Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Właśnie zacząłem...

Featured Replies

Opublikowano

Jezu jakie to strzelanie w tej grze jest okropne. Aż w szoku jestem. Ta szkocja faktycznie się przedłuża. Powiedzcie mi, czy serio dużo jest w grze przesuwania skrzyneczek i wózków? Bo wprost rzygać mi się chce na ten "innowacyjny" patent.

Ale graficzka za to jest :hi:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 326,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Po skończeniu RE7, poszedłem ochoczo do sklepu po coś nowego. Wybór padł na Uncharted 4. W końcu jest 2020, to chyba nadszedł czas.   Właśnie dotarłem do Szkocji i jest wszystko, czego bym s

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Hotline Miami  Ktoś tam polecał, że niby fajne. Pograłem jakieś może z 20 min i nie powiem jest ciekawie. Bardzo fajna muza i trochę kombinowania bo jest się na strzała. Grafa niestety

• Dostałem impulsu pod wpływem lektury o najlepszych jrpgach. Szybkie ściąganie emulatora epsxe, podpięcie dual shocka 3 na kompie i już od wczoraj naginam w Chrono Crossa. Parę lat temu zrobi

Opublikowano

Pierwszy raz jest okej strzelanie więc znowu coś pyerdolisz

Opublikowano

Ćpa jakieś kiszone gunwa i coś mu się we łbie wykiełkowało to piedoli trzy po trzy. 

Opublikowano

Ciężko się patrzy na to shopenhauerowanie Figara. No mejtem5 to ty nigdy nie byłeś i nie będziesz. 

Opublikowano
39 minut temu, messer88 napisał:

Lost Legacy jest dobre anczarted raider, 4 męczy strasznie. 

No właśnie, Lost Legacy było zayebiste, skondensowane, zapewniające swobodę, z jedną misją, której zadania mogłeś kończyć w różnej kolejności. Tam to się czułem jak Indiana idący w nieznane.

Opublikowano
3 godziny temu, Figaro napisał:

Jezu jakie to strzelanie

Gunplay najlepszy z numerowanych odsłon, nie przesadzaj. No i linka jest tak prostym acz za(pipi)istym bajerkiem, że człowiek się zastanawia dlaczego od razu jej nie było.

Edytowane przez aph

Opublikowano

Pierwsza część, w której gunplay jest zayebisty (w poprzednich pełna zgoda - kapiszony), a ten tu narzeka - to tak, jak ktoś ostatnio psioczył na model jazdy w Mafii III, gdzie akurat to jeden z niewielu elementów gierki, który był świetny.
No po takich wpisach ciężko traktować opinię Figaro poważnie, a minusy nie mają nic wspólnego z jakimiś urojonymi "psychofanami sony" - po prostu pyerdolisz jak potłuczony :reggie:

Opublikowano
2 minuty temu, Wredny napisał:

No po takich wpisach ciężko traktować opinię Figaro poważnie, a minusy nie mają nic wspólnego z jakimiś urojonymi "psychofanami sony" - po prostu pyerdolisz jak potłuczony :reggie:

Nie, mam do czynienia z psychofanami, skoro nie potrafią przyjąć, że komuś nie podoba się jakiś element gry.

Faka w kolejnym poście pewnie pojechałby mi po matce, bo nie czuję strzelania w gierce video xd Kamera podczas celowania jakoś lata, nie czuć w ogóle ciężaru strzałów, a przeciwnicy jakoś słabo reagują na pociski.

Opublikowano

O! I za tak przedstawioną opinię (merytorycznie) mogę dać plusika, choć nie do końca się zgadzam :lapka:
Może faktycznie nie jest z tym gunplayem najlepiej, na tle typowych gierek akcji TPP jak Gearsy np, ale jak ktoś ma w bani kapiszony z U-U3 to jakoś tak automatycznie człowiek ustawia myślenie, że U4 ma zayebisty gunplay...

Może tak być, nie przeczę :notbad:

Opublikowano

W sumie to jest turbodzban z fagaro. Z tą matką to nieźle pojechał. Nigdy na forum nie wyjeżdżałem z personaliami na temat bliskich.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
4 godziny temu, Faka napisał:

Ćpa jakieś kiszone gunwa i coś mu się we łbie wykiełkowało to piedoli trzy po trzy. 

Takiej chamówy, to nawet w CW nie ma. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Figaro napisał:

Nie, mam do czynienia z psychofanami, skoro nie potrafią przyjąć, że komuś nie podoba się jakiś element gry.

Kamera podczas celowania jakoś lata, nie czuć w ogóle ciężaru strzałów, a przeciwnicy jakoś słabo reagują na pociski.

Przeciwnicy reagują na pociski, a z tym lataniem kamery to chyba musisz jakiegoś gifa wkleić żeby wyjaśnić ocb.

Ciężar strzałów/recoil jest w porządku.

Edytowane przez aph

Opublikowano
Godzinę temu, chris85 napisał:

Takiej chamówy, to nawet w CW nie ma. 

Niepotrzebnie poruszył temat kiełków, są pewne granice.

47 minut temu, aph napisał:

Przeciwnicy reagują na pociski, a z tym lataniem kamery to chyba musisz jakiegoś gifa wkleić żeby wyjaśnić ocb.

Ciężar strzałów/recoil jest w porządku.

Cieszę się, masz prawo do swojej opinii. Gif nic nie da, tu chodzi o feeling.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dla mnie Uncharted 4 to najlepsze doświadczenie z tą serią. Zayebiste miejscówki, dużo fajnej eksploracji, do tego historia przedstawiona w iście filmowym stylu, grafika zjada na śniadanie nie jeden tytuł AAA wydany później no i oczywiście temat piratów, który idealnie trafił w moje gusta. 

Opublikowano

PS-Communities-20200202-165654.jpg

Po calaku w DQXI zastanawiałem się chwilę nad jakim tytułem przysiąść konkretnie. Wybór padł na "Lary Cień będę grau w grę". Wredny tak nasłodził o klimacie gry, że w końcu zdecydowałem się odpalić. No i podeszła mi już na samym początku, bez etapu oswajania się. Dzięki za rekomendację!

Opublikowano

Zacząłem wczoraj remaster bioshocka. Rapture dalej piękne i klimatyczne ale to drewniane strzelanie i hakowanie co 10 metrów denerwują. No i gra się zawiesiła i 1,5h grania poszło się yebać xD mogłem sobie nie psuć wspomnień.

Opublikowano

W Bajoszokach zawsze gameplay był najgorszy. Klimat, fabuła i oryginalny setting, to co innego.

Opublikowano

:dynia: no chyba w trójce te jazdy na haku i nudne walenie do hord przeciwników w 1/2 nawet dzisiaj przyjemnie się gra, używanie pułapek, plasmidów, rewolwer + shotgun daję radę.

Opublikowano

BioShock 1 i 2 zawsze były w jakimś stopniu drewniane, ale miały na siebie fajny pomysł jeśli chodzi o rozgrywkę. Trójka natomiast przytłaczała zbyt dużą liczbą pojedynków z hordami przeciwników. No było tego zwyczajnie za dużo, tak jak w reboocie TR. 

Opublikowano

Rdzeń tych gier, to strzelanie, które jest zrobione słabo, więc ciężko z tego elementu czerpać frajdę. Taki Doom może jest gorszy po wieloma względami, ale gdyby nie mięsisty gunplay, to straciłby większość uroku.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

Bioshock 2 xD nie znam bardziej niepotrzebnego sequela