinien wisieć za jaja... Inna sprawa, że platynowi to zwykli partacze. Edytowane 28 Października 2022 przez SnoD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 (edytowane) To nie wina Segi. Po prostu nikt nie chciał finansować dwójeczki. Nintendo wkroczyło na białym koniu i jest jak jest. Lepsza taka opcja niż koniec Bayo na pierwszej części. Edytowane 28 Października 2022 przez Ins 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Wyjebana gra ze słabymi technikaliami, tak bym to podsumował. Ale jak już człek uświadomi sobie, że gra na urządzeniu o mocy kalkulatora i machnie ręką na rozdzialkę i fpsy to jest MOC Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Czy na tym Yuzu, jeżeli już mi będzie ładnie śmigał na laptopie, to czy: a) uzyskam płynność 60 i rozdziałkę 4k na tv? b) najważniejsze, czy można podłaączyć oryginalne pady od switcha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi