Skocz do zawartości

Właśnie zacząłem...

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 3.05.2025 o 20:25, Plugawy napisał(a):

Nie tak całkiem niedawno, ale 5 godzin temu, zacząłem Valfaris. Świetna 2D gierka. Czekałem długo aż będzie w promocji i teraz jest okazja jak ktoś chce kupić na ps store.

To jest Metroidvania, czy sieka do przodu ? :D

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 304,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Po skończeniu RE7, poszedłem ochoczo do sklepu po coś nowego. Wybór padł na Uncharted 4. W końcu jest 2020, to chyba nadszedł czas.   Właśnie dotarłem do Szkocji i jest wszystko, czego bym s

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Hotline Miami  Ktoś tam polecał, że niby fajne. Pograłem jakieś może z 20 min i nie powiem jest ciekawie. Bardzo fajna muza i trochę kombinowania bo jest się na strzała. Grafa niestety

• Dostałem impulsu pod wpływem lektury o najlepszych jrpgach. Szybkie ściąganie emulatora epsxe, podpięcie dual shocka 3 na kompie i już od wczoraj naginam w Chrono Crossa. Parę lat temu zrobi

Opublikowano
1 godzinę temu, Szermac napisał(a):

To jest Metroidvania, czy sieka do przodu ? :D

Sieka do przodu. Bardzo dobra gierka. Myślałem że będziecie trudna, ale poziom dla mnie jest dobrze wyważony i mimo powtórek z bossami to grało się świetnie. 9h zajęło mi pierwsze przejście. Teraz będę brał się za Slain też od nich.