Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kwestia zmian w koncepcji, która miała rację bytu tylko w pewnych określonych warunkach. Tutaj chodzi o grę zaprojektowaną od początku do końca pod sprzęt sprzed 20 lat, a która we współczesnych teksturkach wygląda... plastikowo, bo cała reszta to dalej gra sprzed 20 lat (nie licząc popsutego skoku :P). Projektowo crashe współcześnie przypominają (przykro mi) niskobudżetowe platformówki i tak będzie z chyba każdą starą gierką 3D, w której dla zachowania ducha pierwowzoru podmieni się tylko silnik graficzny. 

• Odpowiedzi 744
  • Wyświetleń 105,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Heh... Widze ze niektorym w d... glowach sie poprzewracalo. Idzcie moze hejtowac remake Finala, co? Mnie tu wszystko sie podoba. Poczynajac od grafy, a konczac na walce. Z reszta poczytajcie sobie kom

• Będę sumienny i kupię w dniu premiery (oczywiście wrzucając zdjęcie na forumku), pod jednym warunkiem - obiecaj mi, że przestaniesz stawiać te randomowe przecinki. Całkowicie je olej, po prostu n

Opublikowano

Tylko Mysza mnie rozumie :beksa: chyba chodzi mi chyba o tę słynną DUSZE

Opublikowano

To pewnie przez wiek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Co byście powiedzieli na świeże spojrzenie, odświeżenie Sir Daniela Fortesque...

josh-singh-sirdan-closeup.jpg?1446162821

josh-singh-sirdan-beauty1.jpg?1446162817

josh-singh-sirdan-turn.jpg?1446162823

https://www.artstation.com/artwork/gwdBm

Piękny art imo.  Bardzo mi sie podoba. Brałbym i grał. 

P.S

Żadnych nowych informacji na necie :/ 

Opublikowano

Dan bez swojego głupowatego ryjca? Nope

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ok ale gameplay to już by migli krwa pokazać

:yakubu:

Opublikowano
  • Autor

Przecież to jest z 2013 roku. Idąc tym tokiem to juz dawno mieliby gotowca. 

Opublikowano

mevek,  ty pelikanie, przecież to gra z psp na emulatorze.

Opublikowano

Remastery i remaki nie mogliby zrobic prawilnie kontynuacji w otwartym swiecie :banderas: ale bylby ogien z oczekiwaniem a tak to... mi sie juz mozg spierdzial od tego syfu.

Opublikowano
2 minuty temu, Zetta napisał:

Remastery i remaki nie mogliby zrobic prawilnie kontynuacji w otwartym swiecie :banderas: ale bylby ogien z oczekiwaniem a tak to... mi sie juz mozg spierdzial od tego syfu.

Przetłumaczy ktoś?

Opublikowano

no napisał przecież, że jego twarz jest zmęczona

Opublikowano

zetta pisze po japońsku i wkleja do google translate

Opublikowano

Po przetłumaczeniu na japoński

リメスターやリメイクは、オープンワールドで正義の継続をすることはできませんでした:バンデラス:しかし、期待して火があるので、私はまだこのくそから逃げることはできませんでした。

i powrocie z powrotem na PL otrzymujemy

Cytat

Przekleństwa i remake'y nie mogły kontynuować sprawiedliwości w otwartym świecie :banderas: Ale tak jak się tego spodziewałem, nie mogłem już uciec od tego gówna.

no i wszystko jasne, Zetta hejtuje przekleństwa i remake'y, ale nie moze juz od tego (pipi) uciec :lapka: 

Opublikowano
11 minut temu, Rayos napisał:

Przekleństwa i remake'y nie mogły kontynuować sprawiedliwości w otwartym świecie :banderas: Ale tak jak się tego spodziewałem, nie mogłem już uciec od tego gówna.

Teraz jest zrozumiale. :hi: 

Widać tylko google rozumie Zettę.

Opublikowano

czekam na remaster sypro the dragon

w sieci pokazali już model postaci 

Znalezione obrazy dla zapytania deadwing wow

Opublikowano

Mam nadzieję że dan będzie miał syna którego wytrenuje i w medievil 4 to on będzie protagonistą

Opublikowano

Ciekawe czy bedzie kolekcjonerka , Medievil to moja ukubiona gra od dziecka. Musi byc na poleczce obok oryginalow z psx i psp

Opublikowano

Ten medievil to chyba krótka gra była, co? Mogliby od razu machnac dwie części za jednym zamachem.