Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Właśnie zacząłem...

Featured Replies

Opublikowano

Gwarancją jakości to jest i teraz po gorszym okresie. A wtedy też nie wszystko co ubi to było złoto. 

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 326,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Po skończeniu RE7, poszedłem ochoczo do sklepu po coś nowego. Wybór padł na Uncharted 4. W końcu jest 2020, to chyba nadszedł czas.   Właśnie dotarłem do Szkocji i jest wszystko, czego bym s

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Hotline Miami  Ktoś tam polecał, że niby fajne. Pograłem jakieś może z 20 min i nie powiem jest ciekawie. Bardzo fajna muza i trochę kombinowania bo jest się na strzała. Grafa niestety

• Dostałem impulsu pod wpływem lektury o najlepszych jrpgach. Szybkie ściąganie emulatora epsxe, podpięcie dual shocka 3 na kompie i już od wczoraj naginam w Chrono Crossa. Parę lat temu zrobi

Opublikowano
19 minut temu, blantman napisał:

Gwarancją jakości to jest i teraz po gorszym okresie. A wtedy też nie wszystko co ubi to było złoto. 

chyba domyślam się co chciałeś przekazać, ale spróbuj napisać to po polsku blant, a nie jak Yoda ;)

Opublikowano
31 minut temu, ASX napisał:

chyba domyślam się co chciałeś przekazać, ale spróbuj napisać to po polsku blant, a nie jak Yoda ;)

giphy.gif?cid=19f5b51aea020e2c0928afbf15

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

Gwarancją jakości to jest i teraz po gorszym okresie. A wtedy też nie wszystko co ubi to było złoto

Nie zgodzę się. Myślałem, że po Origins coś się zmieni w moim postrzeganiu tej firmy, ale niestety nie. Zbyt bezpieczne, zbyt podobne do siebie - tak można opisać ich gry. Siege jest wyjątkiem.

A kiedyś? Seria Splinter Cell, Beyond Good & Evil, seria Prince of Persia, Brothers in Arms, XIII, King Kong, ehhhhhhhhh. O wiele lepsza firma, każda gra miała coś unikalnego.

Opublikowano

O, muszę w końcu ograć tego King Konga skoro jest we wstecznej. :usmiech: 

Opublikowano

Brothers in Arms co to była za seria :banderas: wciaz mam nadzieje na 4 odsłone z ofensywą w Ardenach i oblężeniem Bostogne,

ale jestem prawie pewny że nigdy nie doczekam kolejnej klasycznej odsłony, prędzej Ubi przerobi to na coś w stylu mulitplayerowej gry usługi w stylu Siege :pechowiec:

Opublikowano

Tak, ubi bylo tylko wydawca.

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

prędzej Ubi przerobi to na coś w stylu mulitplayerowej gry usługi w stylu Siege :pechowiec:

Był pomysł już żeby zrobić z tego co-op wyrzynkę, którą mocno bazowała na Inglorious Bastards Tarantino, ale zaginęło w akcji. 

Mieszane odczucia miałem wobec tego bo o ile rozrywkowy koncept zabijania nazistów wydawał się bardzo dobry, tak zrobienie z tej serii jakiegoś slapstickowego shootera to :reggie: Już Hell's Highway był mało taktyczny (ale nadal świetna gra to była) tak tutaj chcieli chyba zrobić zbyt na siłę i wymieszać markę z jakimś "jajcarskim" podejściem jakie póżniej prezentowali w Borderlandsach. 

Opublikowano

Dobrze że zdechło

Opublikowano

Ok ale King konga bym wybitną grą nie nazywał. Dla mnie to był przeciętny średniak lepszy od innych kinówek  ale nadal nie za dobra gra:)

Sprinter cell tu też ubi różnie się wiodło.  Jedynka miała efekt wow ale dwójka to był pakiet misji do jedynki. Dopiero trójka to była nowa jakość i dla mnie najlepsza część. 

Opublikowano

Jeszcze Cold Fear - świetny survival horror na statku - wciąż liczę na UBI, że wskrzesi markę, albo jakiegoś remake'a zrobią (kij, niech mi dadzą remastera chociaż).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dead Cells - miodzik, ostatnim razem tak dobrze się bawiłem przy Rogue Legacy. Acz tutaj rozwój postaci ma mniejszy wpływ, raczej skill i szczęście w dropach. Tak mi się wydaje. Fajne, intuicyjne, rozbudowane.

The Messenger - bez kija w dupie gra o ninja w 2d, humor i responsywność w ruchach postaci czyni tę grę mega satysfakcjonującą. Póki co dość prosta, ale pewnie poziom wzrośnie, na to liczę ;)

Opublikowano

Shadow Tactics

jenysiu ale nostalgia i feeling Commandosow uderza od samego poczatku :banderas:

Wjechalem wlasnie do 4 misji, sztosik. Ale jednak ogrywanie tego na padzie to lipa :(

Edytowane przez Grabek

Opublikowano

serio aż tak źle na padziku? zastanawiałem się czy nie kupić ale właśnie o sterowanie się trochę cykam

Opublikowano

@Pupcio

mowie oczywiscie o porownaniu do k+m, oblozenie pada nie jest najgorsze i dzieki shadow mode mozna kilka akcji na raz wykonac takze mozliwosci sa. 

Za 35ziko od pana czezkiego to zal nie sprobowac

Opublikowano

Ja grałem troszkę w demko i było całkiem ok, ale @XM. przeszedł całe na padziku więc oddaję mu głos. :lapka: 

Opublikowano

Rise of the Tomb Raider. Póki co, widać, że nieco zgapia z serii Uncharted, ale dam szansę. Wygląda super.

Opublikowano

Skończyłem Shadow Tactics na padzie i dla mnie sterowanie nie sprawiało żadnych problemów, szybko się z nim oswajamy. Śmiało uderzać, bo gra jest tego warta.

Opublikowano

Wygrzebalem gdzies odpowiednio dlugi kabel hdmi i podpialem sobie kompa pod tivika i zaczalem Nier:Automata, zobaczymy czy taki mesjasz jak go forumek kreuje

Opublikowano
13 minut temu, Afroman napisał:

Ja również.

Ja również 

Spoiler

bym chciał :frog: ale sprzętu odpowiedniego brak...